...или може го гледам аз под друг ъгъл... За мен като фен на "Левски", това е Клубът. ЦСКА, Литекс... нека живеят. Да се оправят. Нищо против тях нямам. Просто не ме интересуват. Ако ЦСКА спечели ШЛ, ще го трия в носа на всеки чужденец....но ще допълвам, че аз съм фен на друг български отбор. Ама ще дразня чужденеца. де. Ако ЦСКА играе финал в ШЛ, няма да съм за другия отбор, а за нашия! Табаков така е казал, така е решил.
Вие слепи ли сте нещо?! Не виждате ли, че "Левски" произвежда таланти с които се отнася като с "мръсни котета"?! Ивелин Попов ли е виновен, че сега не е в "Левски"? Ако по някаква случайност Домо не бе попаднал в първият състав, някой щеше да ли го знае?! А? И него го натириха! Айде моля!
Сипите псувни, не където трябва! Разбирачи!
Пфу!!!
П.С. Къде са псувните към Наско? Що таланти затри?
Къде са упреците към Гонзо и Ясен? Какви са тея холандци и инджикитайци дошли в края на кариерата си?!
Къде е Щърков? Мислите ли, че Божо ще ни е вратар от новия сезон? Кой провали Огнянов? Защо Балтанов, един от най-добрите млади бг футболисти няма място в титулярният състав? Кой изгони Гаджев на времето?
Ма не, не. Нека Табаков е "всичкият блясък на злото"!
П.С, 2
Запомнете ми думите!
Излезе ли "Левски" да изиграе 2 сезона с юноши, и на домашната сцена, и навън много трудно някой ще го спре. Ако ще и Ясен Петров да е треньор. Здравата маша и на най-некадърният майстор помага.