Вандалщина - изпочупиха автобуса на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Re: Вандалщина - изпочупиха автобуса на ЦСКА

Мнениеот Samoyl » 15 окт 2011 13:22

ENTOMBED написа:
Samoyl написа:
ENTOMBED написа:Стига сте се правили на светци. На 90% от пишещите тук, ако им се отдаде възможност да направят нещо подобно, ще го направят. Аз на няколко пъти съм засичал стария рейс на червените и винаги съм имал желание да метна нещо по него.

Показва възпитанието ти, а и ниската ти култура. Можеш по друг начин да си избиеш комплексите вместо да мяташ,трошиш,чупиш,биеш,пиеш и т.н.

"Извинявам се", господин интелектуалец.
Според теб, има ли човек без комплекси?

Нямах предвид теб, а като цяло.Всеки човек си има комплекси, важно е как и накъде ще ги избиеш ? Ай със здраве !

Потребителски аватар
gld_84
Контакти:

Мнениеот gld_84 » 15 окт 2011 13:27

ENTOMBED написа:
Teo написа:Сега нашите ще направят някоя простотия и така до края на света, през 3100 година може и да има обединение хахахахах :!:

Какво обединение? С вас?
Никога не трябва да се случва, независимо от каузи, протести и т.н.

Много е жалко това, което си написал... Никой футболен отбор (пък бил той и любимият или най-мразеният) не може да се поставя над общи каузи и протести, засягащи всеки човек...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 15 окт 2011 13:30

Изключвайки случилото за което изразих мнението си, бих искал да попитам, защо автобуса е паркиран на тротоара, това не е ли нарушение на ЗДП?
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 окт 2011 13:30

ENTOMBED написа:
Teo написа:Сега нашите ще направят някоя простотия и така до края на света, през 3100 година може и да има обединение хахахахах :!:

Какво обединение? С вас?
Никога не трябва да се случва, независимо от каузи, протести и т.н.

Добре, нека циганите властват тогава и хора като ахмед доган да ни управляват и ти си живей с тях.................

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 15 окт 2011 13:37

8-)

Това е гнусна, ченгесарска манипулация !
Властимащите видяха, че когато сме обединени, ние футболните фенове сме сила. Затова побързаха да направят тази провокация с автобуса на ЦСКА.
100 % съм сигурен, че нито един левскар не би направил подобна простотия и то толкова скоро след като протестирахме заедно. Същото важи и за феновете на другите отбори.
Днес Славия имат мач с ЦСКА, но аз като славист никога не бих си позволил да направя подобно нещо с автобуса на противника.
Разделяй и владей !!!
Стара максима използвана умело от всички управляващи от дълбока древност до днес.
Не се поддавайте на провокацията !!! Футболът е само нашата любима игра, а не война ! Футболът е създаден и съществува, за да забавлява и обединява хората, а не да ги разделя.
Съжалявам за случилото се и бих се извинил на червените фенове, но съм убеден, че това не е дело на футболен фен !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 15 окт 2011 13:38

marmi52 написа:8-)

Властимащите видяха, че когато сме обединени, ние футболните фенове сме сила. Затова побързаха да направят тази провокация с автобуса на ЦСКА.
100 % съм сигурен, че нито един левскар не би направил подобна простотия и то толкова скоро след като протестирахме заедно. Същото важи и за феновете на другите отбори.
Днес Славия имат мач с ЦСКА, но аз като славист никога не бих си позволил да направя подобно нещо с автобуса на противника.
Разделяй и владей !!!
Стара максима използвана умело от всички управляващи от дълбока древност до днес.
Не се поддавайте на провокацията !!! Футболът е само нашата любима игра, а не война ! Футболът е създаден и съществува, за да забавлява и обединява хората, а не да ги разделя.
Съжалявам за случилото се и бих се извинил на червените фенове, но съм убеден, че това не е дело на футболен фен !

в това има много логика, напълно е възможно някой да му пречи че агитките намират общ език

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 15 окт 2011 13:39

Като ЛЕВСКАР казвам, че това е пълна простащина, идиотия и наркоманщина. Тия кретени не заслужават дори да се наричат хора. Инфантилни гамени, заради които публиката по мачове намалява и футбола ни отива надолу постоянно. Смотаняци!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 окт 2011 13:43

marmi52 написа:8-)

Разделяй и владей !!!

Защо ли си мисля, че всичко което си написал е вярно, провокацията може да я създаде всеки един човек, независимо дали е фен или обикновен човек.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 15 окт 2011 13:48

PFC Litex написа:Изключвайки случилото за което изразих мнението си, бих искал да попитам, защо автобуса е паркиран на тротоара, това не е ли нарушение на ЗДП?

Хубав въпрос :roll: :lol:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
rosen_ganchev
Контакти:

Мнениеот rosen_ganchev » 15 окт 2011 13:51

venelin_valchev написа:Каквито и фенове да са го направили (на който и да е футболен отбор), едно е ясно това са боклуци в обществото. СРАМ. Продължава се с простотиите на псевдо феновете. Не стига че футбола у нас загива но явно че и феновете в БГ намалят. Да си фен означава НЕ да мразиш противниковия отбор, а просто да подкрепяш своя. Дори и това явно не се разбира у нас. ЖАЛКО

+1 Браво,точно така е!!!

Върни се в “ЦСКА”