delqnski47 написа:Сигурно няма фуболист на ЦСКА(ако изключим новите),който да не е бил критикуван от Майкъла!
Нали се сещате при неговото назначение какво ще последва...
Майкъла като поведение ми прилича на Волен Сидеров!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:Сигурно няма фуболист на ЦСКА(ако изключим новите),който да не е бил критикуван от Майкъла!
danko_sot написа:Аз съм твърдо за Росен Кирилов. За вас не знам

danko_sot написа:Отдавна, ама много отдавна това трябваше да стане. Да слагат Роската Кирилов и тва е
***cska*** написа:Много съм раздвоен!
От една страна,много харасвах Емо като футболист.Ако не беше той,нямаше да изживея и радостта от това безумно лято през 94г.От друда страна,откакто е в любимия ми клуб,винаги е в центъра на трансферните издънки,мениджърски интереси,комисионни,.......абе какво ви душа иска.
Майкъла е на същата черга.Винаги критикуваше ЦСКА,за имало и немало защо!Верно че е преуспял бизнесмен(за което евала му правя,изискват се доста нюх и мозък),НО това не означава че ще е добро решение за този пост.Вече сме се нагледали на прекрасни футболисти,с пълен провал като ръководители в даден клуб(примери много).

[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Gotzev.88 и 7 госта