Kolec написа:Макар да не прочетох целия пост на колегата отгоре, съм съгласен с него! Всеки реве с/у титан, ...ми да беше останал Томов да видим тогава к'во щяхме да правим... Много бързо забравихме че изплатиха всички дългове които Томов беше натрупал... тези пари ги извадиха от собствения си джоб, А ако вие извадите 10-15млн. лв от вашия джоб, няма да поискате поне да си възвърнете малко от инвестицията? Или трябва да се пръскат пари ей така, за щяло и нещяло... Мислете бе хора, тези глави за това са дадени..
Извинявай колега, но ти убеден ли си, че тези пари са извадени безкористно и от добра душа само, а не са вид заем, който ТИТАН-АС някой ден ще си потърси обратно?Като ви чета, преди година дълговете бях 7-8 милиона, преди 2 години бяха около 5 милиона, днес са вече 10-15 милиона, и няма да се учудя, ако до края на годината се окаже, че Титаните са погасили дългове на Томов от 20-25 милиона-вие умеете да боравите с числата много добре

.
Те, от договорите си с общините, само за ЦСКА пари да ви погасяват дълговете и да "наливат" за "класни " попълнения, не могат да изкарат, а колко още разходи имат.....