ЦСКА спечели дело срещу държавата за 2,1 милиона лева 13 ное

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ЦСКА спечели дело срещу държавата за 2,1 милиона лева 13 ное

Мнениеот Кашчей » 13 ное 2010 21:40

red__army написа:sorry ....za latinicata pisha ot chugbina....po tozi povod da popitam.....nqkoj da komentira edna publichna taina.....che durgavata w liceto na obshinite chiito koncisioner za boklyka e ¨Titan¨ dulgi 65 miliona za pochistwane na Titan....i dali towa nqma da se prevyrne w razmenna moneta za naema na stadiona na CSKA....

Досега да са фалирали, ако имат такива невзети вземания.

Наемът за базите е на ЦСКА, а не на Титан, но май все още има неразбрали, че официално клубът се управлява от "Титан спорт", а не от "ТИТАН-АС".
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 13 ное 2010 21:45

red__army написа:sorry ....za latinicata pisha ot chugbina....po tozi povod da popitam.....nqkoj da komentira edna publichna taina.....che durgavata w liceto na obshinite chiito koncisioner za boklyka e ¨Titan¨ dulgi 65 miliona za pochistwane na Titan....i dali towa nqma da se prevyrne w razmenna moneta za naema na stadiona na CSKA....

концептуалната грешка тук е, че в единия случай Титан има вземане към общината /ако е вярно/, а в другия - задължение към държавата.
освен това има разлика между текущи задължения /нормално, като ми излезе фактурата от Мтел и те имат вземане към мен, но редовно/, просрочени и просрочени с няколко ...години!
Авторът на темата: Ще спре ли..

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 13 ное 2010 22:37

Кашчей написа:

Наемът за базите е на ЦСКА, а не на Титан, но май все още има неразбрали, че официално клубът се управлява от "Титан спорт", а не от "ТИТАН-АС".

ДАЖЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ 65 ;) неса им плащали вече 11 месеца
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 ное 2010 22:51

Azz написа:
caci написа:
от nesidor на 13 Ное 2010 16:49

caci написа:
Комунистическият съд пак ви оттърва.То такъв съд няма дори в Куба и Северна Корея.

Причтелю,много вече мечтаят за това...комунистическо време.Той и Бойко каза,че 20 г разпродаваме построеното от тези комунисти,но още не могат да го продадат...ПРИВАТИЗИРАТ.Направи си сметката сам,а погледни и покупателната способност тогавa и сега разликата е ОЧЕВАДНА.E карахме Лади и Москвичи,но имаше къде да ходим

Добре,че не си живял по това време,особено първите години след 9септ.1944г.,но може да почетеш.Нямаше да знаеш какво е това Кока Кола,Мерцедес или какво е това да си в Париж или Лондон.

твърде интересно твърдение...случайно да си чел интервюто на Димитър Пенев, който разказа как едно време като футболисти са пиели водката с Кока Кола, за да не ги хващат? а случайно да знаеш в каква кола е починал Гунди (да ти подскажа от оня свят дето нямало да ги види никой!)...промито ти е мозъчето и то много сериозно!

Гунди и Пенев може да са знаели.Той казва,че ТИ нямаше да знаеш!Или се имаш за равен на Пенев и Гунди?Ако е така-кажи си!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 ное 2010 23:11

kiko75 написа:
Кашчей написа:

ДАЖЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ 65 ;) неса им плащали вече 11 месеца

И досега не са си потърсили правата в съда?

Тия ги приказвай на такива, като Хасково и Олд Деат, които ще ти повярват ;)

ПП-Явно си навътре, та да ни осветлиш кои общини не са си плащали близо година, а ТИТАН-АС продължават редовно да извозват сметта?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 14 ное 2010 00:07

Кашчей написа:И досега не са си потърсили правата в съда?

ПП-Явно си навътре, та да ни осветлиш кои общини не са си плащали близо година, а ТИТАН-АС продължават редовно да извозват сметта?

Айде спри се вече с тъпите си въпроси. Виж каква е темата и коментирай нея, ако има какво да кажеш. Баси драката си. Казвах ти и в други теми, като имаш такива интереси и мераци да знаеш кой, какво, на кого и как, да си подадеш молба специализираните органи, които се занимават с конкретен случай да ти дават отчети. Какво все търсиш под вола теле, незнам. Все едно, че тук сме се събрали все народни представители, юристи и общинари та искаш някакви конкретики. Тук се коментира дадена информация и толкова.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 ное 2010 00:21

msm написа:
Кашчей написа:И досега не са си потърсили правата в съда?

Айде спри се вече с тъпите си въпроси. Виж каква е темата и коментирай нея, ако има какво да кажеш. Баси драката си. Казвах ти и в други теми, като имаш такива интереси и мераци да знаеш кой, какво, на кого и как, да си подадеш молба специализираните органи, които се занимават с конкретен случай да ти дават отчети. Какво все търсиш под вола теле, незнам. Все едно, че тук сме се събрали все народни представители, юристи и общинари та искаш някакви конкретики. Тук се коментира дадена информация и толкова.

Нещо да не е по темата?Или ти по дефолт да си кажеш плювните по мен, па после може и да почетеш?
Информацията е тъпа и невярна, защото това е абсолютно неправомерно и незаконосъобразно, ама нали е да ми опонираш за нещо.....
Като нямаш какво да кажеш лично ти не ми се обяснявай излишно!Несъбираеми вземания не се опрощават на платежоспособни субекти!Несъбираеми не означава и неизискуеми!Сега доволен ли си, или ще кажеш, че това са инсинуации на Батков?!?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 14 ное 2010 00:39

Кашчей написа:
Нещо да не е по темата?Или ти по дефолт да си кажеш плювните по мен, па после може и да почетеш?
Информацията е тъпа и невярна, защото това е абсолютно неправомерно и незаконосъобразно, ама нали е да ми опонираш за нещо.....
Като нямаш какво да кажеш лично ти не ми се обяснявай излишно!Несъбираеми вземания не се опрощават на платежоспособни субекти!Несъбираеми не означава и неизискуеми!Сега доволен ли си, или ще кажеш, че това са инсинуации на Батков?!?

Хайде ти ми кажи кой от въпросите ти е по темата:

А тя е : ЦСКА спечели дело срещу държавата за 2,1 милиона лева

И изобщо не ти се обяснявам! Най-малко пък на теб. След като е тъпа информацията , означава ли че трябва да си излееш простотиите , които никой не го интересува. Взимай си вземанията, платежоспособностите, неизискуемостите и си ги търси на друго място.!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 ное 2010 00:49

msm написа:
Кашчей написа:

Хайде ти ми кажи кой от въпросите ти е по темата:

А тя е : ЦСКА спечели дело срещу държавата за 2,1 милиона лева

И изобщо не ти се обяснявам! Най-малко пък на теб. След като е тъпа информацията , означава ли че трябва да си излееш простотиите , които никой не го интересува. Взимай си вземанията, платежоспособностите, неизискуемостите и си ги търси на друго място.!

Поисках линк към решението на съда защото миналата година излезе подобна информация, но за Административния съд.Ако ти не си го прочел това-не е мой проблем.Това е сериозна информация и трябва да я има на официалният сайт на ВКС, а не да ми излиза в Спортал, 24 часа или Балоня.Когато регистрираха "Ботев"Пд. си имаше инфо, с номер и решение на Пловдивски окръжен съд.Дайте сега вие линк към решението на ВКС, за да ни убедите, че е вярно.. и че въобще е имало такова дело.
Простотия ли е да питаш кои са задлъжнелите общини, защото 65 милиона си е сериозна сума, която се хвърля ей така, между другото, за да зарибява такива като теб?!?

ПП-Много ти е силната омразата и ти заслепява очите.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 14 ное 2010 01:10

Кашчей написа:Поисках линк към решението на съда защото миналата година излезе подобна информация, но за Административния съд.Ако ти не си го прочел това-не е мой проблем.Това е сериозна информация и трябва да я има на официалният сайт на ВКС, а не да ми излиза в Спортал, 24 часа или Балоня.Когато регистрираха "Ботев"Пд. си имаше инфо, с номер и решение на Пловдивски окръжен съд.Дайте сега вие линк към решението на ВКС, за да ни убедите, че е вярно.. и че въобще е имало такова дело.
Простотия ли е да питаш кои са задлъжнелите общини, защото 65 милиона си е сериозна сума, която се хвърля ей така, между другото, за да зарибява такива като теб?!?

ПП-Много ти е силната омразата и ти заслепява очите.

Това, че някъде излязал някакъв линк, в никакъв случай не означава, че за всяко решение, който и да е съд трябва да предоставя подобна информация. Това , че на теб ти се иска, не означава, че е задължително. И пак ще ти кажа, като толкова те интересува, вземи рейсчето от Русе та в София и право в Върховният касационен съд , там си го поискай това решение. Същото се отнася и за общините, отивай в Софийска община и питай колко дължат....Аз не се зарибявам изобщо, защото не ме интересува. Кой какво има да взима си е негов проблем и да си го решава. Аз си гледам отбора и толкова. Но такива дърльовци като теб само дразнят с тъпи въпроси. Остава да искаш и да ти кажем часа на делото, номера на залата, състава на съда - поименно с ЕГН-та, адреси и телефони, семейно положение и др. подобни глупости.
ПП - Не е омраза да защитавам отбора на който съм привърженик. Това се казва "ОБИЧ". Омразата е за тези които плюят по чуждото, а не виждат тяхното. Точно като теб. Ти нямаш един позитивен пост в тоя подфорум, а мненията ти тук са най-много. Когато видиш мое мнение във друг подфорум, и критикувам някой или нещо, тогава можеш да кажеш , че мразя!

Върни се в “ЦСКА”