Кашчей написа:vaskonti написа:Развиването на рулата става елементарно - просто се развиват.
Въпросът ми по-точно беше, дали рулата идват влажни на място, или са армирани.Все пак, при минусови температури водата има навик да замръзва, а замръзнало руло трудно се развива, без да има проблеми за състоянието на чима.
Всъщност, дали ще има нужда от ново тревно покритие тия месеци.Според мен, щом козирката трябва да се изгражда наново, то да направиш първо терена, а след това козирката.....не ми се вижда технологично.
Дори и да са влажни не е проблем, важното е да не са замръзнали. Ако се положат веднага след като се докарат до терена няма да има проблем, тъй като лепилото ще си свърши работата преди да стане белята. Освен това, както ти казах, дори и да се получи някакъв проблем с чимовете никой няма да го направи на въпрос тъй като е важно да се закрепи положението за момента, пък после винаги можеш да направиш поправки. И друго, което забравих - Армията си има дренаж, при това много добър. Може да има малко нужда от освежаване, но със сигурност няма да се прави нов. Само тревата има нужда от смяна.
А козирката поне на тоя етап няма да се изгражда наново. Казаха, че само щели да я укрепят и да й сложат некви датчици, та поне да разберат предварително като тръгне да пада

[/center]