Какво куца в играта на ЦСКА???

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Re: Какво куца в играта на ЦСКА???

Мнениеот ЦСКА-83 » 09 авг 2011 00:11

Стига хулихте.На мен си ми харесаха вчера наще.Не през целия мач,но като цяло си взехме своето. Стига с това АКО,ако и ако.Излезнахме да вземем мача и го взехме.Само ЦСКА и събирайте КЕШ за Румъния.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 09 авг 2011 10:15

jorovg написа:Не съм съгласен за обвиненията към Зику. Напротив, често се откриваше при разиграването на топката, но не му подаваха често. Също така направи няколко страхотни "тънки" паса, които не се виждат често на БГ мачове. Той все пак е нов играч, нека малко се сработи с отбора, не може да го "подемаме" от първите минути.
Искам да попитам danko_sot дали Нелсън ти хареса повече снощи и дали той имаше нещо смислено в играта си, защото си се насочил изцяло върху Зику.
Локото са толкова умрял отбор, а и с този ранен гол нашите направо отписаха мача в 10-тата минута. Повечето атаки се развиваха на ходом. Това, което ми направи лошо впечатление обаче е умората, която ги налегна след 60-тата минута, дори и при това темпо - ходом.

Не може да гледате играта на Зику само в единия аспект - атаката. За мен той не се раздава достатъчно по терена, говоря за пресата и единоборствата. Бяга далече от всяка спорна топка и не иска да помага на Тошко и Галчев в отнемането. Заради него стана и голът на Локо. Всеки може да види на повторенията колко близо до Романов беше румънецът и дали изобщо направи опит да му попречи да бие.
Всички, с изключение на Зику, помагат в защита. Време е да разбере, че той е в този отбор, за да помага и в атака, и в защита. Това е съвременният футбол.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 09 авг 2011 13:33

Единственото което не ми хареса в отбора е централната двойка защитници.Доста хаотични и като цяло разпиляни.Изнасянето на топката също не се получаваше като се опитваха да изнасят те топката към нападателите.Но съм склонен да вярвам на Милен Радуканов и момчетата,че бяха задължени да стартираме първенството с победа и имаше известна доза напрежение,но след 2-рия гол се успокоиха и си помислиха , че Локомотив София ще се предаде.Като цяло имаше красиви моменти в атака.В средата на терена също Тошко и Борето се справиха много се бориха адмираций за тях.Искаше ми се да видя за по-дълго време Станислав Костов и Саша Живец на терена,както и Антон Карачанаков,но след като така е преценил Милен Радуканов значи е правилно - крайният резултат сам показва това. ;)
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 09 авг 2011 13:51

mistreated написа:Не може да гледате играта на Зику само в единия аспект - атаката. За мен той не се раздава достатъчно по терена, говоря за пресата и единоборствата. Бяга далече от всяка спорна топка и не иска да помага на Тошко и Галчев в отнемането. Заради него стана и голът на Локо. Всеки може да види на повторенията колко близо до Романов беше румънецът и дали изобщо направи опит да му попречи да бие.
Всички, с изключение на Зику, помагат в защита. Време е да разбере, че той е в този отбор, за да помага и в атака, и в защита. Това е съвременният футбол.

При всичко положения Зику има някои проблеми при играта в защита , обаче повечето мрънкания и обвинения са преувеличени . Ако тичаше като кон , с техниката и погледа към играта който има ,щеше да играе в Милан не в ЦСКА . При гола беше близо до Романов при удара , при изпълнението на корнера беше на 6,7 метра от него , така че се опита да го покрие но закъсня , вината на цялостната организация на защитата , влючително и негова .
Работа на Радуканов е постепенно да го прави по-полезен за играта на отбора , но няма да стане бързо . Постоянните мрънкания от страна на "феновете" създават негативни настроения и смрад , само вредят , така че се концентрирай върху това как обработи топката при втория гол , при положение че онова беше удар а не пас . 8-)
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 09 авг 2011 15:58

Като за втори официален мач ЦСКА игра прилично. Надявам се Радуканов да си е извадил нужните заключения и още срещу Черноморец отбора да покаже силата си. Хубаво е, че вкарваме голове, но пак имаше поне два фрапантни пропуска. Всеки добър нападател трябва да бележи излязъл очи в очи с вратаря. Ако Мораес остане пропуските вероятно ще намалеят, защото навсякъде се пише, че е нападател от класа. Относно Зику не виждам място за притеснения. Смятам, че със всеки изминал мач формата му ще се вдига. Взехме го да играе, като плеймейкър е той трябва да подава и гради атаките ни. Футболисти играещи на скорост си имаме: Нелсън, Делев, Трифонов. Румънецът трябва да стои по близо до Платини отколкото до Тошко Янчев. Яд ме е за тъпата контузия, която развали формата на Бандаловски, но се видя, че Дечев все още не става за титуляр. Притеснително е, че нямаме силни резерви в центъра на защитата. Виданов е хазартен тип и прави непринудени грешки, а този Халилович го гледах само срещу Атромитос и не ми направи никакво впечатление. Изобщо, има още малко време до мача със Стяула и то трябва да се използва за изчистване на грешките. По-добре сега да пуснем някой гол срещу Черноморец, но срещу румънците да се стегнат и да играят, както могат. Виждали сме, че могат!

slomera
Контакти:

Мнениеот slomera » 09 авг 2011 18:53

нищо не куца.всичко е алабалистика за пред стяуа.помнете,че цска ще бъде подреден по различен начин в румъния и ще бъде по уверен от мача с локото.а зику,когото съсипахте с критики ще бъде връзката защита-атака и на моменти дори ще руши противниковата игра.

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 10 авг 2011 09:33

Ще се радвам ,ако през уикенда пусне Костов и Карачанаков.Всъщност мисля,че ще започне с по-младите :lol: и в последствие ще пусне по-опитните.Радуканов разбира много добре това,че тези деца са част от отбора и също трябва да им се гласува доверие...сигурен съм,че ще го оправдаят
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 10 авг 2011 15:58

Yasso написа:Момчета, според мен Тошо Янчев даде отговора "между редовете" в изказването си след мача...

Не знам дали сте го гледали, но тогава той каза нещо от сорта, че са били изморени, защото "само тази седмица можехме да наблегнем още на физическата подготовка"....
Мисля, че Йовановски им е спретнал не много леки тренировки в седмицата след мача за суперкупата, затова не изглеждаха добре физически второто полувреме срещу Локомотив Сф..... :roll:

А иначе за мен в провеждането на мачовете от страна на треньорския щаб липсва, "куца" или както щете го наричайте само едно едничко нещо....

Много късните смени, това е :!:

Според мен не е никак правилно, при положение че виждаш как второто полувреме нито Платини, нито Нелсън, нито Зику могат да тичат здраво (така беше и в мача за суперкупата) - да държиш на пейката Станислав Костов, Саша Живец или Антон Карачанаков.....Абе изобщо не е никак хубаво да оставяш отбора да му пада КПД-то, заради отпадането физически на някои играчи....
Точно заради това щяхме да получим изравнителен гол накрая с Локомотив Сф, просто хората отпред отпаднаха и започнаха да не покриват дорбе зоните си при започването на атаките на Локо...
Контраста беше Спас Делев, който дори и вече към края на второто полувреме се връщаше доста назад за да пресира и притеснява съперниците, но другите от авангарда нямаха много сили за такива действия...

Правилният ход е веднага освежаване с хора от пейката, всички знаем че особено малките ще изядат тревата за да играят за ЦСКА а в много от тях има сериозни качества и не отстъпват кой знае колко по показатели на тези, които играят сега титуляри:!:

С връщането на Румен, който е в отлична форма ( въпреки че за мен Адемар показа едно добро ниво през по-голяма част от мача) и навлизането в такава на Бандата нещата отзад ще се оправят, в центъра на отбраната не ги мислете много - Коце и Апата имат вече сработка, просто Милен трябва да поработи с тях за 100%-на концентрация по време на целия двубой, а не само в отделни части от мача...

А Кабрера биваше да остане, но това е вече една друга тема... :roll:

Браво! Най-накрая едно смислено мение. Не знам дали някой обърна внимание, обаче по принцип Радуканов много овиква играчите когато грешат елементарно. В мача с Локото определено беше доста по-сдържан и това ме кара да си мисля, че идеята на Радуканов (особено след подсказката от Янчев) е била да влезнат момчетата уморени в мача, все е едно е контрола - още повече, че и Локото се предполагаше, че ще са уморени.

По този начин постига две цели, а именно:
1. Последно предсезонно натоварване за играчите, което от гледна точка на физическа подготовка може да се окаже много полезно.
2. Румънския Радукан да придобие грешна представа за лицето на отбора.

Не бих се учудил ако видим нещо подобно и на мача с Черноморец, които в момента не са кой знае какъв фактор. Дори и да направим равен най-важният мач е след това, така че смятам да спестя коментарите си за след него. :)

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 11 авг 2011 15:39

Неприятно ми стана, като разбрах, че преотстъпват Томи Костадинов в Етрополе. В това момче има много футбол и не се знае дали в Б група ще му понесе. Не разбирам, защо трябваше да взимаме Живец, а да преостъпваме Томи? Едва ли чужденеца ще играе по-добре за ЦСКА от момчето израсло в отбора. Все пак вярвам, че до 1-2 години Костов, Костадинов и Дечев ще бъдат гръбнака на ЦСКА.

Върни се в “ЦСКА”