П.П. Жалкото от всичко това е,че покрай дудучето и тия смешни фракций,сега ще се започне ново делене и обиди между фенове и псувни от сорта на "турци" и прочее...жалка картинка сме си !
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
de.bil написа:Вилински ти така виждаш нещата,аз по друг начин.
По принцип от края на 1990 не желая да учавствам в такива мероприятия.Водачите винаги са били на много ниско ниво.Освен това не бих се сдържал ,ако някой последовател на Бенковски образно казано ми запали дома аз да му **резна главата**.
Априлското въстание е пртоворечив момент.Една сериозна идея,но изпълнена по Български.Да направим нещо и квото стане.А това ,че ще умрат хиляди няма значение.От идея за прогрес се превърна в идея за откъсване на новобогаташите от султана.(и интереси от Европа и Русия).
Жалко за обикновените хора избити тогава.
Искам някой да ми каже какво ще правим след успеха на протестите? Каква ще е промяната-може би отново формална.
petrof написа:Дреме ми за протеста! Не разбрахте ли че който и да ни управлява положението е едно и също. Били са и БСП и СДС и НДСВ, сега ще дойде и бат ви Бойко и какво от това. Егати ентусиастите! Мислите си че като протестирате или като се свали едно правитилство става голямата работа. Пълни глупости! Абе в крайна сметка на който му се вика да ходи да се извика...
petrof написа:Дреме ми за протеста! Не разбрахте ли че който и да ни управлява положението е едно и също. Били са и БСП и СДС и НДСВ, сега ще дойде и бат ви Бойко и какво от това. Егати ентусиастите! Мислите си че като протестирате или като се свали едно правитилство става голямата работа. Пълни глупости! Абе в крайна сметка на който му се вика да ходи да се извика...
Erland написа:petrof написа:Дреме ми за протеста! Не разбрахте ли че който и да ни управлява положението е едно и също. Били са и БСП и СДС и НДСВ, сега ще дойде и бат ви Бойко и какво от това. Егати ентусиастите! Мислите си че като протестирате или като се свали едно правитилство става голямата работа. Пълни глупости! Абе в крайна сметка на който му се вика да ходи да се извика...
Не си прав. Протести трябва да има , за да покажем , че не сме овце! Когато Виденов с некадърното си управление ни еба мамата тогава отново имаше големи протести. И смея да твърдя, че последвалото правителство на Костов е най - успешното такова в последните години.
len написа:YES !!! Kakto si znaeh, armeicite uvajavat hristiqnskite cennosti. Te 6te zaqvqt svoeto mnenie tam, kudeto mu e
mqstoto - NA IZBORI ! A za poduenci ne sum iznenadan. Tqhnoto mnenie sme go 4uvali ot ulicata - pri drogata, obirite,
ubiistvata, zatova Bulgariq e na tozi hal...
Razbirate li razlikata m/u armeicite i poduenci ? MISLENETO PRAVI RAZLIKATA - VINAGI I VUV VSI4KO !!!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 26 госта