Мнениеот danko_sot » 03 авг 2010 16:10
Не ви прави чест да говорите така за наш играч, обръщам се към феновете на ЦСКА. И да го храните така заедно с фенове на Левски. Запазите си мнението за вас по-добре, щом е негативно за играча. Ето за това говорех- или футболистите не са в ред, или президента, или треньора. Има хора, които вечно ще са недоволни от някои и ще хранят и хранят.
По въпроса за Делев, аз смятам, че в мачовете в Европа може да ни върши прекрасна работа, когато решим да заложим на контаатакуващ футбол. В такива мачове той може да бъде ползван на върха на атаката примерно. Пак казвам в Пирин и в ЦСКА срещу Динамо неговите най-силни мачове са били когато е на върха на атаката и отборът му играе на контраатака. Силата му е когато има празни пространства пред него. На крилото, за да се научи да играе, трябва да действо по-комбинативно, с повече мисъл, по интелигентно. Не само да пусне топката и да търчи след нея като луд. На мен малко ми прилича на случая с Нани в Ман Юн. Миналата година до средата на сезона, а и по предишни години Нани много се лакомеше, опитваше се сам да завърши атаките, да напарви някакви импровизации, да блесне. След това обаче от средата на миналия сезон някъде Нани започна да играе много по-комбинативно, отборно. Разбра, че когато играе по-колективно и самия той може да блесне повече. Делев трябва да поработи доста и върху центриранията си. Но талант има определено, само от него зависи дали ще го развие или ще стане някой развейпрах и ще завърши вв селската кръчма, както много други преди него. Изисква се характер за да станеш добър футболист, а не само талант
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]