Трябва ли да бъде отстранен от отбора Минев!?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Трябва ли да бъде отстранен от отбора Минев!?

Мнениеот stannn » 30 окт 2010 21:10

POPCORN написа:
stannn написа:Не виждате ли тенденцията. Едни и също въпроси след мачовете: Всичко ли ви е платено? Взехте ли си заплатите? Тенденциозно се дават издънките само на нашите играчи. Изпуснал си нервите Минев и веднага първа новина в емисията на тая телевизия която не искам и да и казвам и името.

това е едно на ръка, ама не говорим за това сега!Ние сами сме си виновние, че така питат!Като веднъж ти вземат лиценза и сега титаните продължават същата агония какво да ги питат.. те си търсят новината много ясно...

Защо един път не чух тоя въпрос на Герена. Разбра се, че не бяха си взели още премиите за миналата година ама журналята си траят. Айде моля ти се. Само като видиш кой работи в тая телевизия и ти е ясно. Синята Петя Кузева и тъмно синия Касабов и тая дето взема интервютата явно от тях се учи. Нападай противника за да си харесвана.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 окт 2010 21:11

stannn написа:
POPCORN написа:
stannn написа:Не виждате ли тенденцията. Едни и също въпроси след мачовете: Всичко ли ви е платено? Взехте ли си заплатите? Тенденциозно се дават издънките само на нашите играчи. Изпуснал си нервите Минев и веднага първа новина в емисията на тая телевизия която не искам и да и казвам и името.

това е едно на ръка, ама не говорим за това сега!Ние сами сме си виновние, че така питат!Като веднъж ти вземат лиценза и сега титаните продължават същата агония какво да ги питат.. те си търсят новината много ясно...

Защо един път не чух тоя въпрос на Герена. Разбра се, че не бяха си взели още премиите за миналата година ама журналята си траят. Айде моля ти се. Само като видиш кой работи в тая телевизия и ти е ясно. Синята Петя Кузева и тъмно синия Касабов и тая дето взема интервютата явно от тях се учи. Нападай противника за да си харесвана.

еми защото , те си плащат по-редовно от нас и нямат такива проблеми..дори да имат трудно излизат от кухнята им.докато в ЦСКА клюкарки колкто искашш!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 окт 2010 21:17

stannn написа:
POPCORN написа:

Касабов не напусна ли Ринг още в началото на месеца?Или си пишеш по инерция :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 30 окт 2010 21:27

Кашчей написа:Касабов не напусна ли Ринг още в началото на месеца?Или си пишеш по инерция :roll:

Не съм чул, но последните мачове ми липсваше с неговите коментари.
А да питам защо не пуснаха в новините си че Гонзо показа среден пръст на публиката в дербито и че псуваше като каруцар. Или защо не дадоха мелетата в агитката на Левски миналия сезон, а в тази на ЦСКА не ги пропускат. Ако това не е тенденция здраве му кажи.

Потребителски аватар
rostiii
Контакти:

Мнениеот rostiii » 30 окт 2010 21:30

http://www.sportal.bg/news.php?news=267856
"Йордан Минев: Как си представяте феновете да ми ръкопляскат, а аз да ги обиждам"
Действително се чуха думите:"А сега пляскайте,да ви е....а м....а.",НО КАК ТОЧНО ПЪК РАЗБРАХА,ЧЕ ДУМИТЕ СА НА МИНЕВ,А НЕ НА НЯКОЙ ОТ ПУБЛИКАТА?Камерата беше до терена,а те го чуха!?!?Или някой им подсказа???Точно на тези интриганти ли почнахте да вярвате?И вие ли станахте техни проводници?А ако наистина точно Веско Минев,който дере земята за ЦСКА,го е казал,замислете се ЗАЩО!!!
САМО ЦСКА!!!!

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 30 окт 2010 21:30

stannn написа:
Кашчей написа:Касабов не напусна ли Ринг още в началото на месеца?Или си пишеш по инерция :roll:

Не съм чул, но последните мачове ми липсваше с неговите коментари.
А да питам защо не пуснаха в новините си че Гонзо показа среден пръст на публиката в дербито и че псуваше като каруцар. Или защо не дадоха мелетата в агитката на Левски миналия сезон, а в тази на ЦСКА не ги пропускат. Ако това не е тенденция здраве му кажи.

ТАКА Е !!! ПРАВ СИ ОТВСЯКЪДЕ
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 30 окт 2010 21:31

rostiii написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=267856
"Йордан Минев: Как си представяте феновете да ми ръкопляскат, а аз да ги обиждам"
Действително се чуха думите:"А сега пляскайте,да ви е....а м....а.",НО КАК ТОЧНО ПЪК РАЗБРАХА,ЧЕ ДУМИТЕ СА НА МИНЕВ,А НЕ НА НЯКОЙ ОТ ПУБЛИКАТА?Камерата беше до терена,а те го чуха!?!?Или някой им подсказа???Точно на тези интриганти ли почнахте да вярвате?И вие ли станахте техни проводници?А ако наистина точно Веско Минев,който дере земята за ЦСКА,го е казал,замислете се ЗАЩО!!!
САМО ЦСКА!!!!

Веско Минев е в Левски :)
При нас е брат му.

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 30 окт 2010 21:32

rostiii написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=267856
САМО ЦСКА!!!!

ТОВА Е ЙОРДАН МИНЕВ,а не Веско ;) хахах и го е казал,защото обича ЦСКА и го боли,че подкрепата идва само когато ЦСКА е шампион ! Срам за истинските фенове на най-великия отбор,защото ние трябва да подкрепяме отбора ВИНАГИ !!!
catch me ... if you can !

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 30 окт 2010 21:33

Абе хора, не ви ли писна, на мен лично ми писна, в тоя форум, както и в нашата публика е пълно с комплексари, които чакат едно грешно отиграване и като почнат да плюят, та чак като дъжд. Колко играчи съсипате бе момчета, като сте такива разбирачи, що сте на трибуните а не долу на терена. Имам чувството че в някакъв момент сте били отрязани от някоя школа и айде сега да ги смачкаме тия долу на терена. Ами кво от това като взимат заплати, и те са хора. Я някой от вас, било то ученик или работещ си представи че по цял ден на училище или работа го обиждат и му викат некъдърник - дали ще се подори представянето или ще се влоши. Малко са пердетата, дето от такива неща не се връзват. Ами погледнете любимия на мнозина в нашата агитка Ливърпул - в момента любимците на Копа са тотални дупки - Стиви Джерард, Торес и Карагър са трагични до сега, ама чухте ли някой да ги освирква. Как това ще им помогне да излязат от кризата? И още нещо - срам за тези, които допуснаха комплксарското синьо джудже и сбирщината му, дето след спечелената купа вместо да се радват викаха "Бий..."да се чувстват в София у дома си. И феновете на Юнайтед, а доскоро и на Ливърпул бойкотираха собсвениците си, ама бяха вътре на стадиона. Аз също съм срещу тези собственици, те копаят гроб на отбора ни, но футболистите каква вина имат? Да не би те да са ги избали? Спрете, след двете победи, които се случиха на отбора, да се опитвате с поредните простотии да напомпвате напрежение. Не печелим нищо ако отбор пада, напротив, по-вероятно е след добри гри някой биснесмен с прилично състояние да поиска да вложи някой лев и да изгни титаните от любимия отбор, никой не би искал да купи разбит тим. Спрете вече с простотиите, мога да ви цитирам кои сте, защото в този форум сте 7-8 човека все едни и същи простотии правите, а уж се пишете цесекари. Минев може и да не е най-добрия ни десен бек за всички времена, но поне има сърце и се бори със зъби и нокти. С такива като него и Спаско, който също не спряхте да плюете, както и Маркиньош, ще се спаси този сезон. А догодина дано се стабилизираме малко и с нов собственик и нов треньор, да сглобим приличен тим и отново титлата да си дойде където и приляга най-много.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 30 окт 2010 21:34

cska_90 написа:По принцип-много малоумна постъпка от негова страна!!! :evil: :evil:
Но тия дето бяха на стадиона неска(50-те човека- :lol: :lol: :lol: )заслужават много повече от една псувня!! :evil:

А колко псувни заслужавате вие, които оставяте отбора без подкрепа а се имате за "фенове"... :evil:

Според мен репликата на Данчо беше насочена към митингаджиите дето стачкуват щото вчера беше студено а днес пече слънце, ама те пък днес ( а и напоследък ) не бяха на стадиона за да си чуят "честитката"... :roll:

Като е имало "20-30 заблудени душици" на стадиона колко бяха тия дето протестираха пред видеостената :?:
Може би 5 хиляди :evil:

След още 2-3 победи и по-добра игра публиката ще започне да се връща на стадиона, не заради ръководството а заради отбора, защото се вижда желание за победа.
Разликата с левски вече е 6 точки а аз съм доволен да видя, че след головете на Спас първия човек който го поздравява и то искрено е Костадин Стоянов.

Атмосферата в съблекалнята явно се нормализира след тези победи, дано и публиката се завърне по-бързо защото сме най-силни като сме единни!

САМО ЦСКА
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Върни се в “ЦСКА”