CaptainBertorelli написа:realno написа:Такова превъзнасяне на Литекс от припоците все едно ЦСКА е играл снощи.
Така е. След като си нямат клуб ще гледат Литекс и ще си мислят, че гледат ЦСКА. Гладна кокошка просо сънува и като се събуди пак гладна и пак без просо.

Жалко, че организаторите на жребието не четат форумчето.

Два пъти викат сме стигали до полуфинал за КЕШ

Ти мани ама докато гледах жребия, освен че ми хареса оная Нора в зеленото, устните й по-точно, ми стана смешно когато водещия обяви при споменаването на ЦСКА "единствения български отбор достигал два пъти до полуфинал в ШЛ" (подчертавам ШЛ-не КЕШ-хората използват вече приетото име) за миг си помислих ей сега някой левскар ще скочи от залата, ще отиде и ще го хване за яката и ще започне да му обяснява кои сме ние всъщност, как сме се настанили на армията и т.н. Човечеца щеше да гледа изумен.
Или другия вариант, който ми мина през главата, беше пак левскар, но само се надига от мястото си в залата, размахва заплашително пръст и му казва "Хей Ю, отиваме он трайъл (на съд)". Мамка му глупаци и в централата! Не се научиха, че това е ребрандирания Литекс.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.