Батков: ЦСКА е минало, а Левски бъдещето

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Re: Батков: ЦСКА е минало, а Левски бъдещето

Мнениеот blue magic » 13 фев 2011 17:05

Съпоставката ти не е коректна - виж последния полуфинал на ЦСКА - през 1989-та през какви отбори беше - Рух, Спарта, Рода (поправете ме ако бъркам).
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

sett1234
Контакти:

Мнениеот sett1234 » 13 фев 2011 17:09

blue magic написа:Съпоставката ти не е коректна - виж последния полуфинал на ЦСКА - през 1989-та през какви отбори беше - Рух, Спарта, Рода (поправете ме ако бъркам).

Панатинайкос

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 13 фев 2011 17:10

PFC Litex написа:
blue magic написа:ЛЕВСКИ се представя задоволително у нас, а и в Европа - четвъртфинал за УЕФА и участие в ШЛ. Друг БГ отбор да е постигал това?

След 2-3 години ще станат 10 от тези успехи, да успехи са, но да се лежи на стари лаври не е хубаво.
Стяуа е Европейски шампион и какво от това, като днес са супер куци магарета.
Важно е постоянството, а не до къде си стигал.

Твоят пример касае повече ЦСКА, а не ЛЕВСКИ. Нашето представяне в Европа е доста по постоянно от това на противника. Иначе си прав - може и други бг отбори да пробият в Европа, може дори ШЛ да достигнат - но докато не стане това ще са само очаквания и пожелания.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 13 фев 2011 17:11

GNRforever написа:
blue magic написа:Може и да не ви харесва, но това, което казва Батков е напълно вярно. ЛЕВСКИ се представя задоволително у нас, а и в Европа - четвъртфинал за УЕФА и участие в ШЛ. Друг БГ отбор да е постигал това? Участията на ЦСКА общо взето са свързани с най-слабо представящите се отбори в Лига Европа! И не съм съгласен, че ЦСКА е в криза. Кризата е временно явление, чието преодоляване е въпрос на време. А латентното състояние на ЦСКА е такова от около 20 години - смениха се куп собственици, футболисти и треньори! А един от най-големите им успехи ще остане хикса на Тройчо на Герена!

Левски победили Ливърпул,Леверкузен,Динамо М в официлни два мача не контрола,за мен Левски постигна повече в Европа по-далеко стигна,но ЦСКА победи по-добрите отбори НЕ СЪМ ФЕН НА НИТО ЕДИН ОТ ГРАНДОВЕТЕ просто мнение :twisted: :twisted: :x :oops: :cry: :evil: :geek:

Айде пак старата песен!Тея победи за къв чеп са ви....ни за коеф ни за нищо.Ако не помните Ливърпул ви треснаха 3 гола първият мач и повече не им се занимаваше.Динамо Москва не са ставали шампиони на СССР от 1972 и най-големият им успех до сега е 3 място в Русия.Вие щом се крепите на тея победи здраве му кажи.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 фев 2011 17:15

blue magic написа:Твоят пример касае повече ЦСКА, а не ЛЕВСКИ. Нашето представяне в Европа е доста по постоянно от това на противника.

Някак си няма как да се съглася с това.
Колкото е постоянно участието на Левски, толкова е и на ЦСКА, как стигна до извода "доста по-постоянно"?
Изображение

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 13 фев 2011 17:17

flo написа:
GNRforever написа:
blue magic написа:Може и да не ви харесва, но това, което казва Батков е напълно вярно. ЛЕВСКИ се представя задоволително у нас, а и в Европа - четвъртфинал за УЕФА и участие в ШЛ. Друг БГ отбор да е постигал това? Участията на ЦСКА общо взето са свързани с най-слабо представящите се отбори в Лига Европа! И не съм съгласен, че ЦСКА е в криза. Кризата е временно явление, чието преодоляване е въпрос на време. А латентното състояние на ЦСКА е такова от около 20 години - смениха се куп собственици, футболисти и треньори! А един от най-големите им успехи ще остане хикса на Тройчо на Герена!

Левски победили Ливърпул,Леверкузен,Динамо М в официлни два мача не контрола,за мен Левски постигна повече в Европа по-далеко стигна,но ЦСКА победи по-добрите отбори НЕ СЪМ ФЕН НА НИТО ЕДИН ОТ ГРАНДОВЕТЕ просто мнение :twisted: :twisted: :x :oops: :cry: :evil: :geek:

Айде пак старата песен!Тея победи за къв чеп са ви....ни за коеф ни за нищо.Ако не помните Ливърпул ви треснаха 3 гола първият мач и повече не им се занимаваше.Динамо Москва не са ставали шампиони на СССР от 1972 и най-големият им успех до сега е 3 място в Русия.Вие щом се крепите на тея победи здраве му кажи.

НИКОЙ не се грее на тия победи .... въпроса е че вие лаете от другата страна при положение,че нямате и 1/3 от тия победи ....

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 фев 2011 17:22

Братко мой на Армията имаме толкова победи колкото вие на Герена за 100 още няма да видите и това го казвам напълно сериозно,не се заяждам с теб!!!Влиянието на Герена и Армията е огромно,но за разлика от вас ние ви бием там!!!За разлика от теб съм имал честа да си тръгвам с победа на противниковият стадион и то цели два пъти.От 2000 когато почнаха мачовете на клубните стадиони знаеш ли колко сте ни били на Армията а?Три пъти,а знаеш ли колко ние сме ви били?Пак толкова три пъти,има и три хикса там!!!А вашия най-голям успех на Герена е един хикс при Стойчо,вярно станахте шампиони,ама не ни бихте все пак тогава!!!А победа си имате само една и тя е 1985 година и цял живот само за нея си пеете!!!

Братко мой,времената се променят и не се знае за в бъдеще какво ще стане!Мене не ме интересуват статистики,защото и с Локото СФ ги биехте де ги сварихте,ма тва беше преди 2-3 години!А сега за последните 6 мача имате една победа срещу тях!Едва ли ще ви лупкат така както го праеха преди,ама знае ли човек бъдещето!Вие ни обвинявате,че се оправдаваме като казваме,че не е кой знае каква загуба,ама ако загубите при вас положението става много зле!А от къде си толкова сигурен в победата,защото няма да сме ние тези,които ще се притесняваме от загуба и ще бъдем нервни?Знае ли човек вашия Гарчо дали ще бъде здрав тогава или дали ще е още при вас?Тоя Гарчо дето е едиствената разлика между нас и вас??Дето без него сте чиста,кръгла 0?А сигурен ли си,че дори и с него ще ни биете?Мен не ме обвинявай,аз не съм сигурен,че ще вземем нещо на Герена,ама гледам,че вие нещо се надувате!Нормално,ако и аз бях левскар и аз щях да говоря по този начин,но все пак трябва да сме наясно,че не може да се предсказва бъдещето с разни си статистики в миналото и че в предстоящото дерби вие сте фаворит,ама дотам!!Верно имаме 1 победа в Подуяне,ама вечни неща няма нали знаеш?Това беше преди,а сега какво ще бъде само Бог знае!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 13 фев 2011 17:30

Тоя Гарчо дето е едиствената разлика между нас и вас?

Де да беше само той!
Гриийн,Дарко,Матондо (въпреки че не съм го гледал,ама по визитката си личи че екласа),Гаджев,Мюлдер...

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 13 фев 2011 17:33

Състоянието на ЦСКА не е латентно, и не е много по различно отколкото при вас! Ако не си забелязъл през няколко години се случват катаклизми и в двата отбора, всички грандове на местно или глобално равнище търпят спадове и възходи перманентно! Не беше отдавна времето когато Левски беше пред фалит, а ЦСКА стана шампиони с 8 точки разлика!
Левски също е от най - слабо представящите се отбори в ЕКТ!
Батков е една проста мутра произлязла от най - низшата прослойка (ДС), откъдето впрочем са всички футболни ръководители! Изказванията му са доста глупави и в повечето случаи неуместни! В негов интерес ще е да бъде по умерен и да спазва някакъв такт, или поне да спре да парадира с интелектуални и културни ценности!
Мача ще е доста интересн, Левски е фаворита и трябва задължително да бие на всяка цена! Докато при ЦСКА мача е за престиж, тъй като реалните цели на отбора са топ 4 и купа, а реализирането на тези цели на зависи от конкретния мач!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 фев 2011 17:41

flo написа:
Тоя Гарчо дето е едиствената разлика между нас и вас?

Де да беше само той!
Гриийн,Дарко,Матондо (въпреки че не съм го гледал,ама по визитката си личи че екласа),Гаджев,Мюлдер...

И Дарко с кво е по добър от Марко?Ами Гаджев с кво е по добър от Тошко?Ами тоя Мюлдер с кво е по добър от Данчо Минев!За Грийн съм съгласен,а Матондо не мога да го коментирам!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”