Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Слухът в ЦСКА става истина: Пенев сменя Радуканов!
Аз пък не веднъж съм критикувал Милен и смятам че това което направи за ЦСКА никак не е малко и е достойно за уважение но този човек няма все още изграден манталитет за големи дела.Освен това много бързо се изживя като звезда и то не без медийна и фенска намеса и това се оказа пагубно за него.Разберете че по начина по който работи с момчетата и се заинати да получи помощ ,отбора тръгна надолу.Не може цяло лято нищо ново в играта да не си променил ,не може да играят едни и същи ,които вече изнемогват а други да нямат и 10 игрови минути, не може всички да ти казват че Янчев не става , а ти на инат да го пускаш и ред други неща ,които за някои убягват пред вид резултатите ,но за хората ,които разбират от футбол ,са непростими за голям отбор.Така че , нека Милен да отиде някъде да понаучи малко повече за треньорската професия , а момчетата са професионалисти и при един стабилен треньор ,нещата ще станат дори по-добри.Сега поне няма да има мои и чужди и няма да има незаслужено пренебрегвани момчета ,които ще дадат всичко от себе си за да са достойни за ЦСКА.Защото те играят за ЦСКА ,ане за Милен или някой друг.
Това ако е истина което силно се надявам да не е така.. ще е най-голямата им грешка на тия пернишки боклуци ... с такива ръководства , с такива пранета на пари... с това бездействие на държавата , ни национален , ни клубен ... нито никъв футбол няма да има до 10 години в България !
още по времето на томов бях казал че е по добре да ни извядат във В групите или по на долу , да почнем на ново , на чисто , без такива лумпени като томов и титан... Ботев го направи а защо НЕ и ние ? Това не се търпи вече всяка година да ни правят за смях разни селяни ! СТИГА !
още по времето на томов бях казал че е по добре да ни извядат във В групите или по на долу , да почнем на ново , на чисто , без такива лумпени като томов и титан... Ботев го направи а защо НЕ и ние ? Това не се търпи вече всяка година да ни правят за смях разни селяни ! СТИГА !
[center]
[/center]

От кого е потвърдена тая новина ?
Как кълвете като шаран на царевица .
Как кълвете като шаран на царевица .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
- POPCORN
- Контакти:
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА !!!!!!!!!!!!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- Alexander Frei
- Контакти:
Re: Нека застанем мирно пред Генералисимус Димитър Пенев !!!
ASENOVSKI VOYN написа:.........ДА ПОСРЕЩНЕМ Генералисимус Димитър ПеневУРААААААА .......

При резултат 6:1 Сашо Костов пита младия Цецо Атанасов дали той е най-бързият в тима и като чува утвърдителния му отговор, го съветва: Тичай тогава до "Армията" да донесеш вашето табло, защото вече няма къде да пишем головете!
Не че искам да ви се бъркам в темата, но може ли да ми кажете за какво толкова ревете за този Милен Радуканов ? Та той отпадна по категоричен начин от Стяуа, един отбор много под средното европейско ниво, който в Румъния е в средата на таблицата, а в ЛЕ беше размазан с 0:5 от някакъв израелски отбор.
А това е толкова смешно, че Гонг го публикуват това да има напрежение в ЦСКА, абсолютни глупости. Мачът от поне 7-8 години не се решава на терена, а между собствениците на клубовете и това е повече от видно. Това се отразява и на националния отбор и на посещаемостта на мачовете, а вие тук си пишете глупости, ако няма какво да правите.
А това е толкова смешно, че Гонг го публикуват това да има напрежение в ЦСКА, абсолютни глупости. Мачът от поне 7-8 години не се решава на терена, а между собствениците на клубовете и това е повече от видно. Това се отразява и на националния отбор и на посещаемостта на мачовете, а вие тук си пишете глупости, ако няма какво да правите.

Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
Ако е истина ,това е много хитър ход .Единственият срещу когото няма да има протести е Димитър Пенев.Лошото в този сценарий
,че когато Д.Пенев бъде освободен а това ще бъде някъде около нова година и бъде привлечен световно неизвестният Тромбета ще лъсне истината,има по-лош вариант хитрият сърбин поема отбора щото на приказки сръбските специалисти нямат равни,справка Локо Пд.Лошото е че лесно отхвърлихме нашите момчета Зафиров и Радуканов и то след поредица от успешни мачове.Взехме Мораеш и си помислихме че ще пребием Стяуа от бой ама той не игра а там го очакваха като митологичен герой.
Две три известни имена който трябваше да подсилят отбора и да му дадат европейски облик не бяха взети.Силен халф и силен централен защитник имаме 3 ма супер централни нападатели и нито един разиграващ халф.Платини ,Мораес и Зику са чудесни футболисти но трудно ще играят заедно .
,че когато Д.Пенев бъде освободен а това ще бъде някъде около нова година и бъде привлечен световно неизвестният Тромбета ще лъсне истината,има по-лош вариант хитрият сърбин поема отбора щото на приказки сръбските специалисти нямат равни,справка Локо Пд.Лошото е че лесно отхвърлихме нашите момчета Зафиров и Радуканов и то след поредица от успешни мачове.Взехме Мораеш и си помислихме че ще пребием Стяуа от бой ама той не игра а там го очакваха като митологичен герой.
Две три известни имена който трябваше да подсилят отбора и да му дадат европейски облик не бяха взети.Силен халф и силен централен защитник имаме 3 ма супер централни нападатели и нито един разиграващ халф.Платини ,Мораес и Зику са чудесни футболисти но трудно ще играят заедно .
Сигурен съм, че и Пенев няма да изкара година. Иначе Титаните се развиват, след 3 години работа стигнаха до изходната позиция. Сега остава и да се сетят, че за няколко месеца един треньор трудно може да направи нещо особено.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- POPCORN
- Контакти:
тия заслужават линч..незнам защо така спряхме протестите....нямат място такива хора в ЦСКА!Преди ЦСКА - Левски ще ми сменят треньора!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
в България няма един треньор оставен да работи повече от година.. за това сме на това дередже.. не доказани чужденци , футболисти... после защо сме на нивото на фариорските о-ви ...
[center]
[/center]