Феновете на ЦСКА няма да протестираме за тъмно сини интереси

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Феновете на ЦСКА няма да протестираме за тъмно сини интереси

Мнениеот Blue_Lion » 08 яну 2009 19:00

Майко мила ?! :o :o Кажете ми,че тия се е*ават ! Отидете им в сайта,прочете и двете съобщения който са пуснати и сами си отговорете кой е лепилар :D ?! Това съобщение или е пуснато с цел да бъдат разединени фракцийте и да няма безредици срещу правителството,или нечий болни глави още не ги е пуснало кафявото,или пък ги е яд,че в статията пише,че Левскари са подели инициятивата (не,че има голямо значение) :!: Тук не става въпрос за футболно делене :!: Всички сме хора,българи и всеки който твърди,че е националист,патриот или поне човек,който има проблеми и му е писнало да живее в това жалко подобие на държава,ще отиде на 14.01. или там когато е протеста :!: :evil: 100 % ще има и фенове на ЦСКА на въпросния митинг,дето нямат нищо общо с тези фракций или цфк-то на дудучето ! Да не говорим,че цска грам па няма да ги интересува като са на протеста :!: Който е Българин,да отиде на протеста ! Стига да може де...

П.П. Жалкото от всичко това е,че покрай дудучето и тия смешни фракций,сега ще се започне ново делене и обиди между фенове и псувни от сорта на "турци" и прочее...жалка картинка сме си !
Изображение

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 08 яну 2009 19:03

Дреме ми за протеста! Не разбрахте ли че който и да ни управлява положението е едно и също. Били са и БСП и СДС и НДСВ, сега ще дойде и бат ви Бойко и какво от това. Егати ентусиастите! Мислите си че като протестирате или като се свали едно правитилство става голямата работа. Пълни глупости! Абе в крайна сметка на който му се вика да ходи да се извика...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 08 яну 2009 19:05

Е щом тези "групировки" мислят, че това правителство си върши работата нека не протестират. Само се надявам първо при тях да стане студено, та да може да се топлят докъто мислят върху публикацията си.
Колкото до автора на темата, ако всички българи сме като него заслужаваме не тези, а още по-корумпирани и некъдърни политици.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 08 яну 2009 19:06

de.bil написа:Вилински ти така виждаш нещата,аз по друг начин.
По принцип от края на 1990 не желая да учавствам в такива мероприятия.Водачите винаги са били на много ниско ниво.Освен това не бих се сдържал ,ако някой последовател на Бенковски образно казано ми запали дома аз да му **резна главата**.
Априлското въстание е пртоворечив момент.Една сериозна идея,но изпълнена по Български.Да направим нещо и квото стане.А това ,че ще умрат хиляди няма значение.От идея за прогрес се превърна в идея за откъсване на новобогаташите от султана.(и интереси от Европа и Русия).
Жалко за обикновените хора избити тогава.
Искам някой да ми каже какво ще правим след успеха на протестите? Каква ще е промяната-може би отново формална.

След протестите какво може да правим, гледаме дали нещо се променя независимо кой управлява, ако ще да е и настоящото правителство, но всичко върви ли по старому, следват нови протести и пак и пак, докато тези които са на власт не разберат, че това което правят не остава така незабелязано, че трябва да мислят за народа на България, а не само за себе си.
NON MOLLARE MAI

Erland
Контакти:

Мнениеот Erland » 08 яну 2009 19:06

petrof написа:Дреме ми за протеста! Не разбрахте ли че който и да ни управлява положението е едно и също. Били са и БСП и СДС и НДСВ, сега ще дойде и бат ви Бойко и какво от това. Егати ентусиастите! Мислите си че като протестирате или като се свали едно правитилство става голямата работа. Пълни глупости! Абе в крайна сметка на който му се вика да ходи да се извика...

Не си прав. Протести трябва да има , за да покажем , че не сме овце! Когато Виденов с некадърното си управление ни еба мамата тогава отново имаше големи протести. И смея да твърдя, че последвалото правителство на Костов е най - успешното такова в последните години.

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 08 яну 2009 19:10

petrof написа:Дреме ми за протеста! Не разбрахте ли че който и да ни управлява положението е едно и също. Били са и БСП и СДС и НДСВ, сега ще дойде и бат ви Бойко и какво от това. Егати ентусиастите! Мислите си че като протестирате или като се свали едно правитилство става голямата работа. Пълни глупости! Абе в крайна сметка на който му се вика да ходи да се извика...

Съгласен съм с теб. Ама нали трябва да си изкарат някъде енергията.С тва скапано първенство кво им остана. А не виждаш ли ,че никой не му се мисли какво после трябва да се направи.

len
Контакти:

Мнениеот len » 08 яну 2009 19:11

YES !!! Kakto si znaeh, armeicite uvajavat hristiqnskite cennosti. Te 6te zaqvqt svoeto mnenie tam, kudeto mu e
mqstoto - NA IZBORI ! A za poduenci ne sum iznenadan. Tqhnoto mnenie sme go 4uvali ot ulicata - pri drogata, obirite,
ubiistvata, zatova Bulgariq e na tozi hal...
Razbirate li razlikata m/u armeicite i poduenci ? MISLENETO PRAVI RAZLIKATA - VINAGI I VUV VSI4KO !!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 08 яну 2009 19:14

Erland написа:

Не си прав. Протести трябва да има , за да покажем , че не сме овце! Когато Виденов с некадърното си управление ни еба мамата тогава отново имаше големи протести. И смея да твърдя, че последвалото правителство на Костов е най - успешното такова в последните години.

Тук съм напълно съгласен,че Костов,макар и с доста недостатъци,беше най-силния министър в последните 20 години !
Изображение

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 08 яну 2009 19:15

len написа:YES !!! Kakto si znaeh, armeicite uvajavat hristiqnskite cennosti. Te 6te zaqvqt svoeto mnenie tam, kudeto mu e
mqstoto - NA IZBORI ! A za poduenci ne sum iznenadan. Tqhnoto mnenie sme go 4uvali ot ulicata - pri drogata, obirite,
ubiistvata, zatova Bulgariq e na tozi hal...
Razbirate li razlikata m/u armeicite i poduenci ? MISLENETO PRAVI RAZLIKATA - VINAGI I VUV VSI4KO !!!

Добре де, щом е така и "армейците" заявяват своето мнение на избори, защо в моемнта сме на това положение и защо България се управлява с мандата на дпс

Върни се в “ЦСКА”