Dani написа:От колко часа ще е мачът? Иначе очаквам да ги бием и в двата мача, като загреем добре с едно 0-2 в Ловеч!
нищо чудно да е от късно.Телевизията ще си гледа интересите!Зависи дали има шампионска лига или няма!Ако има ще сме от 18
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Dani написа:От колко часа ще е мачът? Иначе очаквам да ги бием и в двата мача, като загреем добре с едно 0-2 в Ловеч!
pankin написа:veni__85 написа:veseo написа:Каква им е ползата да ви лягат, като преднината им в първенството е 8т?! А каква е ползата вие да им лягате, като и без това са класа над вас тая година? Изобщо от една такава договорка, единствено вие бихте имали полза. Пак извиненията си търсите като ви надупят двата мача...
Преднината е 8т. , но ако ЦСКА вземе мача в неделя става 6 ,след това Литекс имат мач с Левски и при загуба става 2т. , а при 2т. разлика не се знае нищо...Иначе се надявам да се играят и двата мача (но не ми се вярва). Винаги когато са играли мач за купата и им престой мач за първенство е имало уговорка........
Куца ти нещо математиката
8-3=6 ха-ха-ха
6-3=2 ох ох ох
POPCORN написа:Dani написа:От колко часа ще е мачът? Иначе очаквам да ги бием и в двата мача, като загреем добре с едно 0-2 в Ловеч!
нищо чудно да е от късно.Телевизията ще си гледа интересите!Зависи дали има шампионска лига или няма!Ако има ще сме от 18
Masaba написа:Хаха,левскарите пак полудяха.
Надявам се да станат два страхотни мача между Литекс и ЦСКА и да гледаме футбол на добро ниво.Мисля,че мачът ни срещу Черноморец в Бургас ще бъде изместен за неделя,друга алтернатива не виждам.Иначе ще има...понеделник-мач в Бургас,вторник-почивка,сряда-мач в София
Dani написа:POPCORN написа:Dani написа:От колко часа ще е мачът? Иначе очаквам да ги бием и в двата мача, като загреем добре с едно 0-2 в Ловеч!
За мен е по-добре да е от 21:00, защото в 18:00 нямам възможност да дойда. По вероятно е да е от 6, защото тогава са полуфиналите от ШЛ.
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
shumnaliq написа:Отивайте и залагайте на ЦСКА - носител на купата !
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Янис Зику и 28 госта