XXVI кръг: Левски - ЦСКА 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: XXVI кръг: Левски - ЦСКА 0:1

Мнениеот Red_Girl » 08 мар 2014 22:48

Tommi написа:Какъв е тоя нелеп GIF? :shock: Та на него Туре изобщо не рита топката. :mrgreen: :mrgreen:

Некъв от troll футбол.. Те там пускат забавни неща.. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 мар 2014 22:54

Tommi написа:Какъв е тоя нелеп GIF? :shock: Та на него Туре изобщо не рита топката. :mrgreen: :mrgreen:

На Туре-то просто му набиват Ъкъл в глЪвЪтЪ

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 08 мар 2014 23:07

валидол за теб написа:Имало е навремето един лекар-д-р Йозеф Менгеле. Той е бил специалист по уродология, но тоя пациент късно се е родил. Съдба, ще си умре грозен :cry:
Относно Менди, да, беше редно да убие два-трима, но може да чака некоя спатия за каре другата седмица?

Бих се зарадвала да понабие някой, ама не искам и той да изгърми за някой мач.. :lol: :oops:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 мар 2014 23:15

Red_Girl написа:
валидол за теб написа: Тоя левскар ми напомня за един филм- "планетата на маймуните"..... Браво на Мболи, само топката да беше медицинска :twisted:

Колкото пъти да го гледам, почвам да се смея, макар, че не трябваше да прави така, защото гори за мач или два, но пък от друга страна и аз бих го цапардосала тоз.. Толкова ми е противен. Не знам как Менди не скочи на някого.. :lol: :lol: :lol:

Нали не искаш да има смъртен случай... :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 мар 2014 23:19

Red_Girl написа:Изображение

Даже не го заболя...чудно ли защо :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 мар 2014 23:31

Страхотен мач!Започна много добре с атаки от двете страни!Подуенци имаха добри шансове в началото,но ако туре и божинката можеха да вкарват голове,нямаше да са в Подуене!Определено изгонването на Галчев беше заслужено,но по тази логика трябваше и Туре да го изгонят в края на полувремето!Имаше и дузпа за нас,за игра с ръка,но да речем че не е видял съдията!
Доста жалък отбор(ако може да се нарече отбор) са опонентите ни в днешния мач!Предполагам,че Ботев ще ги разгромят в сряда при липсата на тия с червените картони!
Много съм доволен от раздаването на отбора и искам да отлича най-вече Гъргоров!
Щастлив съм,обичам ЦСКА,благодаря на всички от отбора!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 мар 2014 23:35

То се видя,че освен ролексут и Пелето е китайско.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 мар 2014 23:37

Ще видя пак ситуациите с дузпите, че може да е било от напрежението и ще ги обсъдим. :)
Категорично е дузпа първата ситуация, Райс удря крака, не топката. Освен това знаете какво трябва да последва, ако отсъди дузпа- червен картон за вратаря. Обаче има нещо друго, което пак убягна - сякаш Туре беше в засада при подаването. Тук не дадоха нито едно добро повторение.
Ударът на Гъргоров е от дистанция, а Белаид вдига ръката си като ония от "лекия пол" с извинение, играта е съвсем умишлена, а и топката лети по посока на вратата- дузпа за ЦСКА, прав си наистина тук. :)
Другата ситуация с Апата- ударът вече наистина е отблизо, но и това е дузпа за мен, макар че топката не е насочена към вратата, ръката му е в неестествено положение. Освен това, беше ми убягнало дръпването на Чочев на Макриев- тук има две ситуации, където съдията има право да свири дузпа. Подминава ги за наш късмет и за жалост на сините. ;)

Райс удря крака на Туре и от падането си личи това. :)
На повторението се вижда съвсем ясно. Съдията определено направи грешки в този мач, но беше изключително тежък мач за ръководене и според мен се справи нелошо. Предполагам, че и сините не му се сърдят даже- те се сърдят на други хора. :)
http://vbox7.com/play:620b0458f8

Не Туре не е в засада, сега видях. ;) Спрях го на пауза дори и топката в летеж вече и пак няма. :)
Последна промяна от dreben23 на 08 мар 2014 23:46, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 08 мар 2014 23:41

dreben23 написа:...
Категорично е дузпа първата ситуация, Райс удря крака, не топката.
...

На повторението се вижда съвсем ясно.
...

Това, че Райс докосва крака на Туре, не значи, че непременно има дузпа. И в това клипче, което си дал, съвсем ясно се вижда, че Туре започва да пада ПРЕДИ контакта, тоест симулира. Не всеки контакт е нарушение.
Последна промяна от Udoji90 на 08 мар 2014 23:47, променено общо 4 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Мнениеот paro24 » 08 мар 2014 23:44

dreben23 написа:Ще видя пак ситуациите с дузпите, че може да е било от напрежението и ще ги обсъдим. :)
Категорично е дузпа първата ситуация, Райс удря крака, не топката. Освен това знаете какво трябва да последва, ако отсъди дузпа- червен картон за вратаря. Обаче има нещо друго, което пак убягна - сякаш Туре беше в засада при подаването. Тук не дадоха нито едно добро повторение.
Ударът на Гъргоров е от дистанция, а Белаид вдига ръката си като ония от "лекия пол" с извинение, играта е съвсем умишлена, а и топката лети по посока на вратата- дузпа за ЦСКА, прав си наистина тук. :)
Другата ситуация с Апата- ударът вече наистина е отблизо, но и това е дузпа за мен, макар че топката не е насочена към вратата, ръката му е в неестествено положение. Освен това, беше ми убягнало дръпването на Чочев на Макриев- тук има две ситуации, където съдията има право да свири дузпа. Подминава ги за наш късмет и за жалост на сините. ;)

На повторението се вижда съвсем ясно. Съдията определено направи грешки в този мач, но беше изключително тежък мач за ръководене и според мен се справи нелошо. Предполагам, че и сините не му се сърдят даже- те се сърдят на други хора. :)

Ситуацията с Туре е абсолютна симулация и правилно решение на съдията, при удара на Гъргоров в 6 мин имаше дузпа, но нямаше кой да я даде толкова рано в мача. При такъв развой сините пак отиваха на тройка.

Върни се в “ЦСКА”