Код червено в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: Код червено в ЦСКА

Мнениеот peliforewer » 17 фев 2012 15:07

blue avalanche написа:
Артилериста написа:Хора,не ви ли омръзна да се занимавате с ЦСКА?Разберете,въпреки калпавото управление и слабата селекция това е най-добрият български клуб за всички времена.ЦСКА го е имало,имаго и ще го има,колкото и да не ви се иска ;)

Напротив!Поради калпавото управление и слабата селекция това НЕ Е най-добрия клуб в СЕГАШНО време!
Ако теб те топлят някакви други "времена"...

По какво съдиш че не е най-добрия в момента,ако е по класиране ,заедно с Лудогорец са начело с равен брой точки,ако е за трансферна политика,продадоха играчи тази зима за 5 мил.евро.Като се има предвид че Мораеш и Бандаловски и те струват 5мил.евро, а не са продадени,значи селекцията не е била слаба.Бъдещето ще покаже дали новите които идват ще са попадения или провал и тогава може да коментираме.Но думите ти за моментното състояние на ЦСКА са лъжа и ти добре го знаеш ,но така си научен.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 фев 2012 15:48

peliforewer написа:
blue avalanche написа:
Артилериста написа:Хора,не ви ли омръзна да се занимавате с ЦСКА?Разберете,въпреки калпавото управление и слабата селекция това е най-добрият български клуб за всички времена.ЦСКА го е имало,имаго и ще го има,колкото и да не ви се иска ;)

Напротив!Поради калпавото управление и слабата селекция това НЕ Е най-добрия клуб в СЕГАШНО време!

По какво съдиш че не е най-добрия в момента,ако е по класиране ,заедно с Лудогорец са начело с равен брой точки,ако е за трансферна политика,продадоха играчи тази зима за 5 мил.евро.Като се има предвид че Мораеш и Бандаловски и те струват 5мил.евро, а не са продадени,значи селекцията не е била слаба.Бъдещето ще покаже дали новите които идват ще са попадения или провал и тогава може да коментираме.Но думите ти за моментното състояние на ЦСКА са лъжа и ти добре го знаеш ,но така си научен.

Организационно пак ли сте най-добрите?
"Ще ходим в Испания-няма да ходим в Испания"
"Ще ходим в Турция в ТОЗИ хотел-ще ходим в Турция в ОНЗИ хотел"
"Ще пътуваме еди-кога си-ще пътуваме по-рано"
"Ще играем с ТЕЗИ-ще играем с ОНЕЗИ"
Казваш "селекцията" не била слаба...Ти знаеш ли,изобщо,каква е "селекцията" на ЦСКА В МОМЕНТА?Кой подписал,кой не подписал,кой подписал,пък го няма :mrgreen: ...
За "базата" нещо да кажеш?За ДЮШ?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 17 фев 2012 15:58

peliforewer написа:
blue avalanche написа:

Кое са продали за 5 млн евро? И викаш на момчето, че е зомбирано...Към 5 млн лева може, но с Мораеш и Бандаловски.Но не е лошо да си вярваш, може и направо 10 млн евро да ги пишем, като го повторите трийсетина пъти, ще стане истина.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 фев 2012 16:45

Синьо сърце написа: Кое са продали за 5 млн евро? И викаш на момчето, че е зомбирано...Към 5 млн лева може, но с Мораеш и Бандаловски.Но не е лошо да си вярваш, може и направо 10 млн евро да ги пишем, като го повторите трийсетина пъти, ще стане истина.

ДЕЛЕВ-1мил.200хил. евро,Нелсън-450хил.евро,Зико-1мил.200хил.евро до тук 2мил.850хил.евро за клуба чисто според Спортал.А собственик на Спортал е Ст.Шишков,най-новият член на управителния съвет на Левски.Като прибавим и Платини за който сведенията са противоречиви ,мисля че сумата не е лоша.Въпреки че по медиите се тиражират 5мил.,след справка смятам че са близо до 4мил. без Мораеш и Бандаловски.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 17 фев 2012 16:52

Paralel написа:И аз не мога да кажа, че конкретно тази статия на Табаков е особено добра, защото в нея не се казва нищо, а просто се изброяват до болка познати факти за всички хора, които се интересуват от футбол. Въпреки това мисля, че Светльо Табаков е един от най-добрите спортни журналисти в България и не е нужно да се гледа под лупа какво е целял с всеки един похват или дума, които е използвал. Факт е, че се натрупаха много негативи към ЦСКА, които не смятам, че са плод на световна медийна конспирация, а на наглостта и глупостта на "Титаните".

Няма как думата "институционен" да не се подчертава, защото такава дума в българския език не съществува. Правилно е да се каже институционален ;)

Busted ;) .

Вярно, че така беше тая дума, ама и аз съм един :D...

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 17 фев 2012 17:07

peliforewer написа:
Синьо сърце написа: Кое са продали за 5 млн евро? И викаш на момчето, че е зомбирано...Към 5 млн лева може, но с Мораеш и Бандаловски.Но не е лошо да си вярваш, може и направо 10 млн евро да ги пишем, като го повторите трийсетина пъти, ще стане истина.

ДЕЛЕВ-1мил.200хил. евро,Нелсън-450хил.евро,Зико-1мил.200хил.евро до тук 2мил.850хил.евро за клуба чисто според Спортал.А собственик на Спортал е Ст.Шишков,най-новият член на управителния съвет на Левски.Като прибавим и Платини за който сведенията са противоречиви ,мисля че сумата не е лоша.Въпреки че по медиите се тиражират 5мил.,след справка смятам че са близо до 4мил. без Мораеш и Бандаловски.

Извинявам се, но сумите за Делев(особено) и Зику са преувеличени.За Делев в Турция медиите споменаваха около 500 000, а за Зику цената е около 800 000.За Платини румънските медии варират, но около 400 000. И така се получиха 2 150 000 евро.Или малко над 4 млн лева.Ако тези суми са точни, но мисля, че са близки до реалните.Ако сложим и 400 000 евро за Бандаловски-идваме на около 2,5 млн евро или цената на Гара Дембеле.Като се вземе впредвид че Бекали обра лъвския пай от Зику и че се дължат 50 % за Платини( продаден все още неизплатен след повече от две години в ЦСКА??? ), то моите 5 млн, но не евро стават май съвсем реални.И в медиите се тиражират около 5 млн ЛЕВА.
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 фев 2012 18:02

Синьо сърце написа: Извинявам се, но сумите за Делев(особено) и Зику са преувеличени.За Делев в Турция медиите споменаваха около 500 000, а за Зику цената е около 800 000.За Платини румънските медии варират, но около 400 000. И така се получиха 2 150 000 евро.Или малко над 4 млн лева.Ако тези суми са точни, но мисля, че са близки до реалните.Ако сложим и 400 000 евро за Бандаловски-идваме на около 2,5 млн евро или цената на Гара Дембеле.Като се вземе впредвид че Бекали обра лъвския пай от Зику и че се дължат 50 % за Платини( продаден все още неизплатен след повече от две години в ЦСКА??? ), то моите 5 млн, но не евро стават май съвсем реални.И в медиите се тиражират около 5 млн ЛЕВА.

Да не спорим за неща за които само гадаем по медиите.Защото сумата за Дембеле ми се струва че се въртеше около 2,2мил.евро и съшо се дължеше не лош процент на Локо Пд и на мадам Ба,но от Левски я изиграха като подучиха футболиста да си смени агента.Сега Ба съди Левски за около милион лева и не се знае какво ще стане.
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 17 фев 2012 19:32

peliforewer написа:
Синьо сърце написа: Извинявам се, но сумите за Делев(особено) и Зику са преувеличени.За Делев в Турция медиите споменаваха около 500 000, а за Зику цената е около 800 000.За Платини румънските медии варират, но около 400 000. И така се получиха 2 150 000 евро.Или малко над 4 млн лева.Ако тези суми са точни, но мисля, че са близки до реалните.Ако сложим и 400 000 евро за Бандаловски-идваме на около 2,5 млн евро или цената на Гара Дембеле.Като се вземе впредвид че Бекали обра лъвския пай от Зику и че се дължат 50 % за Платини( продаден все още неизплатен след повече от две години в ЦСКА??? ), то моите 5 млн, но не евро стават май съвсем реални.И в медиите се тиражират около 5 млн ЛЕВА.

Да не спорим за неща за които само гадаем по медиите.Защото сумата за Дембеле ми се струва че се въртеше около 2,2мил.евро и съшо се дължеше не лош процент на Локо Пд и на мадам Ба,но от Левски я изиграха като подучиха футболиста да си смени агента.Сега Ба съди Левски за около милион лева и не се знае какво ще стане.

Ние не спорим, а обменяме информация. А Ба и Паунич са без коментар.

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 18 фев 2012 12:11

Синьо сърце написа:Не виждам какво толкова има в статията...Анализът ѝ от автора на темата и още няколко човека е достоен за перото на известен журналист с мустаци и пърхот, в сравнение с когото споменаваният Гъобелс е като чавдарче! Между другото с интерес чета излиянията на този индивид и се изумяван от наглостта и дебелоочието му.Както виждам, има и достойни наследници...

:lol:

И ти си като другите, обичаш да четеш само "подходящите" редове. Като човек, добре запознат с ЦСКА, трябва да знаеш, че ГА щеше веднага да види конспирацията, да отрече всичко негативно и накрая да завърши с ЦСКА шампион! Ако не, значи е имало конспирация.

Сега, ако не искам прекалено много от теб, прочети това което съм написал отново и открий съществените разлики. Например според мен Табаков е просто пристрастен и освен това не много добър журналист. Не съм говорил за конспирацията, звездните движения и НЛО. Също така не съм отрекъл и голяма част от проблемите, а се дразня на факта, че са поднесени по такъв начин, че ако някой незапознат я прочете тази статия ще види едва ли не някакъв апокалипсис в един пропаднал отбор. Не че нещо, ама всяко нещо си има нюанси и в тази статия (и много други на Табаков всъщност) той е античервен/тъмносин.

Изключително нагло е да се сравнява "Казанската" афера с Диого - просто е безумно дори да ти мине през главата, че двете неща имат допирни точки. Глупаво е да показваш "живата верига" в някаква значима светлина - това беше просто цирк (до колкото знам НА също участва - това е работата на журналистите, колкото и пошла да е понякога). Безсмислено е да налагаш тезата, че във всички други отбори макар и трудно нещата вървят а в ЦСКА - не. Просто е грозно и непрофесионално.

Не съм отричал проблемите с трансферите - има ги. Диого беше кофти случай, но пак казвам - няма нищо общо и не може да има с "Казана". Намесихме се в допинг скандал - също е вярно и също е петно, но "истинската" истина е, че ако допинга беше "истински" петното щеше да е много по-голямо. Вместо обаче да си отдъхнем, че не сме станали за пълен резил, трябва да се защитаваме от атаките на хора, които не знаят че има и допинг и "допинг". А веществото, което са хванали е метилхексамин (сам провери какво е), а на опаковката е пишело метиламиламин или нещо подобно. Така че стига преекспониране на този случай, дори УАДА няма да обжалва.

От друга страна в Левски Костов докара най-голямата звезда, която се оказа куца. Карвальо втори номер. Сезона почти започна, а имаше само едно ново попълнение. Костов започна леко да се дразни, не е ясно кой е шеф - Тонев ли, Гонзо ли. Руска банка има ли няма ли - не е ясно, Батков само обяснява днеска-утре, ама още няма никой. Дупките по защитата започнаха едва наскоро да се позакърпват и т.н.

Изхода според мен е: щом си пристрастен журналист - ами пиши си за твоя отбор, недей да плюеш по другите. Толкова е просто.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 19 фев 2012 20:41

Съгласен съм абсолютно с извода накрая. Както и с голяма част от този коментар, който доста се различава от първоначалния. Ти сам говориш за нюанси-ами там е ключето. Диого наистина не е Казан, но не е и неприятен случай, а голям гаф, удрящ по името ЦСКА. Както и допинга- ако се разровиш ще видиш, че подобни "почти безобидни вещества" се използват за прикриване на тежката химическа артилерия. Забравяш и да споменеш, че това е рецидив-да беше един играч и в един мач-случва се... Но тук става въпрос за нещо ама съвсем друго. И то в дербитата! Колкото до живата верига - там не мога да коментирам много, но не е редно червени журналисти да са в тази ситуация. За селекцията-ти сам си казал доста неща, но сравнението с Левски е неуместно-сините надграждат, ЦСКА разпродава. Абсолютен факт.
Иначе за га-не визирах толкова теб, колкото някои други изказвания, но всеки има право на мнение.

Върни се в “ЦСКА”