Декларация на ръководството на ПФК ЦСКА ЕАД

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

пелинат

Re: Декларация на ръководството на ПФК ЦСКА ЕАД

Мнениеот пелинат » 26 окт 2010 15:11

danko_sot написа:Категорично не съм съгласен, че едва ли не в основата на всички проблеми на ЦСКА е Дучето и тези прословути 3 хиляди лева. Да, Дучето може да е една свиня, която живее на гърба на отбора. Но Дучето ли докара клубът до това състояние, в което е в момента? Дучето ли махна Пенев? Дучето ли купи куп дозина некадърници, гледани по интернет? Дучето ли върна доказаният некадърник Пенев? Дучето ли превърна ЦСКА в бит-пазар? Дучето ли е виновен за срамните и съмнителни мачове с участието на нашият отбор, като например мачът с Миньор, завършил 0:3?
Мисълта ми е, че Дучето може и да е зло за ЦСКА, в което аз лично се съмнявам. Но ако Дучето е зло, то господата Борисов и Иванов са несравнимо и много пъти по-голямо зло за ЦСКА в момента.
Помнете ми думата, всички тези неща с ЦСКА ще ударят и бизнеса им с боклука. Ако са умни мъже, сами трябва да разберат, че е по-добре за тях да се откажат от клуба час по-скоро. Всички вече ги разбраха как действат и процедират.
П.П. Апропо за случая в Мездра и аз да бях шеф на фенлуба и да видя, че играчите играят симулативно с Локомотив, също щях да кажа на феновете да нахлуят на терена в Мездра. И между другото, ако Дучето е успял покрай шефстването си в фенклуба на ЦСКА да се уреди само с един пункт на Еврофутбол, то този човек доста се е минал. Аз си мислех, че вече си е купил два-три апартамента, има друг проспериращ бизнес. Погледнете какво правят другите властоимащи?! Но не защитавам Дучето. Ако трябва да се маха и той. Но разберете, няма как Дучето да е най-виновен за състоянието в което се намира ЦСКА. Виновни са тези, които управляват. Всички ги знаете кои са

Добре ,утре Титан си тръгва и какво става с ЦСКА ти ли ще му плащаш задълженията,или Дучето,или Г.Атанасов.Собствениците на ЦСКА сами ще разберат къде грешат и лека по-лека ще им дойде акъла.Те наляха маса пари в отбора и едва ли ще са доволни от постигнатото.Какво се получава.Почти е постигнато споразумение за Българска армия с държавата,на Панчарево се строй модерна тренировъчна база,търси се нов президент ,свързан с футбола,а 200 фена подстрекавани от Дучето тръгнаха да правят революция.Дали ни харесва или не ЦСКА е собственност на Титан и ние феновете можем да подкрепяме или не отбора,но след като не можем да го купим и издържаме ,трябва да се въздържаме от простотии.Може да се протестира,но по по-цивилизован начин.Нормално ли е фенове на ЦСКА да скандират еднакви лозунги с тези на Левски срещу Титан.Снощи в Ловеч не видя ли че публиката на Левски не гледаше мача ами се бъзикаше с ЦСКА.Време е Дучета,Глави,Луканки и др.недоразумения да се оттеглят от фенклуба.От Титан също заявиха че само ще са спонсори и ще прехвърлят оперативната власт с човек свързан с ЦСКА и футбола.

Потребителски аватар
Аспарух
Контакти:

Мнениеот Аспарух » 26 окт 2010 15:24

Каква е алтренативата на Титан?
Не виждам такава, затова и протест който може да откаже собственик или спонсор, аз не приемам за правилен.
В България един стадион е кръстен на агент комунист, и този стадион се намира в с.Подуене.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 окт 2010 15:36

Пелинат, имах те за сериозен и умен човек, а пишеш камара глупости в последният си пост :evil:
Как се наливат пари, когато си собственик, чрез дъщерна фирма?Как можеш да си вадиш извод, че нещо е станало, само защото е написано в Спортал.бг?До момента ТИТАН-АС правят само глупости (от фенска гледна точка) с ЦСКА.Няма нормален собственик, който иска да му върви фирмата(в случая ЦСКА) и да сменя 7 треньора за една календарна година, както и по 7-8 играча на всеки трансферен прозорец-така не се гради отбор.

ПП-Помолих Васконти да снима ремонта на козирката на БА, но още нямам снимки оттам.Надали и ще имам, като се знае, че тя трябва да се разруши и изгради наново-такова е предписанието.Няма как да се изгражда игрище в комплекса, без разрешение на МФВС, защото това променя комплекс БА, а нали вече не сте наематели там.. новият договор все още не е подписан.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

vista
Контакти:

Мнениеот vista » 26 окт 2010 15:36

Kаква е гаранцията, че всички вие които говорите за бойкот не работите против ЦСКА в полза на някой друг. Каква е гаранцията, че както се говори, че в Мездра сте взели 50 000 за да провалите мача и сега не сте взели, за да угодите на интересите на някой. Всеки го е изстрах от боеспособен ЦСКА, а интереса за излизане в Европа е голям, така че 50 000 са добра инвестиция за елемениране на един съперник. И накрая кой е Дучето, че да се прави на богоизбран и единствен мислещ и болеещ за ЦСКА. В един вчеращен пост дучето го изписваха с думите "Председателя" и какви ли не още суперлативи. Пълна простотия.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 окт 2010 15:37

Аспарух написа:Каква е алтренативата на Титан?
Не виждам такава, затова и протест който може да откаже собственик или спонсор, аз не приемам за правилен.

Преди 2 години виждаше ли Титан, като алтернатива.... преди да ви поемат, за да вземат и концесията за София?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
z.a.l.e.z.a
Контакти:

Мнениеот z.a.l.e.z.a » 26 окт 2010 15:39

benquick написа:Не съм съгласен с политиката на Титан и мерките за саморазправа с феновете!
Не съм съгласен Дучето да се изживява като тартор на феновете доживот!
Не съм съгласен някой да седи на пистата и да ми казва какво да пея!

Едно време като нямаше хореография ходехме ли на мач?-Ходехме!
Сега ако тлъстия се разкара аз съм сигурен че много хора ще се върнат по трибуните
и отбора ще има нужната подкрепа.Много от феновете са отблъснати от Дучето и
неговата клика,затова трибуните пустеят.Много важно като няма хорео,я да дойдат
10 000 на мача с Берое пък да видим дали няма да е гот!Надявам се че след като
бойкота даде ефект,сега следващото нещо е да се обединят всички фенове и да
окажем нужната подкрепа на нашите"звезди"да видим после ако се издънят те с
какво ще се оправдават.

САМО ЦСКА,ЦСКА,ЦСКА!!!

Това съвпада и с мойто мнение,за всеки е ясно ,че Свинята(дучето) е голям боклук.Титаните също.Така че като се каже ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА да си знаят свинята и секретаря вече не са добре дошли на Северната трибуна която токова дълго време цицаха.
Кръвтааа кипи в нашите сърца завинаги от ЦСКА .
Който не уважава ЦСКА ще СТРАДА.
http://wiki.answers.com/Q/Why_is_the_Le ... Euroidiots

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 26 окт 2010 15:46

Малко офтопик, понеже видях някой да пише, че феновете на Левски ни се подиграва. между другото аз очаквах феновете на Левски да подкрепят Главата. Явно съм много наивен или заблуден, но си мислех, че ще го защитят един вид като фен, защото както ние сме фенове на ЦСКА, така и те са фенове, само че на Левски. Но като изключим че сме кръвни врагове, и ние и те имаме нещо общо- ЧЕ СМЕ ФЕНОВЕ. Както Главата го набиха, може и някой син фен да пострада примерно, че е обиждал Батков. Въпреки че Батков никога няма да падне толкова ниско. Доста по интелигентен човек е от Титаните. Така че съм разочарован от тези плакати на на онези фенове на Левски. Специално онези които вдигнаха тези плакати са тъпи говеда, да ме извиняват другите фенове на Левски
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Аспарух
Контакти:

Мнениеот Аспарух » 26 окт 2010 16:08

Преди 2 години виждаше ли Титан, като алтернатива.... преди да ви поемат, за да вземат и концесията за София?

Не, не виждах, и сега не виждам други.
На мен, лично на мен, иска ми се да има "чичко паричко" който да се грижи за клуба си.
В България има примери за такива хора, няма да посочвам, защото предполагам вие като умен човек ги знаете.
В България един стадион е кръстен на агент комунист, и този стадион се намира в с.Подуене.

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 26 окт 2010 16:18

Ае- не се спряха с техните декларации, официални изявления и 27 милиона. Сега кво правим, Титани???
Няма да приемем протести, няма да толерираме това и онова, няма да се предадем, подаряваме клуба ама си искаме парите...
Спрете се поне с медийните изяви докато не измислите нещо свястно!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 26 окт 2010 16:19

Искам Титан да се махнат от ЦСКА, но кой ще ги замени? В момента във България не виждам човек, който да реши да вади по 10 милиона на година за футбол. Онзи ден страшно се ядосах на искането на Кръгът за ЦСКА, Титан да се махат. Само че забравиха да кажат, кой ще ги наследи. Те ли? Много лесно е да викаш вън, но трудното е после. Дори Ботев имаха изградена структура и събрани пари за нов отбор, а ние нямамаме нищо. Все пак трябва да се гледа реално на нещата. Въпроса е, какво искаме за ЦСКА? Отбор шампион, страшилище в Европа, което се постига с много пари или нов клуб във В група-чист, без мутри и задължения. За второто винаги ще се намерят пари, но ако отбора трябва да се върне на мястото си, какво правиме. Във България клуб ръководен от феновете не може да има, защото българина е мнителен и все ще има скандали. За пари, за акции или за постове. Остава чичко паричко, но кой е той-задача с повишена трудност!

Върни се в “ЦСКА”