"Офанзива" излезе с позиция преди дербито:

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Re: "Офанзива" излезе с позиция преди дербито:

Мнениеот stussy » 26 окт 2011 15:59

Торсида пловдив едвам ви траят...Още малко ще гледат сеира на цепещите се софииски фракции и Хубаво ще ги обединят ми се струва...
Такава простотия никога не е имало в сектора... Даже на мача с Стяуа се сбиха лекинко офанзива с на дучето хората...каква е тая простотия не Знам-Нямам нерви сега съм на 35 г. Още от времето на баща ми съм в сектор Г ,а разни пиклювци ебават майката на агитката за 3,85 лв.
Молете се старите ултраси,които са се били с фенове на панатинайкос,парма,Нотингам ,Пулл,и на Спарта прага да не решат да Дойдат и да ви наместят на местата ви за да се поуспокоите малко...
ТОВА Е ЦСКА -ЗАЩО НИ ВИКАТ АРМЕЙЦИ-БЯХМЕ СТРОЕНИ КАТО АРМИЯ В СЕКТОРА -Пикльовци ламтящи за огризки :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Още те държи:)...Болест е...

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 26 окт 2011 16:06

Алоооо Столипиново, ти малоумен ли си или се правиш на такъв!!!
Що не сме събрали пари и да си направим-пари има -идеята е че нали се сещаш,че тази хореография трябва да се допусне от МВР и от клуба-нещо което е отказано ан Офанзива!!!
Аре вкарай ти огромно знаме и хореография без разрешение да те видим тогава!!!Ебати простия народ, братко!! :o :o :o[/quote]
Никъв проблем,само знаме да има,голямо малко,няма проблем :!: Кво ще ходим да питаме ръководството,дали можем да внесем знаме на Локото на стадиона :mrgreen: Ей тва Офанзива сте сериозна организация :lol: :oops: РАЗПУСКАААААЙ :lol:[/quote]

Продължаваш да се правиш на тъп мой човек!!!Или може би си!!!Айде обясни ми как ще вкараш знаме 20 на 10 метра да речем -като ушев не дава-ще си го скриеш в гащите ли????
Как??? Как ще вкараш пръчките за телескопите за знамената и самите знамена???Как ще сложиш уредба като на ушев му е наредено да пуска само на Господина нещата, а тези на офанзива-нЕ!!!??
Чакам отговор![/quote]
С ушев пък къв проблем да има :roll: Не вЪ бива като организация,както казах разпускай :!:

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 26 окт 2011 16:09

http://www.youtube.com/watch?v=VrLW1ptXjBw
Какво остана от това с вашите разделения питам???????
Софииските фракции да седнат на една маса и да се напият и разберат по между си..
Няма как да стане от другаде... ЦСКа е софийски отбор и Софийските фракции са били и ще бъдат на преден план ,а проблема идва от тях... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 26 окт 2011 16:22

rado. написа:С ушев пък къв проблем да има :roll: Не вЪ бива като организация,както казах разпускай :!:

Какъв проблем ли??еми такъв че не пускат нищо на"Офанзива" !!Преди мача с вас бяха конфискувани над 80 факли, както и голяма част от хореото!!!Не се пускат големите знамена, не се допсука фотографа и хореотата!!Е това е проблема, приятел!!И това е поради договорката им с дебелия!!
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 26 окт 2011 16:26

stussy написа:Торсида пловдив едвам ви траят...Още малко ще гледат сеира на цепещите се софииски фракции и Хубаво ще ги обединят ми се струва...
Такава простотия никога не е имало в сектора... Даже на мача с Стяуа се сбиха лекинко офанзива с на дучето хората...каква е тая простотия не Знам-Нямам нерви сега съм на 35 г. Още от времето на баща ми съм в сектор Г ,а разни пиклювци ебават майката на агитката за 3,85 лв.
Молете се старите ултраси,които са се били с фенове на панатинайкос,парма,Нотингам ,Пулл,и на Спарта прага да не решат да Дойдат и да ви наместят на местата ви за да се поуспокоите малко...
ТОВА Е ЦСКА -ЗАЩО НИ ВИКАТ АРМЕЙЦИ-БЯХМЕ СТРОЕНИ КАТО АРМИЯ В СЕКТОРА -Пикльовци ламтящи за огризки :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Поредното неадекватно мнение!!Аре стегнете малко!!! ;) ;) ;)
Изображение

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 26 окт 2011 16:37

Стегнете се вие ние сме си зад сектора без деления...сега на мача Къде да сме ??? От едната страна едните от другата другите -т.е. между чука и наковалнята ... Вече чувам че много хора от провинцията няма да идват именно заради това разделение,не заради часа въпреки...
и какво ще стане сектора ще е полупразен -ЗАЩО ПИТАМ???ЦСКА Е НА СОФИЯНЦИ, НА БЪЛГАРИЯ, НА ФЕНКЛУБОВЕТЕ ОТ СВЕТА...
ЗАТОВА ЦСКА Е ПО РАЗЛИЧЕН КЛУБ...
На връщане от международни мачове от софия към провинцията цялата страна е червена-прави ти кеф като пътуваш,а останалите хора се наслаждават на гледките:)))))))))))))))))))))))))))емоция де...

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 26 окт 2011 16:45

cska_90 написа:
rado. написа:С ушев пък къв проблем да има :roll: Не вЪ бива като организация,както казах разпускай :!:

Какъв проблем ли??еми такъв че не пускат нищо на"Офанзива" !!Преди мача с вас бяха конфискувани над 80 факли, както и голяма част от хореото!!!Не се пускат големите знамена, не се допсука фотографа и хореотата!!Е това е проблема, приятел!!И това е поради договорката им с дебелия!!Стига си плямпал глупости, столипиново!! ;) ;) ;)

Ама аз кво се занимавам,ще ви уча аз на фенство,та вие сте само майки с колички :mrgreen:

venom

Мнениеот venom » 26 окт 2011 16:46

ПАБЛО_МОЛЧЕ написа:Приятели, тук ли е мястото, където мога съвсем отговорно, академично, и научно-обосновано да заявя, че ЛЕВСКИ-ТОВА Е БЪЛГАРИЯ?

По-скоро левски е като България, или по-точно като българския национален, защото сте безнадежни и загубата ви в петък е неизбежна и очаквана от всички. :mrgreen:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 26 окт 2011 16:48

Добре бе кво сме виновни ние сички ,че един определен дебел човек си прави курвенските номера??Кво сме виновни че до оня ден крещеше вън боклуците-сеа лиже гъза на титан!!!?? Кво сме виновни,че умишлено чрез договорка с ушатите и боклуците не се допуска Офанзива да разпява, да си внесе хореографията!!Какво сме виновни,че този човек за 5 лв и майка си ще продаде!!!Всички знаете кой от 5 години прави хореотата и разпява сектора!!Сега не им се позволява!!Е ква да е реакцията на тези хора според вас!!!И стига с това -седнете и се разберете-мислите ли , че не е правено-полза обаче явно няма!!Квото беше -беше!!!Хората си казаха позицията и си я защитават!!КОйто иска отива и ги подкрепя и помага за развитието на сектора-,който не -да прави квото иска!! ;) ;) ;)

ЛЮБОВТА НЕ СЕ ПРОДАВА!!!ЦСКА е страст, а не бизнес!! ;) :evil: :evil: :evil: :evil:
Изображение

Rudolf Hess
Контакти:

Мнениеот Rudolf Hess » 26 окт 2011 16:54

stussy написа:Торсида пловдив едвам ви траят...Още малко ще гледат сеира на цепещите се софииски фракции и Хубаво ще ги обединят ми се струва...

Пич, повечето хора които са от тия поколения за които ти говориш, вече имат семейства, писна им от селяндурщината в сектора. На Левски ЦСКА тия хора ще бъдат в сектор А, както на почти всяко едно дерби. Оставете двете страни да се оправят сами и недей да наливате повече масло в огъня с писаници, че торсида ще ги оправи. Проблема на сектора не е от както офанзива излезноха на бял свят. Ако както казваш си от старите кучета трябва много добре да знаеш, че проблем има от около 4-5 години.

САМО ЦСКА!
Фалшива коса, фалшив футбол!

Върни се в “ЦСКА”