Кашчей написа:Поисках линк към решението на съда защото миналата година излезе подобна информация, но за Административния съд.Ако ти не си го прочел това-не е мой проблем.Това е сериозна информация и трябва да я има на официалният сайт на ВКС, а не да ми излиза в Спортал, 24 часа или Балоня.Когато регистрираха "Ботев"Пд. си имаше инфо, с номер и решение на Пловдивски окръжен съд.Дайте сега вие линк към решението на ВКС, за да ни убедите, че е вярно.. и че въобще е имало такова дело.
Простотия ли е да питаш кои са задлъжнелите общини, защото 65 милиона си е сериозна сума, която се хвърля ей така, между другото, за да зарибява такива като теб?!?
ПП-Много ти е силната омразата и ти заслепява очите.
Това, че някъде излязал някакъв линк, в никакъв случай не означава, че за всяко решение, който и да е съд трябва да предоставя подобна информация. Това , че на теб ти се иска, не означава, че е задължително. И пак ще ти кажа, като толкова те интересува, вземи рейсчето от Русе та в София и право в Върховният касационен съд , там си го поискай това решение. Същото се отнася и за общините, отивай в Софийска община и питай колко дължат....Аз не се зарибявам изобщо, защото не ме интересува. Кой какво има да взима си е негов проблем и да си го решава. Аз си гледам отбора и толкова. Но такива дърльовци като теб само дразнят с тъпи въпроси. Остава да искаш и да ти кажем часа на делото, номера на залата, състава на съда - поименно с ЕГН-та, адреси и телефони, семейно положение и др. подобни глупости.
ПП - Не е омраза да защитавам отбора на който съм привърженик. Това се казва "ОБИЧ". Омразата е за тези които плюят по чуждото, а не виждат тяхното. Точно като теб. Ти нямаш един позитивен пост в тоя подфорум, а мненията ти тук са най-много. Когато видиш мое мнение във друг подфорум, и критикувам някой или нещо, тогава можеш да кажеш , че мразя!