Информация за билетите за мача с Бешикташ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Re: Кажете ми, че има грешка !

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 11 ное 2010 14:27

TodorT написа:
petrof написа:Цените въобще НЕ СА НОРМАЛНИ. Абе тука във форума имало егати баровците. Такива цени на билети да ви се виждат нормални за България, където средната заплата е 200 евро е меко казано странно. И не сравнявайте цените на билетите в другите страни, защото там стандарта е съвсем друг.

+1

-100000000000000000000000000
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 11 ное 2010 14:38

http://pfkcska.sportal.bg/bg/article:1533?cid=37

и предлагам да спрете да мрънкате като женички
имам чувстото че ви плащат за да сте против всичко
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 11 ное 2010 14:40

bigbonusprize написа:
akademix17 написа:От цяла Европа ще ни се смеят, ако разберат, че ревем за 9 евра... В Испания за мач на Барса от БАСКЕТ първенството, с отбор средняк най-евтиния беше 18 евро... а за футбола със Севиля почваха от 75 евро (които места бяха в небесата горе)... мисля, че е нормална цена, просто трябва да си променяме разбиранията лека полека

Стига бе човек. Какво ни сравняваш с Европа. Нито заплатите са ни като в Европа, нито футбола ни е такъв. Не можем да искаме да сме като царете, но измърляни и облечени в дрипи... Там хората имат МИНИМАЛНА заплата 1200 евро. При нас е 10 пъти по-малка....

точно по тази причина при нас билетите са 10 а не 75 евро ...... са сгря ли ..... а цска 90 го оставям без коментар ...там положението е много зле .....

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 11 ное 2010 15:05

Гледам някой се оплакват от цените на билетите, не искат сравнения с Европа...ама са зейнали да реват по градинките, че ЦСКА си изгубил европейския блясък и станал БГ средняк...

пичове, в съвремието в Европа за да играеш на ниво се искат пари, адски много пари! ако искате билети по 1 левче, отбора ще играе да не изпадне...ако плащате на всеки домакиснки мач 25 000 билета по средна цена 20 лв. и го направим това точно 10 пъти в сезона (по веднъж в месеца), това ще даде бюджет от 5 000 000 лв. на клуба, с които да се купи 1 свестен играч допълнително...така се прави европейско участие!

смятайте го, а не ревете като деца!

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 11 ное 2010 15:10

A!:o
Изведнъж много станаха НЕбойкотиращите! Къде бяхте бе на мача с Берое? Ааааа....ДА! - На стадиона бяхте,Нали? Видях ви така отдалеч през стриима.. Видях ви как НЕ бойкотирахте!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 ное 2010 15:43

emi_loko_plovdiv_usa написа:
TodorT написа:
petrof написа:Цените въобще НЕ СА НОРМАЛНИ. Абе тука във форума имало егати баровците. Такива цени на билети да ви се виждат нормални за България, където средната заплата е 200 евро е меко казано странно. И не сравнявайте цените на билетите в другите страни, защото там стандарта е съвсем друг.

+1

-100000000000000000000000000

На запад средната заплата е около 1500евро. Цената на билетите е 50 евро, средно. Тоест билета е 3-4% от една такава заплата. Тук масово заплатите са около 700лв(поне в София това май е минимума), а билета е да кажем 20лв(за този мач обаче!!!). Което е отново 3-4% от заплатата. Ще кажете, че в провинцията заплатите са по-малки. Вероятно е така, но ако изключим 5-6 по-големи града. Тоест поне 2.5-3 милиона народ взимат прилични заплати в сравнение с цената на билета(за този мач!). Така че ревовете, че тук не взимаме хиляди евро заплати нещо издишат и затова тези цени са скъпи, са леко смешни и издишат.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 11 ное 2010 16:12

vaskonti написа:На запад средната заплата е около 1500евро. Цената на билетите е 50 евро, средно. Тоест билета е 3-4% от една такава заплата. Тук масово заплатите са около 700лв(поне в София това май е минимума), а билета е да кажем 20лв(за този мач обаче!!!). Което е отново 3-4% от заплатата. Ще кажете, че в провинцията заплатите са по-малки. Вероятно е така, но ако изключим 5-6 по-големи града. Тоест поне 2.5-3 милиона народ взимат прилични заплати в сравнение с цената на билета(за този мач!). Така че ревовете, че тук не взимаме хиляди евро заплати нещо издишат и затова тези цени са скъпи, са леко смешни и издишат.

Средната заплата за страната за септември месец тази година е 568,39 :idea: Билет от 20лв е 4% от заплатата ! Добре, на запад пак е толкова, ама там хората дават тези пари за мач и знаят за какво ги дават, защото те гледат ФУТБОЛ !!! А ние..... какво е предлага по наще стадиони :roll: И нали на мачове не ходят само фенове от София. Голяма част от публиката е от т.нар. провинция и има и разходи по пътуването... :?

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 11 ное 2010 16:22

TodorT написа:
vaskonti написа:На запад средната заплата е около 1500евро. Цената на билетите е 50 евро, средно. Тоест билета е 3-4% от една такава заплата. Тук масово заплатите са около 700лв(поне в София това май е минимума), а билета е да кажем 20лв(за този мач обаче!!!). Което е отново 3-4% от заплатата. Ще кажете, че в провинцията заплатите са по-малки. Вероятно е така, но ако изключим 5-6 по-големи града. Тоест поне 2.5-3 милиона народ взимат прилични заплати в сравнение с цената на билета(за този мач!). Така че ревовете, че тук не взимаме хиляди евро заплати нещо издишат и затова тези цени са скъпи, са леко смешни и издишат.

Средната заплата за страната за септември месец тази година е 568,39 :idea: Билет от 20лв е 4% от заплатата ! Добре, на запад пак е толкова, ама там хората дават тези пари за мач и знаят за какво ги дават, защото те гледат ФУТБОЛ !!! А ние..... какво е предлага по наще стадиони :roll: И нали на мачове не ходят само фенове от София. Голяма част от публиката е от т.нар. провинция и има и разходи по пътуването... :?

Даже е меко казано, че голяма част от публиката идва от провинцията. 80% от публиката идва от провинцията. Те в София хората са силни по форумите, ама не ходят на мачове...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 ное 2010 16:52

TodorT написа:

Чакай малко, на теб какъв ти е проблема - цените на билетите или качеството на футбола? Нали правите сравнения със заплатите на запад и цените там? Като се оказа, че тук не е по-различно(дори напротив - в пъти по-евтино е защото цените за първенство са по 2-3 лева), сега пък качеството на играта ви пречи? Ами извинявай, ама защо ми се струва, че на мач например ЦСКА - Бешикташ или ЦСКА - Порто качеството на футбола ще е малко по-високо от това на ЦСКА - Берое, например?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 11 ное 2010 17:37

vaskonti написа:Чакай малко, на теб какъв ти е проблема - цените на билетите или качеството на футбола? Нали правите сравнения със заплатите на запад и цените там? Като се оказа, че тук не е по-различно(дори напротив - в пъти по-евтино е защото цените за първенство са по 2-3 лева), сега пък качеството на играта ви пречи? Ами извинявай, ама защо ми се струва, че на мач например ЦСКА - Бешикташ или ЦСКА - Порто качеството на футбола ще е малко по-високо от това на ЦСКА - Берое, например?

Че какво им има на Берое. С какво турците са по-добри? :) Нашето си е хубаво...
А иначе не ви знам какво смятате. Минималната работна заплата в бг е 240лв. 20лв билет е 10% от нея. Минималната работна заплата в Австрия е около 1200 евро. Там билетите определено не са 100 евро. Е я ми обяснете къде я намерихте тая прилика???
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “ЦСКА”