Емил Гъргоров и Валентин Илиев отново в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Емил Гъргоров и Валентин Илиев отново в ЦСКА

Мнениеот Pichichi » 02 ное 2010 14:51

С.Делев не става за крило/полузащитник . Нито техника нито дрибъл а ужким е бърз , но не може да надиграе човек 1 на 1 . За нападател по-става да избяга на защитниците но да разиграва топката и да прави пробиви и центрирания с нея му е трудно . Прави ми впечатление от доста време че не борави добре с топката , кога се спъне в нея кога поведе по-дълго , абе мъка му е на крилото .

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 02 ное 2010 15:35

Pichichi написа:С.Делев не става за крило/полузащитник . Нито техника нито дрибъл а ужким е бърз , но не може да надиграе човек 1 на 1 . За нападател по-става да избяга на защитниците но да разиграва топката и да прави пробиви и центрирания с нея му е трудно . Прави ми впечатление от доста време че не борави добре с топката , кога се спъне в нея кога поведе по-дълго , абе мъка му е на крилото .

Така е прав си. Ама то това да не е концерт пожелание. Ебаси! В някои мачове като играем на контра може да го пускат център нападател или като втори нападател примерно, ама срещу отбори като Берое да ни е той единствения нападател не мисля... Според мен може Радуканов ако е умен да пробва една схема 4-3-3, като на върха на атаката е Шеридън, а близо до него по двата фланга са Тонев и Делев. Като последните двама имат малко по-голяма свобода и могат да навлизат и навътре към терена и да изскачат и от дълбочина, а не само на фланга да седят. При това положение обаче зад тях трябва да има два много стабилни дефанзивни халфа, за да им покриват зоните, когато се оголят. Янчев е единият, ама другият нещо не го виждам кой е. Галчев е бавен, не може да покрива голям периметър от терена, бави се при разиграването и пасовете. коронният му номер е завъртане на 180 градуса като балерина след което блъскане в противниковият играч и падане като чувал с картофи :) Оня негър с дебелият задник, дето не щеше да играе като не му плащаха, го видяхме колко струва като играе и всичко му е платено. Нищо особено и в двете фази на играта(защита и нападение) не ме впечатли. Коста Янев засега не получава шанс, но и той не е типичен дефанзивен халф. Според мен този Даниел Димов от Черно море може да се окаже добра покупка, макар че не съм го гледал. Други дефанзивни халфове в Б-я добри не се сещам.
Васконти за Маркиньос ти говоря, че е време да го продадем, но при условие че му намерим заместник или заместници. Гъргоров само едва ли ще може да го замести.
Нелсън е тролей, е финтовете му са силно оръжие, но само те са му в арсенала. Почти нищо друго като игра не съм видял от него. Това е общо взето положението. Отборът се нуждае от сериозно подсилване. Има много пукнатини в почти всички зони.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

fbox7

Мнениеот fbox7 » 02 ное 2010 16:45

Емо ако се върне в ЦСКА ще раздвижи много средата на терена .... адмирирам тоша решение на ТИТАН !!! Дано успеят и Емо и Илиев да привлекат,защото наистина са качествени футболисти с опит от които имаме силна нужда !

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 02 ное 2010 17:00

За Вальо съм съгласен, но Бадема не искам да го виждам. ЦСКА му даде път във футбола, а той единствен рева като магаре за пари. Взехме го под наем за да си върне формата, после взеха лиценза и Гъргоров пак се разрева. Петре, Тунчев и Велизар можеха да изчакат без да правят проблеми, а бадема не. Не ни трябват играчи милеещи само за банковите си сметки. При това е на 29г., висок 1.60, за какво ни е поредния провалил се в Европа играч. Вижте Вальо е друго нещо, боец, мъж на място, защитник мечта, а вкарва и голове. Ако се върне ще е супер, тандема им с Коста Стоянов ще бъде непробиваем. Няма да има място за разни смешни италианци, макар в момента Акуаро е по-скоро добро попълнение, отколкото разочарование. Затова Вальо Илиев е добре дошъл, но Бадема да си ходи в Локо!

fbox7

Мнениеот fbox7 » 02 ное 2010 17:13

redpride написа:За Вальо съм съгласен, но Бадема не искам да го виждам. ЦСКА му даде път във футбола, а той единствен рева като магаре за пари. Взехме го под наем за да си върне формата, после взеха лиценза и Гъргоров пак се разрева. Петре, Тунчев и Велизар можеха да изчакат без да правят проблеми, а бадема не. Не ни трябват играчи милеещи само за банковите си сметки. При това е на 29г., висок 1.60, за какво ни е поредния провалил се в Европа играч. Вижте Вальо е друго нещо, боец, мъж на място, защитник мечта, а вкарва и голове. Ако се върне ще е супер, тандема им с Коста Стоянов ще бъде непробиваем. Няма да има място за разни смешни италианци, макар в момента Акуаро е по-скоро добро попълнение, отколкото разочарование. Затова Вальо Илиев е добре дошъл, но Бадема да си ходи в Локо!

Може всичко да говориш,но Бадема е мъжкар и истински лидер .... в евро мачовете той ни повеждаше отбора !!! Не забравяй и мача с Блекбърн,където той беше над всички .... и мн, други ... и двамата са истински армейци до гроб !!! В това бъди сигурен

baimile
Контакти:

Мнениеот baimile » 02 ное 2010 20:13

Дано наистина е вярно. Имаме нужда и от двамата точно сега.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 03 ное 2010 07:42

Абе поне са българи... и са от ЦСКА! Клуба се напълни с кви ли не олигофрени. Тея дето ги донесе оня капут Костадинов, те са най-зле! Така, че аз съм за! Само дето не им се знае формата и подготовката, дори не се знае дали изобщо играят.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 ное 2010 08:59

Бадема не беше ли един,дето му дължахте пари след последния му престой на Армията?Ако пак дойде-егати тъпака!Защо не вземете и Веуизар и да гледаме Акция "Обърнати джобове"?

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 03 ное 2010 11:37

blue avalanche написа:Бадема не беше ли един,дето му дължахте пари след последния му престой на Армията?Ако пак дойде-егати тъпака!Защо не вземете и Веуизар и да гледаме Акция "Обърнати джобове"?

А за тебе няма ли правила? Защо не престанеш с провокациите. Явно не само БФС-то наказва както на тях им е удобно.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 ное 2010 14:07

stannn написа:
blue avalanche написа:Бадема не беше ли един,дето му дължахте пари след последния му престой на Армията?Ако пак дойде-егати тъпака!Защо не вземете и Веуизар и да гледаме Акция "Обърнати джобове"?

А за тебе няма ли правила? Защо не престанеш с провокациите. Явно не само БФС-то наказва както на тях им е удобно.

А тебе,пък,кой те провокира?Глей си отбора.Дай сега никой да не пише във Форум "ЦСКА",щото не ти правят кефа,така ли?

Върни се в “ЦСКА”