ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!

Мнениеот Кашчей » 21 май 2013 13:33

Червени_шампиони написа:
petko.h.markov написа:
Червени_шампиони написа:Изображение

В събота вечер, един факт остана извън обхвата на широката спортна общественост. Господата от "титан" бяха наложили пълна цензура и в опита си да внесем на стадиона транспарант "5 години без титла, 5 години без европейски мач на Армията, 5 години престъпно управление", нашите опити удариха на кухо.

Органите на реда бяха предупредени да не се допускат НИКАКВИ транспаранти, без значение на текста изписън върху тях.

След това, след като нашата група влезе за десетина минути в "Сектор В" и изказа мнението си спрямо управлението на нашия любим клуб, ни бе забранено да влезем към алеите на "Сектор А", на нашия собствен стадион.

Искаме за n-ти път да призовем всички, на които поне малко им пука за ЦСКА, да се присъединят към нас, в опита да спасим клуба си. Ще Ви чакаме в Стара Загора...

Давате ли си сметка колко глоби сте докарали на клуба? Днес е поредната от 5000лв.30 МАЧА ПО 5000ЛВ ПРАВИ
ОКОЛО 150 000ЛВ.Хвала на такива фенове!

Това е целта, да се докарат глоби на пернишките господа. Даваш ли си сметка, колко нерви, срам и болка са докарали те на нас? Тази година е поредната. Плащат ли ти боклуците и ако да, колко? Колко легенди на ЦСКА се отдръпнаха от клуба заради тях? Над 100 футболисти минали през отбора за 5 години малоумно управление, по 3 треньора на година, стадион - кочина, школа - няма. Защо се изгавриха със Любо, Стойчо, Тошко Янчев и много други?

Мозък, никой не глобява ТИТАН, глобява се ЦСКА.Толкова ли е трудно да го разберете това?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 21 май 2013 13:34

Изкарвам всяко лято по 3000 за 4 месеца от 2010-та година, друго интересува ли те?
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 май 2013 13:46

Червени_шампиони написа:Изкарвам всяко лято по 3000 за 4 месеца от 2010-та година, друго интересува ли те?

Предлагам да ги дариш за плащането на глобите, които Офанзива предизвиква-навит ли си?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 21 май 2013 13:46

Червени_шампиони написа:Изкарвам всяко лято по 3000 за 4 месеца от 2010-та година, друго интересува ли те?

Значи ги изкарваш много лесно след като не ги цениш и уважаваш. Нищо свързано с теб не ме интересува.
Просто ме яд да се хвърлят пари на вятъра.Да се пълни касата на бфс.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 май 2013 14:17

Кашчей написа:[Мозък, никой не глобява ТИТАН, глобява се ЦСКА.Толкова ли е трудно да го разберете това?!?

За НАШЕ най-голямо съжаление титан в момента е ЦСКА!Толкова ли е трудно да го разбереш или просто така за спора,да се правиш на.......

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 май 2013 14:21

petko.h.markov написа:Ти през живота си да си изкарал 20лв. с труд? Ако си няма пишеш такива глупости.Какво значи-колкото
по-зле толкова по-добре.Значи да плащат глоби.А тогава как да има пари за стадион и терени. Никаква
логика.Те едва издържат клуба и това допълнително бреме.За мен това е невероятна простотия.

И 5 години кой им пречеше да направят стадиона?Или школата?Глоби нямаше тогава!Това е начина на протест,които са избрали тези момчета и аз ги подкрепям!
Ти като си против,отиди на стадиона и скандирай за титан ако искаш!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 21 май 2013 14:27

BRF написа:
Кашчей написа:[Мозък, никой не глобява ТИТАН, глобява се ЦСКА.Толкова ли е трудно да го разберете това?!?

За НАШЕ най-голямо съжаление титан в момента е ЦСКА!Толкова ли е трудно да го разбереш или просто така за спора,да се правиш на.......

Титан никога не може да бъде ЦСКА! Те временно са собственици на клуба.Както и предишните собственици
които може вече и да си ги забравил.Сега ясен ли съм? Собствениците се сменяват-клуба остава.Това е
голямата ви грешка.Като вредите-вредите на клуба.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 21 май 2013 14:34

BRF написа:
petko.h.markov написа:Ти през живота си да си изкарал 20лв. с труд? Ако си няма пишеш такива глупости.Какво значи-колкото
по-зле толкова по-добре.Значи да плащат глоби.А тогава как да има пари за стадион и терени. Никаква
логика.Те едва издържат клуба и това допълнително бреме.За мен това е невероятна простотия.

И 5 години кой им пречеше да направят стадиона?Или школата?Глоби нямаше тогава!Това е начина на протест,които са избрали тези момчета и аз ги подкрепям!
Ти като си против,отиди на стадиона и скандирай за титан ако искаш!

Първо лъжеш или не знаеш-стадиона го дадоха на концесия миналата година по това време.
Второ нещата с базата в Панчарево още не са уредени като кадастър и разрешения за строеж.
Трето аз не подкрепям титан-против съм тези глоби да се плащат за простотията на няколко души.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 май 2013 14:43

petko.h.markov написа:
BRF написа:

Титан никога не може да бъде ЦСКА! Те временно са собственици на клуба.Както и предишните собственици
които може вече и да си ги забравил.Сега ясен ли съм? Собствениците се сменяват-клуба остава.Това е
голямата ви грешка.Като вредите-вредите на клуба.

титан прибира приходити към ЦСКА,титан и плаща разходите на ЦСКА!В момента ЦСКА е титан и това е борбата-ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!
Знам и предните и по-преднити и по-по-предните собственици!Познавам историята на ЦСКА,защото обичам ЦСКА!Нека се махнат боклуците и аз ЛИЧНО ще намеря хора да платят тези глоби!Сега ясен ли съм!
Голямата грешка е на тези като тебе,които седят отстрани и раздават акъл!Действия трябвят!Пак ти казвам,съберете се твои съмишленици ЕЛАТЕ до стадиона и си изразете позицията!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 май 2013 14:45

Утре сме в сектор А, нема му се верва на Борисов !!!! Ще го изпратим точно преди края на сезона да размисли къде се намира тоя боклук !!!!!

Върни се в “ЦСКА”