ЦСКА - Славия 1:0 (FT)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Славия (финал за купата)
Що се отнася до мача - наистина може да е трудно, но се надявам момчетата които се надяват на съдбата да разберат, че стадиона не е параклис и само с молби не става ТРЯБВА СИ И МОЖЕНЕ. В момента Славия е един от отборите, които отчайват всички фенове както с футбола, който предлагат, така и с цирковете, в които участват. Затова ЦСКА ще победи. Затова футбола ще победи 

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- B__A__N__DA__TA
Viktor4o_Rs написа:B__A__N__DA__TA написа:2-0 ,моментната форма е такава,че ЦСКА трябва да си вкарват автоголове за да загубят купата.Кокала има още три мача ,които да се опита да вземе,но точно този ще загуби.Всякакъв друг изход от мача,освен победа на ЦСКА,ще е грозна продажба и тото..
Естествено, вие когато падате има тото, продажба или съдията е виновен или пък нещо друго![]()
![]()
![]()
Ясно е, че ЦСКА е фаворитът и в по-добра форма, но в такива финали често смятаният за аутсайдер поднася неприятна изненада и се надявам точно така да стане и сегаА и ще има подценяване към нас, сигурен съм
Така че от високо доста боли като паднеш и много хора ще се чувстват така вечерта на 25-ти
![]()
Прогнозата ми е победа за Славия, може и с дузпи
Дълбоко се заблуждаваш,ние когато бием,винаги сме купили мача и всяка победа е незаслужена.Няма нищо по-нормално от това,всеки да бие ЦСКА където ги хване

[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
CSKA ME написа:Вярно ли е, че билетите ще се продават само на 18,19 и 20 май?
Ами то това е на "Армията" само май, ама аз за всеки случай ще ида днес да си взема...
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- ruslankonev
- Контакти:
Reckless написа:И аз мисля, че 2:0 ще е резултата. Славия ми се виждат в дупка а ЦСКА са във възход. Ранен гол не вярвам да падне. Все пак това е финал за купата и едва ли някой от отборите ще се хвърли сляпо още в началото, с риск да получи успешна контра. ЦСКА ще доминират, но 1-вия гол ще падне някъде малко след средата на 1-вото полувреме, може би около 28 - 34-тата минута. 2-рия ще е около 62-рата минута и това ще е.
P.S. Мисля, че ако не друго поне октопод може да стане от мен
Аз съм на друго мнение почваме ги от първата минута(с мощния рев от трибуните) и ще решим мача още първото полувреме с 2-3 гола.Второто просто ще се доиграва.......
1948
lisynger написа:Формата ни е в пъти по-добра от тях, ако им вкараме ранен гол ще трябва да се открият и вече ще стане лесно.Прогнозата ми е 3-0 за нас.Дано се съберем повече хора, цените на билетите са нормални.Едно 16-17 000 наши и 2-3 хил. слависти и ще стане готино дерби
3000 слависта

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
не съм фен на нито един от двата отбора,но като виждам резултати в първенството на отборите,които се борят за 4то място,смятам че, батко венци отдавна е взел купата,0:0 и след дузпи, купа за славия.
-
- Контакти:
3-0 и купа за ЦСКА 

Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
- florentin_petre
- Контакти:
С оглед на всички предсказания на Нострадамос и гадателите от Канал 3, си мисля че Славия имат възможност да вкарат един гол, но след като ние сме вкарали поне 3. А с оглед на ситуацията и формата и на двата отбора си пожелавам много резултатен двубой и празник на трибуните, все пак това са двата заслужили отбора да играят финала за купата на България 2011.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
- Udoji90
- Контакти:
Нека не подценяваме съперника. Арсенал бяха фаворити във финала за Карлинг Къп, но Бирмингам ги биха. Бешикташ също вероятно са били абсолютен фаворит във финала за Купата, но едва биха с дузпи Истанбул ББ, като даже изоставаха в редовното време. Ман Сити също се измъчиха срещу Стоук Сити, макар да бяха считани за твърд фаворит във финала за ФА Къп.
Освен това, Славия си е отбор с традиции и няма да се предадат лесно. Срещу Литекс не играха никак зле, въпреки загубата. Имат добри халфове и нападатели, така че трябва да сме много концентрирани при техните атаки. Защитата е слабото им място, от което трябва да се възползваме. Важното е да няма подценяване от страна на нашите играчи, но за това съм спокоен, тъй като при сегашния треньор подценяване просто не се допуска. По-лошо ще бъде обаче, ако бъдат пренавити, а и напрежението тегне над тях, защото този мач може да ни осмисли целия сезон. Няма да е никак лесно, но очаквам, че все пак логиката и моментната форма ще повлияят и ще бием.
Повтарям си прогнозата: 3-1 (1-0 Нелсън; 2-0 Платини; 2-1 Божов; 3-1 Янчев).
Освен това, Славия си е отбор с традиции и няма да се предадат лесно. Срещу Литекс не играха никак зле, въпреки загубата. Имат добри халфове и нападатели, така че трябва да сме много концентрирани при техните атаки. Защитата е слабото им място, от което трябва да се възползваме. Важното е да няма подценяване от страна на нашите играчи, но за това съм спокоен, тъй като при сегашния треньор подценяване просто не се допуска. По-лошо ще бъде обаче, ако бъдат пренавити, а и напрежението тегне над тях, защото този мач може да ни осмисли целия сезон. Няма да е никак лесно, но очаквам, че все пак логиката и моментната форма ще повлияят и ще бием.
Повтарям си прогнозата: 3-1 (1-0 Нелсън; 2-0 Платини; 2-1 Божов; 3-1 Янчев).

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...