Синьо сърце написа:Не виждам какво толкова има в статията...Анализът ѝ от автора на темата и още няколко човека е достоен за перото на известен журналист с мустаци и пърхот, в сравнение с когото споменаваният Гъобелс е като чавдарче! Между другото с интерес чета излиянията на този индивид и се изумяван от наглостта и дебелоочието му.Както виждам, има и достойни наследници...
И ти си като другите, обичаш да четеш само "подходящите" редове. Като човек, добре запознат с ЦСКА, трябва да знаеш, че ГА щеше веднага да види конспирацията, да отрече всичко негативно и накрая да завърши с ЦСКА шампион! Ако не, значи е имало конспирация.
Сега, ако не искам прекалено много от теб, прочети това което съм написал отново и открий съществените разлики. Например според мен Табаков е просто пристрастен и освен това не много добър журналист. Не съм говорил за конспирацията, звездните движения и НЛО. Също така не съм отрекъл и голяма част от проблемите, а се дразня на факта, че са поднесени по такъв начин, че ако някой незапознат я прочете тази статия ще види едва ли не някакъв апокалипсис в един пропаднал отбор. Не че нещо, ама всяко нещо си има нюанси и в тази статия (и много други на Табаков всъщност) той е античервен/тъмносин.
Изключително нагло е да се сравнява "Казанската" афера с Диого - просто е безумно дори да ти мине през главата, че двете неща имат допирни точки. Глупаво е да показваш "живата верига" в някаква значима светлина - това беше просто цирк (до колкото знам НА също участва - това е работата на журналистите, колкото и пошла да е понякога). Безсмислено е да налагаш тезата, че във всички други отбори макар и трудно нещата вървят а в ЦСКА - не. Просто е грозно и непрофесионално.
Не съм отричал проблемите с трансферите - има ги. Диого беше кофти случай, но пак казвам - няма нищо общо и не може да има с "Казана". Намесихме се в допинг скандал - също е вярно и също е петно, но "истинската" истина е, че ако допинга беше "истински" петното щеше да е много по-голямо. Вместо обаче да си отдъхнем, че не сме станали за пълен резил, трябва да се защитаваме от атаките на хора, които не знаят че има и допинг и "допинг". А веществото, което са хванали е метилхексамин (сам провери какво е), а на опаковката е пишело метиламиламин или нещо подобно. Така че стига преекспониране на този случай, дори УАДА няма да обжалва.
От друга страна в Левски Костов докара най-голямата звезда, която се оказа куца. Карвальо втори номер. Сезона почти започна, а имаше само едно ново попълнение. Костов започна леко да се дразни, не е ясно кой е шеф - Тонев ли, Гонзо ли. Руска банка има ли няма ли - не е ясно, Батков само обяснява днеска-утре, ама още няма никой. Дупките по защитата започнаха едва наскоро да се позакърпват и т.н.
Изхода според мен е: щом си пристрастен журналист - ами пиши си за твоя отбор, недей да плюеш по другите. Толкова е просто.