danko_sot написа:Категорично не съм съгласен, че едва ли не в основата на всички проблеми на ЦСКА е Дучето и тези прословути 3 хиляди лева. Да, Дучето може да е една свиня, която живее на гърба на отбора. Но Дучето ли докара клубът до това състояние, в което е в момента? Дучето ли махна Пенев? Дучето ли купи куп дозина некадърници, гледани по интернет? Дучето ли върна доказаният некадърник Пенев? Дучето ли превърна ЦСКА в бит-пазар? Дучето ли е виновен за срамните и съмнителни мачове с участието на нашият отбор, като например мачът с Миньор, завършил 0:3?
Мисълта ми е, че Дучето може и да е зло за ЦСКА, в което аз лично се съмнявам. Но ако Дучето е зло, то господата Борисов и Иванов са несравнимо и много пъти по-голямо зло за ЦСКА в момента.
Помнете ми думата, всички тези неща с ЦСКА ще ударят и бизнеса им с боклука. Ако са умни мъже, сами трябва да разберат, че е по-добре за тях да се откажат от клуба час по-скоро. Всички вече ги разбраха как действат и процедират.
П.П. Апропо за случая в Мездра и аз да бях шеф на фенлуба и да видя, че играчите играят симулативно с Локомотив, също щях да кажа на феновете да нахлуят на терена в Мездра. И между другото, ако Дучето е успял покрай шефстването си в фенклуба на ЦСКА да се уреди само с един пункт на Еврофутбол, то този човек доста се е минал. Аз си мислех, че вече си е купил два-три апартамента, има друг проспериращ бизнес. Погледнете какво правят другите властоимащи?! Но не защитавам Дучето. Ако трябва да се маха и той. Но разберете, няма как Дучето да е най-виновен за състоянието в което се намира ЦСКА. Виновни са тези, които управляват. Всички ги знаете кои са
Добре ,утре Титан си тръгва и какво става с ЦСКА ти ли ще му плащаш задълженията,или Дучето,или Г.Атанасов.Собствениците на ЦСКА сами ще разберат къде грешат и лека по-лека ще им дойде акъла.Те наляха маса пари в отбора и едва ли ще са доволни от постигнатото.Какво се получава.Почти е постигнато споразумение за Българска армия с държавата,на Панчарево се строй модерна тренировъчна база,търси се нов президент ,свързан с футбола,а 200 фена подстрекавани от Дучето тръгнаха да правят революция.Дали ни харесва или не ЦСКА е собственност на Титан и ние феновете можем да подкрепяме или не отбора,но след като не можем да го купим и издържаме ,трябва да се въздържаме от простотии.Може да се протестира,но по по-цивилизован начин.Нормално ли е фенове на ЦСКА да скандират еднакви лозунги с тези на Левски срещу Титан.Снощи в Ловеч не видя ли че публиката на Левски не гледаше мача ами се бъзикаше с ЦСКА.Време е Дучета,Глави,Луканки и др.недоразумения да се оттеглят от фенклуба.От Титан също заявиха че само ще са спонсори и ще прехвърлят оперативната власт с човек свързан с ЦСКА и футбола.