БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Re: Обръщение към феновете на ЦСКА!

Мнениеот tut » 13 окт 2010 18:32

идеята да съберем пари за стадиона много ме радва .... няма ли някой фен на отбора, който да работи в банка или да има идея как се пправи такава сметка и ако може сметката да може да се проверява от всички , които са дали пари или нещо такова .....за по-добър контрол ......все пак това ни е стадиона и трябва да си го върнем .... а не са само титан виновни за сегашното положение , така че не е лоша идея да се обединим

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 окт 2010 18:39

НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ!!!ЖАЛКО! :cry: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 окт 2010 18:43

cska_90 написа:НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ!!!ЖАЛКО! :cry: :evil:

Що не вземем да се организираме да съберем няколко хилки,да ги дадем на Министерството,и да ни върнат ''Армията'',вместо да се бойкотира!Няма ли така да сме мааалко по полезни,а??
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 13 окт 2010 19:06

cska_90 уважавам мнението ти, но ЦСКА не си ти, ЦСКА сме НИЕ и ако предположим,че изгоним Титан ти кой си мислиш, че ще дойде някой честен човек с милиони, който ще ни направи европейски шампиони, хайде стига вече глупости!!!

koi4i

Мнениеот koi4i » 13 окт 2010 19:12

mertezaker написа:cska_90 уважавам мнението ти, но ЦСКА не си ти, ЦСКА сме НИЕ и ако предположим,че изгоним Титан ти кой си мислиш, че ще дойде някой честен човек с милиони, който ще ни направи европейски шампиони, хайде стига вече глупости!!!

Както за Левски по - лошо от бораткофф няма, така и за вас по - лошо от титан няма и няма и да има :)
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 13 окт 2010 19:13

cska_90 написа:НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ!!!ЖАЛКО! :cry: :evil:

Много зависи кое сте искали да оправите ... Според мен банковите си сметки , ама няма да ви се отвори парашута ... А и нито ти , нито останалите 29 ентусиасти сте ЦСКА. Вие сте просто едни начертали си план младежи да спечелите едни пари от клуба , но плана ви се проваля с всяка изминала минута и започвате да ставате за смях. В тоя смисъл наистина станахте жалки ... :lol: :lol: :lol:

bafomet
Контакти:

Мнениеот bafomet » 13 окт 2010 19:13

Абсолютно подкрепям идеята!Според мен феновете които нямат възможност да посещават мачовете,а биха искали да помогнат на отбора са доста!Също така предполагам,че не би могло да става сравнение с феновете на Ботев Пловдив в национален мащаб.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 13 окт 2010 19:20

bafomet написа:Абсолютно подкрепям идеята!Според мен феновете които нямат възможност да посещават мачовете,а биха искали да помогнат на отбора са доста!Също така предполагам,че не би могло да става сравнение с феновете на Ботев Пловдив в национален мащаб.

Тук напълно споделям мнението ти ... Аз съм един от тези , които нямат възможност да посещават всички мачове , но реших за сметка на това да си купя от най - скъпите абонаментни карти и така да помогна на любимия си отбор. И когато не съм на стадиона аз се чувствам съпричастен със случващото се там. И съм горд , че съм фен на ЦСКА :!:

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 13 окт 2010 19:37

cska_90 скоро ще разберете, че играта на ултраси няма да ви донесе пари и няма и на езерото Ариана да се събирате. В предния ми пост, който изтриха го казах и сега го повтарям - аз ако съм президент на ЦСКА ще ви купя една видеостена и ще ви черпя бири само и само вие, които заебахте любимия клуб в тежък момент, да не се вясвате на Северната трибуна повече. Независимо тя на Националния стадион ли е или на Армията. Вие сте срам за всеки един привърженик на ЦСКА ! И се радвам, че не идвайки на стадиона помагате за изпълнението на призива ви озаглавен ВЪН БОКЛУЦИТЕ. Без вас на по трибуните те наистина са по малко. А дано онзи с 5 точка не ми изтрие поста пак. САМО ТИ...
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 окт 2010 20:35

mironi88 написа:cska_90 скоро ще разберете, че играта на ултраси няма да ви донесе пари и няма и на езерото Ариана да се събирате. В предния ми пост, който изтриха го казах и сега го повтарям - аз ако съм президент на ЦСКА ще ви купя една видеостена и ще ви черпя бири само и само вие, които заебахте любимия клуб в тежък момент, да не се вясвате на Северната трибуна повече. Независимо тя на Националния стадион ли е или на Армията. Вие сте срам за всеки един привърженик на ЦСКА ! И се радвам, че не идвайки на стадиона помагате за изпълнението на призива ви озаглавен ВЪН БОКЛУЦИТЕ. Без вас на по трибуните те наистина са по малко. А дано онзи с 5 точка не ми изтрие поста пак. САМО ТИ...

Без нас на стадиона сте 100 човека-видяхме Ви!!Така,че ТИХО!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”