Значи, момичето отговаря с цитати от един ден. И то избрани от нея - аз със цитати няма да се занимавам - посочих вече веднъж - достатъчно е да отвориш спорт1, спортлайн, *** ибли спортал, за да прочетеш някаква простотия за Левски. Достатъчно е да пуснеш канал3, за да погледаш как поредния мач на Левски е уговорен. И точно както си говорехме снощи с девойката имаше три статии много силно антилевскарски. В един сайт само. И сега, какво, аз да копирам ли, не няма нужда.
Някой ме питаше роднина ли съм на Гергов - не не съм. Имал съм случая да се сблъсквам с него - там няма как да спечелиш. Силата му в страната е огромна. И е член на УС на цска. Какво повече има до говорим?
Имаше някакво изброяване на медии и лица в тях - това са журналисти, не собственици, нали знаем кой поръчва музиката?
Вече 40 мнения има по темата, и никой не се спря на важния въпрос - защо, при положение, че медиите в голямата си част са собственост на гергов се плюе по цска? Даеба, ваш клуб си е това, ваш проблем е, що не се замисляте по тоя въпрос, а решавате че е най-лесно да се обвини батков и говедата?
медии контролирани и платени от ПФК Левски
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: медии контролирани и платени от ПФК Левски
tprodanov написа:Значи, момичето отговаря с цитати от един ден. И то избрани от нея - аз със цитати няма да се занимавам - посочих вече веднъж - достатъчно е да отвориш спорт1, спортлайн, *** ибли спортал, за да прочетеш някаква простотия за Левски. Достатъчно е да пуснеш канал3, за да погледаш как поредния мач на Левски е уговорен. И точно както си говорехме снощи с девойката имаше три статии много силно антилевскарски. В един сайт само. И сега, какво, аз да копирам ли, не няма нужда.
Някой ме питаше роднина ли съм на Гергов - не не съм. Имал съм случая да се сблъсквам с него - там няма как да спечелиш. Силата му в страната е огромна. И е член на УС на цска. Какво повече има до говорим?
Имаше някакво изброяване на медии и лица в тях - това са журналисти, не собственици, нали знаем кой поръчва музиката?
Вече 40 мнения има по темата, и никой не се спря на важния въпрос - защо, при положение, че медиите в голямата си част са собственост на гергов се плюе по цска? Даеба, ваш клуб си е това, ваш проблем е, що не се замисляте по тоя въпрос, а решавате че е най-лесно да се обвини батков и говедата?
Добре де явно имаш някаква идея защо всички медии които са под влиянието на Гергов, който е в УС на ЦСКА, се надпреварват да плюят по ЦСКА. Разбираш ли, че малко няма логика. Защо шеф на ЦСКА ще скача на ЦСКА??? Малко е тъпо и смешно подобно твърдение. Не искам да те обиждам, защото се вижда, че си интелигентен човек, за разлика от оня Армагедон, но нещо в тезата ти не се връзва. Може и аз нещо да не схващам или да не знам някоя важна подробност и ще те помоля да ми разясниш!!!
АЛО, КОМРЛЕКСИРАНОТО ПРАСЕ, СПРИ СЕ ВЕЧЕ ДА ГРУХТИШ И ДА ОВОНЯВАШ ВСИЧКО С МИРИЗМАТА СИ НА КОЧИНА!!! БА ТИ КАПУТА СИ!!! КАКВО ИСКАШ БЕ ТЪПАК?! ГЛУПИ ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ НЕ Е КОМУНИЗМА, КОГАТО ВСИЧКО СЕ ПРАВЕШЕ ЗА СМЕТКА НА ХОРАТА!!! ЩОМ ПРАВИШ ТЪРЖЕСТВО - ПЛАЩАШ! ЩОМ ВОДИШ ПЕРЛИ И ДИАМАНТИ И СИ ОБЕЩАЛ НАЙ-ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ - ПЛАЩАШ! ИМАШ ДАНЪЦИ И ЗАДЪЛЖЕНИЯ - ПЛАЩАШ!!! А КАТО НЕ ГО ПРАВИШ - ПРЕСАТА ГО КОМЕНТИРА!!! АЙДЕ ПИТАЙ МАМА И ТАТЕ, КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ АКО В НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА НЕ ПОПЪЛНЯТ ДЕКЛАРАЦИИ ЗА ДОХОДИТЕ ЗА ПРЕДИШНАТА ГОДИНА!!! РАЗБИРАШ ЛИ ПУБЕРЧЕ - В ТОЗИ ЖИВОТ ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА!!! И РАЗНИ ТАРИКАТИ КАТО ГЛУПИ РАНО ИЛИ КЪСНО ГРИЗВАТ ДРЪВЦЕТО!!! АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ И СТИГА С ГЛУПАВИТЕ ТЕМИ!!! МЕЖДУ ДРУГОТО ТИ ТРЯБВА ДА СИ НЯКОЙ ОТ ПРЕДПОЛАГАМ БАННАТИТЕ DANCHO70 ИЛИ BGArmy, НО КОЙТО И ДА СИ - ТЪПАК СИ!!!!!!
Виж какво моето момче.Не съм си позволявал тонът,който ти си позволяваш,но съвсем не съм учуден,имайки предвид на кой клуб симпатизираш и какви позиции защитаваш.Държанието ти е типично за човек,който няма какво да каже и единствения начин за опониране са обидите и ругатните.Като признак на по добро от демонстрираното от теб възпитание,ще прескоча обидните ти епитети.В поуста,който предизвика изблика ти на амок,зададох само един елементарен въпрос,на който ти не пожела да отговориш.Защо след като в пресата се изпуснаха сведения,че в Левски се играе за същите пари както и в ЦСКА,а са платени в пъти по малко данъци,никой не алармира прокаратурата и ръководните органи в Футболната централа за да се разгледа това?Защо след като и на децата е ясно,че в тоя клуб крадат държавата с нереално ниски данъци никой не взима мерки за това?Това е същността на въпросът.От тук натам можеш да ми говориш колкото си искаш глупости във високопарния тон на лицето Т. Русев,но няма да постигнеш нищо.Защото се оказва,че Лупи е постъпил глупаво,изкарвайки ЦСКА от сивата икономика,а разните наречени от тебе тарикати продължават да скубят държавата и данъкоплатжите под закрилата на самата държава и БФС.Няма смисъл да питам мама и тате,защото не са между живите,но съм напълно съгласен с тебе,че който яде трябва и да си плаща.Защо вие ядохте по 20000 лева заплати,а плащахте за 220 лева?Ето това е въпросът.Всеки говори за промени във нашия футбол,ама явно под промени разбира запазване на привилегированото положение на отборът,на който симпатизирате.
Роден съм през 1959 година и трябва да си много безочлив за да ме наречеш пубер.Имам претенции,че зная по добре от теб какво е комунизъм,така че не ми излизай с изтърканите фрази за него като начин на живот.Що се отнася за автентичността ми като юзер,можеш спокойно да провериш датата ми на регистрация и данните на посочените от тебе потребители.Нямам мужда от няколко регистрации за да защитавам вижданията си.И последно.Първо погледни кой пише в чужд форум а после давай квалификации кой къде
.Поддържай си мафиотското отборче,но поне се постарай да бъдеш конструктивен и да не ругаеш като хамал!овонява
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Oil-death> това твоито се казва: Храни куче да те лае! Как имаш наглоста да критикуваш Божков след като той направи всичко за смешното ви отборче? Имаше ли играч които да не купи, говорим за разумен избор?
Може би не си запознат,но държа да ти изясня,че Черепа е фен на Левски,а закупи ЦСКА защото синът му е армеец.И въпросът ми към човека бе съвсем резонен.Мога и да ти припомня кой продаде шампионата в който ви водехме с 8 точки,които стопихте няколко кръга преди края.Нали благодарение на тая срамна сделка вие влязохте в групите на ШЛ,с което много се гордеете.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Как така например данък общ доход в Левски е В ПЪТИ ПО-МАЛЪК отколкото в ЦСКА? Как можете да имате претенции за стадион Раковски при положение, че нямате никакви аргументи за това (все едно сега от ЦСКА да скочат и да искат стадиона на Септември в Красна поляна). Как само на Батков му дават стадиона за 20 години, а пък той има наглостта да се мръщи.
Ако някой има адекватни отговори подкрепени с факти, аз лично ще се извиня, че сам задал тези въпроси.
Никой няма да даде отговор на въпросите ти.Най-много да ти отвърнат с ругатни.
Old_death написа:Как така например данък общ доход в Левски е В ПЪТИ ПО-МАЛЪК отколкото в ЦСКА? Как можете да имате претенции за стадион Раковски при положение, че нямате никакви аргументи за това (все едно сега от ЦСКА да скочат и да искат стадиона на Септември в Красна поляна). Как само на Батков му дават стадиона за 20 години, а пък той има наглостта да се мръщи.
Ако някой има адекватни отговори подкрепени с факти, аз лично ще се извиня, че сам задал тези въпроси.
Никой няма да даде отговор на въпросите ти.Най-много да ти отвърнат с ругатни.
Знам, аз затова ги зададох тези въпроси и получих отговори от сорта " Гонзо ..... прасетата....... кочината...."
Ясно ми е колко интелигентни хора ще намеря тука тука
Само погледнете във форума на ЦСКА какви теми се пускат???
Направете си изводите какви са хората които ги пускат
Направете си изводите какви са хората които ги пускат
Хм, аз ще дам отговор на въпроса.
1. Как решихте, че Левски плаща по-малко данъци от цска? Щото доколкото всички знаем, цска не плаща никакви.
2. Тъй като по т.1 не виждам повод за спор ще променя въпроса - защо Левски декларира по-малки заплати от цска? Ами елементарно. Принципно заплатите в Левски наистина са по-малки от тези в цска, но не чак толкова и не е това причината. Футболистите в Левски се осигуряват на минимална заплата, а всичко останало се заплаща по граждански договор. Напълно законно и елементарно
3. Друга причина за ниски данъци е това, че Левски е 80% собственост на офшорка. Самата офшорка е собственост на батков, най-вероятно. Ако не е ясно какво е офшорка - фирма, регистрирана в страна, където данъците са минимални, и извървшаща дейност тук например. Пак напълно законно и елементарно.
4. Понеже често чета необмислени въпросни относно Чорни - да, той е мафиот, престъпник, също както Батков. Изгонен е от страната, но това по никакъв законен начин не пречи да има бизнес тук или инвестиции. Напълно законно и елементарно.
Някакви други въпроси?
1. Как решихте, че Левски плаща по-малко данъци от цска? Щото доколкото всички знаем, цска не плаща никакви.
2. Тъй като по т.1 не виждам повод за спор ще променя въпроса - защо Левски декларира по-малки заплати от цска? Ами елементарно. Принципно заплатите в Левски наистина са по-малки от тези в цска, но не чак толкова и не е това причината. Футболистите в Левски се осигуряват на минимална заплата, а всичко останало се заплаща по граждански договор. Напълно законно и елементарно
3. Друга причина за ниски данъци е това, че Левски е 80% собственост на офшорка. Самата офшорка е собственост на батков, най-вероятно. Ако не е ясно какво е офшорка - фирма, регистрирана в страна, където данъците са минимални, и извървшаща дейност тук например. Пак напълно законно и елементарно.
4. Понеже често чета необмислени въпросни относно Чорни - да, той е мафиот, престъпник, също както Батков. Изгонен е от страната, но това по никакъв законен начин не пречи да има бизнес тук или инвестиции. Напълно законно и елементарно.
Някакви други въпроси?
Колкото и да се опитвам да се държа възпитано, левскарската запалянковщина е уникална..Спорите с часове за очевадни неща..От месеци медиите пълнят пространството с идиотски статии за ЦСКА.Занимават се с всичко в клуба и това е прецедент! Не знам прасе ли съм, знам че не мириша и съм най-нормален фен на ЦСКА.Всички вие, софийски идиотчета, които не сте излизали от най-голямото село в Източна Европа, всички вие болни левскари ГО ДУХАЙТЕ.Вие сте ебати ограничените копелета, неуспехите на вашия любим гранд са ви озлобили дотолкова, че не спирате да изливате помия по наш адрес.ВИЕ СТЕ МАЛОУМНИЦИ !!!!
ти си ми любимец бе образ-най-голямата омраза в живота му са Левски и София
, евала, пич. Хубаво, че говориш за злоба, и добре че няма грам злоба в коментара ти.
Само не разбрах - ама то нещо и извън София ли има, аз мислех, че света съществува само от цариградско до сливница...
ПП а нещо по темата да кажеш?

Само не разбрах - ама то нещо и извън София ли има, аз мислех, че света съществува само от цариградско до сливница...
ПП а нещо по темата да кажеш?