Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Gotzev.88
Контакти:

Re: Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година

Мнениеот Gotzev.88 » 25 яну 2025 12:54

sly написа:Аз се надявах,в този прозорец да докарат поне един Българин ,който да става за титуляр. Уви никой не споменава такъв вариант,даже продадохме Християн.
Преди се говореше нещо за Нюрнбергер, в това момче има много футбол вместо да гледаме Пинто и Санянг в тази зона

Аз не се сещам за нито един българин в момента, за който да кажем- уау, този със сигурност ще е надграждане, какъв трансферен удар! Всъщност, сещам се за двама невъзможни: Десподов, а той първо няма да се върне и второ- даже и той е все още непостоянен както си беше и преди 7 години... И Илия Груев, който посмъртно няма да дойде да играе в България от Лийдс.
Ако съм разбрал правилно написаното- Нюрнбергер го броим за българче. Това искрено ме разсмя и ми оправи деня, благодаря :) Тиаго Силва, Дани Моралес, Бусато и много други са повече българи от това момче. Даже бих казал и Моци, който макар да е човешка отрепка, не може да му се отрече, че научи български и остана да живее и работи у нас със семейството си :roll:

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 25 яну 2025 13:05

Тема спорт пишат, че Митко Евтимов може да отиде във Враца. Имаме толкова много вратари, че вече тотално бях забравил, че той все още е наш и беше само под наем в Кипър...

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 25 яну 2025 13:21

Хубаво намерихме вратар ! Сега трябва да намерим лидер и капитан.
Силен отбор се гради около такъв човек. Справка Ботев Пловдив , които без Ивелин Попов е тотално друг отбор.
А във този отбор не виждам такъв. Имах някаква надежда в Купър, но май не е човека за които говоря.
Последните за които се сещам бяха Галчев и Бодуров, Албентоса за малко и Матей за малко.
Може би Делова би бил такъв след време .

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 25 яну 2025 15:27

Gotzev.88 написа:
sly написа:Аз се надявах,в този прозорец да докарат поне един Българин ,който да става за титуляр. Уви никой не споменава такъв вариант,даже продадохме Християн.
Преди се говореше нещо за Нюрнбергер, в това момче има много футбол вместо да гледаме Пинто и Санянг в тази зона

Аз не се сещам за нито един българин в момента, за който да кажем- уау, този със сигурност ще е надграждане, какъв трансферен удар! Всъщност, сещам се за двама невъзможни: Десподов, а той първо няма да се върне и второ- даже и той е все още непостоянен както си беше и преди 7 години... И Илия Груев, който посмъртно няма да дойде да играе в България от Лийдс.
Ако съм разбрал правилно написаното- Нюрнбергер го броим за българче. Това искрено ме разсмя и ми оправи деня, благодаря :) Тиаго Силва, Дани Моралес, Бусато и много други са повече българи от това момче. Даже бих казал и Моци, който макар да е човешка отрепка, не може да му се отрече, че научи български и остана да живее и работи у нас със семейството си :roll:

Ами майка му поне е Българка мисля че беше от Стара Загора. Нали знаеш ако майката е еврейка те броят за такъв,за бащата не питат.Така,че момчето е чувало българска реч, колко и да е смешно не мислиш ли ,че е по-добре от Санянг.
Десния фланг , където е Локило можем да надграждаме като начало с малко повече минути за нашия си Антонов ,но съм давал пример и с Мартин Минчев. Там от времето на Йомов не можем да намерим някой ,който да е поне на неговото ниво.

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 25 яну 2025 15:45

gihuelo написа:Хубаво намерихме вратар ! Сега трябва да намерим лидер и капитан.
Силен отбор се гради около такъв човек. Справка Ботев Пловдив , които без Ивелин Попов е тотално друг отбор.
А във този отбор не виждам такъв. Имах някаква надежда в Купър, но май не е човека за които говоря.
Последните за които се сещам бяха Галчев и Бодуров, Албентоса за малко и Матей за малко.
Може би Делова би бил такъв след време .

Да човече Албентоса си заслужавше, имаше лидерски качества и то с покритие с класа.
Не беше изкуствено нарочен от страни за такъв. Не знам тогава покрай пандемията защо точно него разкараха

CSKArforever
Контакти:

Мнениеот CSKArforever » 25 яну 2025 15:45

С изключение на 2,3 играча, останалите българи не стават и за водоноски. Не знам защо продължава да се споменава Мартин Минчев, като това момче сигурно има 5 гола за последните 3 години, а турците ще му искат и висока сума с която бихме могли да вземем много по-добър играч. От българите, които реалистично имаме шанс да привлечем, бих се радвал да гледам с червения екип единствено Нюрнбергер и Никола Илиев. Всичко останало е ниво Славия и Септември.

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 25 яну 2025 16:11

MASTER_COOL написа:И това вече е обсъдено. Тотално грешна стратегия на селекцията. Ние сме още съвсем в началото, точно като стадиона -етап основа, но искаме да привличаме ТОП играчи от отбори с хубави стадиони и конкурентни първенства.....Е ще им се молим и ухажваме до последния възможен момент до затварянето на прозореца. Ако откажат няма проблем, ще опитаме пак през лятото. А отбор - спокойно ще го изградим все някога - ние работим всекидневно, упорито и неуморно....
Толкова некадърно спортно-техническо ръководство не сме имали в цялата ни история !

Толкова е простичко според мен. Привличай от Африка и Южна Америка с този бюджет. Те ще дойдат , за да играят в Европа !

Аз ако съм на мястото на Томаш - още след прибирането от лагера - хвърлям оставка !

Към днешна дата
Вратар - дал Господ ! Браво Топ
Десен защитник: Турицов, Вион, Стойчев
Ляв защитник : Пинто, Санянг
Централен защитник : Делова, Купър
Дефанзивен халф : Ето'О, Кареасо, Панайотов
Офанзивен халф: Шопов, Линдсет, Скаршем
Ляво крило : Бютучи, Тасев
Дясно Крило : Локило, Илиев, Антонов
Нападател : Исека, Чорбаджийски

Европа през крив макарон !
Накрая Левски с бюджет не повече от 500 000 евро ще доведат необходимите играчи и ще завършат на 20+ точки пред нас.

Да Африка и Южна Америка са добър спасителен вариант,там ценят парите
А иначе Томаш ,как да хвърли оставка ,като той е част от процеса, нали сам той каза че всичко минава през него като последна инстанция и носещ лична отговорност. Сега доколкото разбрах е ходил да гледа лично някакъв мач на Боавища в Португалия.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 25 яну 2025 16:37

ЦСКА II - Свиленград 0:1
ЦСКА II - Димитровград 0:1

Тристранен турнир - продължителност на мачовете 45 минути.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 26 яну 2025 09:50

https://temasport.com/%d0%ba%d1%8e%d1%8 ... %b2%d0%be/

Интервю с Кючуков, в което говори за вратарите основно, но и признава, че наистина ще чакаме трансферните прозорци на най-добрите първенства да затворят и след това ние ще натискаме за трансфер.

Очертава се, че втори пореден трансферен прозорец ние процедираме по идентичен начин, при все, че видяхме какво се случи след първия такъв, какви суми дадохме за надценени играчи и как тръгнахме в първенството, докато играчите разберат къде са попаднали.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 26 яну 2025 12:52

Поне излезна някои да каже истината. Евала на Кючуков. За какво бяха тези изхвърляния в началото да се чуди човек. Не сме малоумници, излез и още в началото кажи : "вижте, това ще е положението !"
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “ЦСКА”