ЦСКА и Левски в европейските клубни турнири

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: ЦСКА и Левски в европейските клубни турнири

Мнениеот Old_death » 11 авг 2011 18:59

от Кашчей на 11 Авг 2011 18:27

Дотук не разбрах кой турнир все пак е спечелен от ЦСКА.За "Левски" вече знаем, че не са печелили и отпаднаха миналата седмица.
Когато се говори за успехи, личното ми мнение е, че трябва да има спечелен турнир (когато говорим за клубен футбол).

И аз не разбрах добрия стар Кашчей ли пише или Жълтия чугун,ама карай ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 11 авг 2011 19:25

metodito написа:Доооообре, човек.
Хайде сега, поуспокой топката и си лягай.

хахахаха тва беше добро.А за създателя на темата нз кво да кажа.Най-вероятно да очаква че цскарите 6а го подкрепат,ама ще получи повече псувни отколкото похвали :mrgreen: :mrgreen:
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Мнениеот Уейн Рууни » 11 авг 2011 19:38

Прочетох само някои, и да те питам: само за да дразниш левскарите ли написа това?

[offtopic]Моето момче, вземи се осъзнай[/offtopic]
[center]Левски, Милан

[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 авг 2011 20:03

dodo7271 написа:
film4 написа:
dodo7271 написа:И какво искаш да кажеш с тази статистика? Че ЦСКА е по-голям отбор от Левски? :) :) :) Ами не е така.
Статистиката от мачовете между двата отбора каква е?

Темата е ЦСКА и Левски в европейските клубни турнири.
Да, ЦСКА е по-голям отбор от Левски в Европа.

Левски е по-голям отбор от ЦСКА защото в преките двубои има сериозно предимство, така както има предимство срещу Славия, Черно море или Черноморец, например. А по твоите критерии, аз мога да ти изброя отбори, за които не си и чувал, но които са много по-големи от ЦСКА: Локомотив (Лайпциг), Видеотон (Унгария), Динамо (Дрезден), Динамо (Тбилиси).

ЦСКА е по-голям отбор от Аякс защото има предимство в преките двубои. По твоите критерии де...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 авг 2011 20:07

Кашчей написа:Дотук не разбрах кой турнир все пак е спечелен от ЦСКА.За "Левски" вече знаем, че не са печелили и отпаднаха миналата седмица.
Когато се говори за успехи, личното ми мнение е, че трябва да има спечелен турнир (когато говорим за клубен футбол).

Балканската купа
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 авг 2011 20:09

vaskonti написа:
dodo7271 написа:Левски е по-голям отбор от ЦСКА защото в преките двубои има сериозно предимство, така както има предимство срещу Славия, Черно море или Черноморец, например. А по твоите критерии, аз мога да ти изброя отбори, за които не си и чувал, но които са много по-големи от ЦСКА: Локомотив (Лайпциг), Видеотон (Унгария), Динамо (Дрезден), Динамо (Тбилиси).

ЦСКА е по-голям отбор от Аякс защото има предимство в преките двубои. По твоите критерии де...

4 официални мача, от които 3 победи за Аякс и една за ЦСКА!
Та кой казваш имал предимство в този двубой 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 авг 2011 20:12

Кашчей написа:
vaskonti написа:
dodo7271 написа:Левски е по-голям отбор от ЦСКА защото в преките двубои има сериозно предимство, така както има предимство срещу Славия, Черно море или Черноморец, например. А по твоите критерии, аз мога да ти изброя отбори, за които не си и чувал, но които са много по-големи от ЦСКА: Локомотив (Лайпциг), Видеотон (Унгария), Динамо (Дрезден), Динамо (Тбилиси).

Образно казано де :mrgreen:
Иначе и в двубоите с Барселона ЦСКА изостава с мъничко, като тук включвам и един приятелски мач на Ноу Камп завърши 4:1 за ЦСКА :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 авг 2011 20:13

Old_death написа:

Дотук не разбрах кой турнир все пак е спечелен от ЦСКА.За "Левски" вече знаем, че не са печелили и отпаднаха миналата седмица.

А какво значение има кой пише?Просто попитах кой евротурнир е спечелен от ЦСКА (за Левски разбрахме, че нищо не са спечелили), за да говорим за евроуспехи.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 авг 2011 20:14

Кашчей написа:
vaskonti написа:

но тогава е по-голям от Монако, Байер Леверкузен, и ред други, както е и наравно с Ювентус :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 авг 2011 20:16

Кашчей написа:
Old_death написа:

А какво значение има кой пише?Просто попитах кой евротурнир е спечелен от ЦСКА (за Левски разбрахме, че нищо не са спечелили), за да говорим за евроуспехи.

по тази логика, ако човек не е станал работодател и минимум милионер, то той не е постигнал нищо, така ли :roll: :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “ЦСКА”