Ст. "Българска армия" в ремонт, или чисто нов стадион?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Ст. "Българска армия" в ремонт, или чисто нов стадион?

Мнениеот Кашчей » 30 апр 2011 14:50

POPCORN написа:
Кашчей написа:
POPCORN написа:ще дадът пари няма къде да ходят..защото 2012 няма да може да се играят мачове в България, а това ще адски минус за Бойко!Бойко не е глупав!Той знае,че като даде пари на клубовете да си направят хубави стадиони техните фенове, ще оценят това което е направил и на другите избори ще гласуват за него!

Пуканка, дреме ми на дедовия, че стадионът е красавец, ако немам пари да си купя билет за мача!Бате ви Мухобойко е по фанфарите и фойерверките, ама как му се вържете-няма дума по този въпрос.Следващите избори за парламент са след 2 години, та дотогава не виждам как ще се построи и половин стадион у нас, обаче вие, в София, искате хем терен безплатен, хем да е в центъра, хем държавата да го построи, а вие само да се пъчите, като генерал на Гергьовден, без да си мърдате и пръста.

Ами ти като си много отворен ми кажи, кой клуб сам си е постройл стадиона в България?Аз такъв незнам!Ти не искаш да четеш!Ти само говориш и дуднеш!Чети малко преди да се изказваш!Имам чувството ,че не четеш мненията на другите хора и само с ипишеш!Прочети каква е идеята и замисъла на цялата работа и после ми дудни как цялата държава ще е ощетена!

Никой клуб не си го е построил сам.Не знам как е с "Лазур" само.Обаче в Ловеч дали са искали среща с Бойко, за да им отпусне помощ.Там повече работят и по-малко приказват.В Каварна също.В София, най-богатата община, където са съсредоточени най-много привърженици на "грандовете" :mrgreen: ни, но които упорито не пълнят стадионите на отборите си, за да има приходи, постоянно се плаче за нещо да им бъде дадено.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 апр 2011 14:58

POPCORN написа:
Пуканка, като е така (аз ходя и на работа, за да има да лапат и депутати и министри, та не съм гледал, съжалявам) защо срещата е била с Бойко, а не само с Община София?Какво право има министър - председателят да се бърка в делата на която и да е община в България.От друга страна, какво право ще има Община София да приватизира държавни обекти, каквито са (според изписаните приказки) стадионите в София (без този на Славия, който се оказа общински)

срещата не беше с Бойко, а с всичките президенти и министъра на спорта!Пак не си разбрал!Лошо няма,че ходиш на работа , ама има репортажи, вестници сайтове и тн!Преди да спориш прочети какъв е смисъла от цялата работа и тогава ми говори как ти или някой друг човек в България ще е ощетен, ако въобще може да се каже,че някой е ощетен!Защото фенове на Левски , ЦСКА надали има само в София!Те като идват в София не искат ли да дойдат на хубав стадион а?Тия пари да не ги даваме на вятъра?Дават се за някакви хубави неща!Като не искаш да си ощетен ,защо всички се бутате тука , ми не си седите по родните места а?То България е София!Явно има някакво право да ги приватизира!Абе много си твърдоглав не ми се спори с тебе!Какво да ти обеснявам, като ти си кон с капаци!Прочети всичко и като не си запознат и не си компетентен толквао в тия неща недей да коментираш и да дазниш хората!

Абе не виждаш ли че тоя си живее в някой си негов собствен свят :lol: !Някъв зомбиран русенец...за какво му обръщаш внимание ;)
П.П.Айде вечерта към 23:00 дано да сме в добро настроение :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 апр 2011 15:02

delqnski47 написа:
POPCORN написа:
Пуканка, като е така (аз ходя и на работа, за да има да лапат и депутати и министри, та не съм гледал, съжалявам) защо срещата е била с Бойко, а не само с Община София?Какво право има министър - председателят да се бърка в делата на която и да е община в България.От друга страна, какво право ще има Община София да приватизира държавни обекти, каквито са (според изписаните приказки) стадионите в София (без този на Славия, който се оказа общински)

срещата не беше с Бойко, а с всичките президенти и министъра на спорта!Пак не си разбрал!Лошо няма,че ходиш на работа , ама има репортажи, вестници сайтове и тн!Преди да спориш прочети какъв е смисъла от цялата работа и тогава ми говори как ти или някой друг човек в България ще е ощетен, ако въобще може да се каже,че някой е ощетен!Защото фенове на Левски , ЦСКА надали има само в София!Те като идват в София не искат ли да дойдат на хубав стадион а?Тия пари да не ги даваме на вятъра?Дават се за някакви хубави неща!Като не искаш да си ощетен ,защо всички се бутате тука , ми не си седите по родните места а?То България е София!Явно има някакво право да ги приватизира!Абе много си твърдоглав не ми се спори с тебе!Какво да ти обеснявам, като ти си кон с капаци!Прочети всичко и като не си запознат и не си компетентен толквао в тия неща недей да коментираш и да дазниш хората!

Абе не виждаш ли че тоя си живее в някой си негов собствен свят :lol: !Някъв зомбиран русенец...за какво му обръщаш внимание ;)

да!Всички на стадиона да помачкаме :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 30 апр 2011 15:05

Да запеем дружно песента за отбора в нашите Сърца! Има, има истина една, тя е само, само ЦСКА! :)

Стига сте се дрънкали!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 апр 2011 15:05

delqnski47 написа:Стадионите НЕ са на частни ФК!

В този ред на мисли, защо клубовете не си плащат наем за дето ги ползват, след като не са техни? :)
Последна промяна от PFC Litex на 30 апр 2011 15:08, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 30 апр 2011 15:05

И тук почнаха да се приказват едни неща нямам думи.Да нямало лекоатлетическа писта и не знам си още какво.Честно казано на мен ми е все тая дали ще има или няма да им писта.Стига само стадиона да бъде обновен и да може да приема мачове от ЕКТ.Даже си мисля,че в България е по-добре да има писти.Някои тук искат английски тип стадион без писта.Да де ама в Англия техните подобия на "14" и хулиганчетата дето чупят седалки и се правят на велики отдавна вече са изхвърлени извън тези спортни съоражения.Нека Батков си прави стадион с трибуни на метър от игралното поле.Само не знам,кой ще се навие да му охранява мачовете в България.Полицията със сигурност няма да иска.Ми че то сега през февруари разни сигнални ракети прелитаха половината терен камо ли ако трибуните се доближат на метър от него.Тогава наще геройчета безпроблемно ще целят противниковите футболисти с ракети,куршуми,павета,седалки,железа и каквото им дойде още под ръка.........
Последна промяна от bobonikolov на 30 апр 2011 15:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 апр 2011 15:06

PFC Litex написа:

В този ред на мисли, защо тези които ползват клубовете не си плащат наем за дето ги ползват, след като не са техни? :)

Е, не всички не плащат....
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 30 апр 2011 15:09

bobonikolov написа:И тук почнаха да се приказват едни неща нямам думи.Да нямало лекоатлетическа писта и не знам си още какво.Честно казано на мен ми е все тая дали ще има или няма да им писта.Стига само стадиона да бъде обновен и да може да приема мачове от ЕКТ.Даже си мисля,че в България е по-добре да има писти.Някои тук искат английски тип стадион без писта.Да де ама в Англия техните подобия на "14" и хулиганчетата дето чупят седалки и се правят на велики отдавна вече са изхвърлени извън тези спортни съоражения.Нека Батков си прави стадион с трибуни на метър от игралното поле.Само не знам,кой ще се навие да му охранява мачовете в България.Полицията със сигурност няма да иска.Ми че то сега през февруари разни сигнални ракети прелитаха половината терен камо ли ако трибуните се доближат на метър от него.Тогава наще геройчета безпроблемно ще целят противниковите футболисти с ракети,куршуми,павета,седалки,железа и каквото им дойде още под ръка.........

Докато най-голямото недоразумение- Дучето, е в сектора, не само ще летят седалки, но и много други неща ще стават...
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 апр 2011 15:09

PFC Litex написа:

В този ред на мисли, защо клубовете не си плащат наем за дето ги ползват, след като не са техни? :)

ами ЦСКА си плащаше ако си забравил :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 апр 2011 15:11

delqnski47 написа:
POPCORN написа:

Я пак.. и двамата с пуканката обаче http://bg.time.mk/read/b9345dee52/b136f7b3d9/index.html
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”