crap написа:Пълни глупости, изписани от "рогат", нищо ново под слънцето...
Какъв е тоз постолат? Абсолютно нищо не ни съобщаваш. И изобщо до кого към дузината левскари писали в темата е едресирано това?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
crap написа:Пълни глупости, изписани от "рогат", нищо ново под слънцето...
b0b1 написа:В интерес на истината, много от нещата тук не ми бяха известни.Но в статията имаше доста факти и наистина мисля, че отбор играл с 90% от юношите си, няма как да бъде подкрепян.Явно хората, са имали талант и са го показали с победата над сините.Интересно ми е също така, как феновете на сините, толкова лесно забравиха зетя на Тодор Живков.Може би Иван Славков не е комунист, макар че е играл доста видна роля в историята на Левски.
Както и да е, желая Ви весели празници.
Истината за създаването на ЦСКА
от TheApostleOfFreedom на 29 Дек 2010 13:55
Old_death написа:
Прегледай остатъка от поста си.На мен ми омръзна да те поправям
Човече, прочети остатъка от темата. Първо, аз се извиних - не знаех, за тези пъви голове. Второ, както отбелязах по-горе, има шампионат от 24та, като от 1924 до 1944 са точно 20 години. Безумно е да настоявате, че Левски не е "взел" десет титли при условие, че е нямало първенства. Или ако иската ще помолим Тара да извади документ, че всъщност Левски е спечелил всички първенства от 1914 до 1924 включително (незавършилото първенство).
Old_death написа:Нямам спомени някой преди тебе да е говорил за брой първенства,а за брой години!
Old_death написа:Защо не се сети да преброиш титлите и купите на Левски през годините на дивия комунизъм у нас преди смъртта на Сталин
Old_death написа:Нямам спомени някой преди тебе да е говорил за брой първенства,а за брой години!Ха сега се върни от началото,прочети и виж кой е прав.На тая база думите ми за бакалската математика май си идват на място
B__A__N__DA__TA написа:TheApostleOfFreedom написа:Old_death написа:Защо не се сети да преброиш титлите и купите на Левски през годините на дивия комунизъм у нас преди смъртта на Сталин
Преброих ги: те са 4. А ти преброи ли титлите на ЦСКА преди края на сталинизацията в БГ, аз го сторих вместо теб: 12.
Pyrvo iskam da se izvinq za latinicata, pi6a ot 4ujd kompiutar..Nali CSKA e syzdaden 1948 godina, e kak togava prebroi 12 titli prez Stalinizma, kato stalin e po4inal 1953, a N.Hru6chov prez 1956 razven4ava mita za nego, kato razkriva, kakvi gi e vyr6el na kongres na tqhnata kompartiq???, po moi smetki , CSKA trqbva da e staval po dva pyti godi6no 6ampion za da hvane tazi broika..
TheApostleOfFreedom написа:Прав си, Сталин умира през 1953. Прав си, Хрушчов развенчава култа към личността. Ала пропускаш това, че сталинизацията в България продължава десет години след тези събития.
Потребители, разглеждащи този форум: bubka и 5 госта