Боян Табаков:Бих играл в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Боян Табаков:Бих играл в ЦСКА!

Мнениеот metodito » 04 фев 2011 22:57

Абе, вие сте... якото злета!
...или може го гледам аз под друг ъгъл... За мен като фен на "Левски", това е Клубът. ЦСКА, Литекс... нека живеят. Да се оправят. Нищо против тях нямам. Просто не ме интересуват. Ако ЦСКА спечели ШЛ, ще го трия в носа на всеки чужденец....но ще допълвам, че аз съм фен на друг български отбор. Ама ще дразня чужденеца. де. Ако ЦСКА играе финал в ШЛ, няма да съм за другия отбор, а за нашия! Табаков така е казал, така е решил.
Вие слепи ли сте нещо?! Не виждате ли, че "Левски" произвежда таланти с които се отнася като с "мръсни котета"?! Ивелин Попов ли е виновен, че сега не е в "Левски"? Ако по някаква случайност Домо не бе попаднал в първият състав, някой щеше да ли го знае?! А? И него го натириха! Айде моля!
Сипите псувни, не където трябва! Разбирачи!

Пфу!!!
П.С. Къде са псувните към Наско? Що таланти затри?
Къде са упреците към Гонзо и Ясен? Какви са тея холандци и инджикитайци дошли в края на кариерата си?!
Къде е Щърков? Мислите ли, че Божо ще ни е вратар от новия сезон? Кой провали Огнянов? Защо Балтанов, един от най-добрите млади бг футболисти няма място в титулярният състав? Кой изгони Гаджев на времето?
Ма не, не. Нека Табаков е "всичкият блясък на злото"!
П.С, 2
Запомнете ми думите!
Излезе ли "Левски" да изиграе 2 сезона с юноши, и на домашната сцена, и навън много трудно някой ще го спре. Ако ще и Ясен Петров да е треньор. Здравата маша и на най-некадърният майстор помага. ;)
Последна промяна от metodito на 04 фев 2011 23:18, променено общо 2 пъти.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 04 фев 2011 23:12

пичове като левскар ще ви кажа, да е играл в Левски и да дойде в ЦСКА няма лошо обратното също, но щом си приел друга реторика не става, и Стойчо няма да го вземем за треньор и Вас Табаков не ви трябва ама вие си знаете

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 04 фев 2011 23:30

Напълно съм съгласен със "stannn"!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 фев 2011 23:35

metodito написа:П.С, 2
Запомнете ми думите!
Излезе ли "Левски" да изиграе 2 сезона с юноши, и на домашната сцена, и навън много трудно някой ще го спре. Ако ще и Ясен Петров да е треньор. Здравата маша и на най-некадърният майстор помага. ;)

За б група може и да няма кой да ни спре :lol: особено предвид нивото им
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 фев 2011 23:36

stg333 написа:пичове като левскар ще ви кажа, да е играл в Левски и да дойде в ЦСКА няма лошо обратното също, но щом си приел друга реторика не става, и Стойчо няма да го вземем за треньор и Вас Табаков не ви трябва ама вие си знаете

Чичо Митко, примерно аз го премам за треньор. Проблем ли е, че не джаскам редовно?
Thsmith написа:За б група може и да няма кой да ни спре :lol: особено предвид нивото им

Човек, тук става дума за колектив. Не случайно написах два сезона, а не две години. Ако си мислиш, че в първенството ни има чужденци по-добри от младите се лъжеш! Даже и за Дембеле. Вервай ми! Просто мамитата и татитата са в малко повече. ;) И паричките все не достигат, та се налага да се "допитат" треньорите до мама и тати...
Или си нямаш на представа или се правиш, че е така. Знам от хора оправдания от рода "Ми щот'си циганин...", до "Кой ще ти плати да влезеш?". Брат, работата е дебела! Тук не става въпрос за футбол.
Тук става въпрос за идиоти над които няма контрол. А ако всъщност има... още по-лошо. Нищо чудно и в ЦСКА да е така.

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 04 фев 2011 23:54

Преди, по времето на Наско в Левски, трябваше да си платиш, ако искаш да тренираш с първият отбор. Ако не си някакъв неземен талант или имаш да си плащаш, нямаш никакъв шанс да играеш. Сега не знам как е, но практиката е останала надолу по треньорските нива.
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 фев 2011 00:07

Просто погледнете съседите ни какво правят в Сърбия (Партизан) и в Хърватска(Динамо и Хайдук) и си помислете колко всъщност сме далече от истината, та сте се спрели тука да спорите за глупости.
Оставете Бербо. Той е вече друга орбита. Вижте материала, който ни се предлага днес, а не с който разполагаме, защото са две различни неща. И за едни може, а за други-не, както и каза колегата по-горе.
Една от причините футбола да се харесва толкова много е, че не зависи от физически данни - 2м. височина, добър отскок, бързина... най-простият пример - Иво Иванов. Зависи от други неща. От нещо, което го носиш - усърдие и постоянство! Меси са му казали, че няма да може да ходи на 23-годишна възраст...например. Ми.. засега се справя човека... Да му даде Бог още много дълго време да ни радва, понеже отиграванията му са удоволствие да ги гледам.

Потребителски аватар
Trueplayer
Контакти:

Мнениеот Trueplayer » 05 фев 2011 01:23

То и Светльо Петров ''си оставаше сърцето на терена'' кат игра последно при нас ма КЕЛ ФАЙДА я ми кажи???
Трябва да се гледа по професионално ако питаш мен!Квот ще да говори Табаков!На дербито кат им шибне на ''Левски'' 1-2 гола и кво ще говориш после...

И да дойде много ме съмнява,че ще ви свърши работа..трудно ще мушне 1-2 гола на който и да е отбор в А група,при юношите е друго,там има 3 отбора равностойни,останалите отнасят над 10 гола всеки мач,така,че и 3000 гола да е вкарал ....

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 фев 2011 01:45

metodito написа:о?
Thsmith написа:За б група може и да няма кой да ни спре :lol: особено предвид нивото им

Човек, тук става дума за колектив. Не случайно написах два сезона, а не две години. Ако си мислиш, че в първенството ни има чужденци по-добри от младите се лъжеш! Даже и за Дембеле. Вервай ми! Просто мамитата и татитата са в малко повече. ;) И паричките все не достигат, та се налага да се "допитат" треньорите до мама и тати...
Или си нямаш на представа или се правиш, че е така. Знам от хора оправдания от рода "Ми щот'си циганин...", до "Кой ще ти плати да влезеш?". Брат, работата е дебела! Тук не става въпрос за футбол.
Тук става въпрос за идиоти над които няма контрол. А ако всъщност има... още по-лошо. Нищо чудно и в ЦСКА да е така.

Няма какво да ти вярвам... По случайност професията ми е свързана с БФС и юношеския футбол... и много добре знам колко зле са младежите в България. Това, че ги бие Казахстан, черна гора и тн изобщо не е случайно... след 2-3 години нищо чудно и малта да почне да ги шляпа.
Причините са много... като се почне от липса на треньорска "глава" която да научи нещо тия деца и преминем през това, че спорта и в частност футбола не е на първо, че дори и на второ място за всички тях, а просто средство да се уредят с някоя *****, продължим с мизерните бази и тн и тн. Не е мястото тук у форума на цска за тази дискусия за това спирам...
Само ще ти кажа, че си в огромна грешка ако таиш надежди, че България все още произвежда таланти
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

келеша
Контакти:

Мнениеот келеша » 05 фев 2011 08:48

Няма зна4ение къде откъде идва!Ако е добър,нека да играе! :!:

Върни се в “ЦСКА”