ЦСКА - лятна селекция 2015

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Re: ЦСКА - лятна селекция 2015

Мнениеот RockSeeker » 28 авг 2015 16:09

dreben23 написа:Малко положения има пред нашата врата, това е добре, затова не знам как оценихте изявите на голкийпърите като вратарите почти не играят с коженото кълбо, дори когато влиза в мрежата, поне от това, което съм гледал.

А.Господинов изигра вече 2 официални мача+контролите, за Сл.Петров казах, че не мога да го коментирам още именно защото съм го гледал само в контролите. Гледах по ТВ всички излъчвани контроли и до момента не съм изпускал официален мач на стадиона (+ записите от Струмска слава и двата мача за Купите са на харда). Именно защото дори без реални голови положения А.Господинов ме изправя на нокти със странните си реакции (дори понякога и при неточен удар към нашата врата, при точни направо се кръстя) - меко казано не съм сигурен, че искам да го видя под рамката в по-сериозен двубой.

Иначе очевидно от мненията дотук Чорбаджийски и Й.Йорданов са най-приятните изненади в селекцията засега :)
Последна промяна от RockSeeker на 28 авг 2015 16:44, променено общо 1 път.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 28 авг 2015 16:29

Бях на мача със София 2010,но въобще не съм забелязал и чул,че Васко Попов е влязъл.Споменаха се и още имена,а и снощи забравих да ги включа в поста.В контролите Грънчов направо ме изуми,колко добре се справяше на бека и в двете фази,не съм предполагал,че може да пробива така,макар и срещу такива отборчета.Но признавам си това беше в контролите,сега в официалните мачове наблюденията ми са по-бегли защото гледам на първо място да подкрепям отбора с пеене.При Радой един от проблемите е следният:Христо Янев го пуска от отдясно,а знаем,че за навлизане на вътре,пробиви,техника е много по-лесно за десничарите да играят от лявата страна,във всички аспекти е така.Десничар като дясно крило си е малко остаряло вече.Най-малкото трябва да ги ротира.Головодов трябва да работи във всички аспекти на играта,има още доста,доста работа,а че има качества,има.Лично на мен ми е от типа стари крила,които залагат напористо на бързина и агресивни пробиви,а не толкова на техника,нещо като Мартин Петров ми е,като стил.Трябва още хляб да яде,в буквален и преносен смисъл.Головете му бяха след някакви лекички удари.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 28 авг 2015 16:33

Впечатленията ми от Анатоли са от мачове А група и контроли.Слави Петров,от мач с Марица и срещу Оборище поигра.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 28 авг 2015 16:38

http://www.sportal.bg/statistics_player ... ayer=11331
Ето един потенциален трансфер за другата година,ако продължи в същия дух.

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 28 авг 2015 16:40

Тик-Так1892 написа:В контролите Грънчов направо ме изуми,колко добре се справяше на бека и в двете фази,не съм предполагал,че може да пробива така,макар и срещу такива отборчета.Но признавам си това беше в контролите,сега в официалните мачове наблюденията ми са по-бегли защото гледам на първо място да подкрепям отбора с пеене.

Именно. От тази разлика може би идва и лекото ми разочарование от него досега в официалните мачове. В контролите показа доста по-солидна игра. Вероятно има и отпускане у него, когато вече поведем с 2-3 гола. Дано, защото на Грънчов ще се разчита много в защита при евентуални по-здрави битки.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 28 авг 2015 16:42

RockSeeker написа:
dreben23 написа:Малко положения има пред нашата врата, това е добре, затова не знам как оценихте изявите на голкийпърите като вратарите почти не играят с коженото кълбо, дори когато влиза в мрежата, поне от това, което съм гледал.

А.Господинов изигра вече 2 официални мача+контролите, за Сл.Петров казах, че не мога да го коментирам още именно защото съм го гледал само в контролите. Гледах по ТВ всички излъчвани контроли и до момента не съм изпускал официален мач на стадиона (+ записите от Струмска слава и двата мача за Купите са на харда). Именно защото дори без реални голови положения А.Господинов ме изправя на нокти със странните си реакции (дори понякога и при неточен удар към нашата врата, при точни направо се кръстя) - меко казано не съм сигурен, че искам да го видя под рамката в по-сериозен двубой.

Иначе очевидно от мненията дотук Чорбаджийски и Й.Йорданов са най-приятните изненади в селекцията до момента :)

Ами и аз се кръстех, когато пазеше чат пат в предишни сезони, най-вече в контролите. Никаква промяна не настъпва при него, трябва ни друг. Не може човек на 40 да ни е титулярен вратар, а младото поколение да седи и да блее. Като не го бива, трябваше да си потърсим друга алтернатива. А другото момче не го знам какво може, не е редно да го коментирам. Но ако е добър, трябва да му се даде шанс, ами то сега ако не играят младежите и да трупат опит, няма кога.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 28 авг 2015 16:51

dreben23 написа:А другото момче не го знам какво може, не е редно да го коментирам. Но ако е добър, трябва да му се даде шанс, ами то сега ако не играят младежите и да трупат опит, няма кога.

Точно затова искам да видя и Сл.Петров в игра малко. (Както и В.Попов и П.Витанов) От контрола и половина не могат да се направят изводи. Ако и той на този етап не е подготвен (твърде вероятно предвид годините му и огромната важност на тази позиция) - поне да знаем със сигурност, че караме сезона на Стоян и да кръстим пръсти, че ще е здрав...не, че и Ицо не си го каза още в подготовката де...изплува ми в съзнанието едно изказване от рода на "сега давам шанс на всички, но не се съмнявайте, че в мачовете ще разчитам на Стоян". Единственият ни безалтернативен пост, което няма да е драма за В група, но ако искаме някое "геройство" за Купата, а Колев излезе извън строя... Не ми се мисли какви тъпи голове ще ни набутат.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 авг 2015 23:11

Без Боби Галчев нямаше да сме същия отбор... такива играчи като него вече се броят на едната ми ръка!
@ Спокойно можеше да играе в които си иска отбор в А група, но той избра да остане верен докрай! Това няма да се забрави!

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 30 авг 2015 23:16

Задължително трябва да намерим един или двама централни нападатели. Вижда се, че пропускаме много, а срещу по-класен съперник ще имаме големи проблеми, особено ако продължим по-напред за купата...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 авг 2015 23:21

CSKA_1948_ написа:Задължително трябва да намерим един или двама централни нападатели. Вижда се, че пропускаме много, а срещу по-класен съперник ще имаме големи проблеми, особено ако продължим по-напред за купата...

Владо Манчев като го гледам така спокойно може го картотекираме за ''важните'' мачове :idea:
@ Нека не омаловажаваме Преслав и Коцето.. момчетата бележат, но днес просто не се получиха нещата от куп странични фактори като например тая жега...

Върни се в “ЦСКА”