ЦСКА - Пирин - 2:2 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ЦСКА - Пирин

Мнениеот vaskonti » 16 май 2011 20:02

POPCORN написа:Призовавам феновете на ЦСКА от сега нататъка да не се занимаваме с такива дреби душици!Завистници и комплексари!Оставете ги да говорят глупости, ако не ги беше яд нямаше да говорят такива щуртии!Дайде да си коментираме помежду си вместо да се занимаваме с тях!Какво искаш от фенове на Левски?А тоя обичам пирин той е много компетентен по всички въпроси и накрая винаги се оказва,че не е прав!ЗА марми52 ми е ясно, що се заяжда, защото имат мач за купата с нас и просто им се иска да паднем някой друг мач преди купата!

Ами от тяхна гледна точка са си прави. Нормално е да предвиждат победи за собствения си отбор. Ние също го правим почти всеки път когато ЦСКА гостува, та дори и на отбори като Порто. Нормално е!
Аз нямам нищо против от време на време да водя "спор" от този сорт, стига да е достатъчно културен и поне малко от малко интелигентен. В случая той е горе-долу такъв. Има разни индивиди, с които няма шанс да се говори нормално защото нито приемат нито предават, например гара_дембеле, който има още 3-4 ника и е лесно разпознаваем по дълбокомислените си мнения. Точно на такива като него не и струва да се обръща внимание, но не смятам за правилно да се игнорира всеки, който не е на нашето мнение.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 16 май 2011 20:10

vaskonti написа:
POPCORN написа:Призовавам феновете на ЦСКА от сега нататъка да не се занимаваме с такива дреби душици!Завистници и комплексари!Оставете ги да говорят глупости, ако не ги беше яд нямаше да говорят такива щуртии!Дайде да си коментираме помежду си вместо да се занимаваме с тях!Какво искаш от фенове на Левски?А тоя обичам пирин той е много компетентен по всички въпроси и накрая винаги се оказва,че не е прав!ЗА марми52 ми е ясно, що се заяжда, защото имат мач за купата с нас и просто им се иска да паднем някой друг мач преди купата!

Ами от тяхна гледна точка са си прави. Нормално е да предвиждат победи за собствения си отбор. Ние също го правим почти всеки път когато ЦСКА гостува, та дори и на отбори като Порто. Нормално е!
Аз нямам нищо против от време на време да водя "спор" от този сорт, стига да е достатъчно културен и поне малко от малко интелигентен. В случая той е горе-долу такъв. Има разни индивиди, с които няма шанс да се говори нормално защото нито приемат нито предават, например гара_дембеле, който има още 3-4 ника и е лесно разпознаваем по дълбокомислените си мнения. Точно на такива като него не и струва да се обръща внимание, но не смятам за правилно да се игнорира всеки, който не е на нашето мнение.

Няма нищо лошо да си подкрепяш отбора,но Пирин да гостува на Армията ии да казват " 1-3 ще ги смачкаме" това е заяждане.Все пак ...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 май 2011 20:15

Да, има провокация, но все пак е в границите на нормалното. Чиста проба "фенски" жаргон - нищо просташко или малоумно. Убеден съм, че имаш приятели левскари, с които си говориш по подобен начин, но без да приемаш нещата като злонамерено заяждане. Нека правим разлика, според мен така е правилно.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 16 май 2011 21:52

Според мен няма да има големи промени в състава. мисля, че Акуаро и К.Янев и Тонев ще започнат.Нещо такова си мисля :

Караджов
Бандаловски - Акуаро - Попов - Румбата
Тонев - Янев - Галчев---Делев--
Маркиньос
Платини
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Мнениеот CSKAEOTBORA » 16 май 2011 22:25

Не ми дреме, дали ще бием или паднем от Пирин, въпроса е да се дава шанс на младите, вече и да бием и да падаме няма никакво значение в първенството
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 16 май 2011 22:28

2-0

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 16 май 2011 22:47

Според мен ЦСКА ще бие трудно. Причина - ще играят резервите, като Шеридън, Янев, Йовчев, Садула, Акуаро и т.н. За защитата съм спокоен - там има само 1-2 резерви и трудно ще допуснем гол, но в атака няма кой да вкара като не играят Спас и Мишел. Все пак се надявам Шеридън или Садула да изригнат с 1 гол, който да се окаже и победен.
Прогноза: 1:0
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 17 май 2011 00:31

marmi52 написа:8-)

Ако Пирин скочат да играят ще се види истинския облик на ЦСКА. Добър отбор са, в добра форма армейците, но мисля, че малко се прекалява с хвалебствията и се надценява отбора им.
Пирин може да приземи ЦСКА ... :mrgreen:

А пък ЦСКА или Левски скочат на Славия не истинския ви облик, ами не знам какво ще ви се види.. :mrgreen:
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 май 2011 07:32

2-0 за ЦСКА

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 17 май 2011 09:40

vaskonti написа:

В кое са прави?Игрем с Пирин, а тука някакъв индивид като Гара Дембеле ми говори как, ако съдията не ни помогне сме щели паднеме с 2 на 0?Това техният отбор ли е?Или може мнението на марми52?Това неговия отбор ли е?Ако Пирин си давали зор, сме щели да видим истинският облик на ЦСКА!Точно заради тези изцепки на фенове и на ръководители през цялата пролет ЦСКА мача всички.Защото нещо много отбори се помислиха за отбори, а те просто запълват А група!Имат доста хляб да изядът докато стигнат някога нивото на ЦСКА!И не на последно място дори да паднеме, облика на даден отбор не се вижда от 1 мач!ЦСКА доказа, че през пролетта е най-добрият отбор в България, пък тези който завиждат, дано да не им стане нещо със здравето от толкова яд!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”