ИМА ЛИ МЯСТО ШЕРИДЪН В ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
davod
Контакти:

Re: ИМА ЛИ МЯСТО ШЕРИДЪН В ЦСКА

Мнениеот davod » 24 окт 2010 21:17

Да има място в ЦСКА,кат ограда на стадиона.
Изображение
Изображение

Professore

Мнениеот Professore » 24 окт 2010 21:20

Кашчей написа:Това "джудже" Делев миналата година го превъзнасяхте до небесата, както и всеки новодошъл при вас.Нали той беше пичът, готов да играе без пари, само и само да е в ЦСКА ;)
Не съм тактик и не знам колко е грамотен тактически Шеридън, но явно има причина да е тук, а не в Шотландия, която има пряка връзка и с възможностите му.Момчето има около 16-19 мача за "Селтик", като не говорим, че във всичките е бил 90 минути на терена-просто бройка, в които е взел някакво участие.След това минава през още 3 отбора, всеки от които не е на нивото на ЦСКА, но никъде не се задържа, никой не го пожелава за постоянно-каква ли е причината за това?

Не е по темата,но е важно да разясня,че не съм Цесекар,а Левскар...Незнам защо си си мислел,че съм от "другият лагер"!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 окт 2010 21:24

Кашчей написа:
valantain написа:Кашчей-явно искаш всички да кажем не не става :) всяко друго мнение не ти харесва и се обясняваш като......
И дембеле е сменил сума отбори преди да дойде при вас това означава ли че не става за вас???Почваш сериозно да ме караш да се смея с напъните ти да се заяждаш и да се правиш кефа на чужд гръб.

Не знаех, че Дембеле играе в "Дунав", но щом казваш :mrgreen: Другите мнения, ако ми харесват да пиша +1 ли?Ама аз не съм свикнал така-да трупам брой постове, без да кажа нищо, колкото и грешно да е.
Сега пак по темата Шеридън:
Дай ми някакава сериозна причина, поради която талантлив, млад нападател, със страхотни качества, не се реализира в "Селтик"-там треньорите да не са по-калпави отколкото е Гьоре или сега Радуканов?Същият обикаля за 3 години още 4 отбора, като навсякъде е под наем, никъде не играе постоянно и нито един от тези отбори не е проявил интерес, или е сметнал 300 000 паунда за твърде висока сума за играч, като него...Да не би да смяташ, че щом е в ЦСКА и всички трябва да припадат по него?!?

Ми дай ми една причина, поради която един некадърен и неспособен да се реализира никъде играч е викан редовно в националния си отбор от треньор като Трапатони.
И от къде знаеш, че нито един от тия отбори не е проявил интерес? Сигурно смяташ, че Шеридън толкова го е закъсал последните години, че би се съгласил да играе в първия отбор, който му предложи? Казах ти - той сам е избрал къде да продължи кариерата си. Бил е собственост на Селтик, но и той има думата с кой да подпише. Друг отбор също може да е предлагал тази цена, но е нормално да предпочете ЦСКА пред слабак в Шотландия или Ирландия.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
dim77dim
Контакти:

Мнениеот dim77dim » 24 окт 2010 21:35

Шеридън е едва на 21 години, а напрежението и товара, който има в ЦСКА предвид дупката, в която е отбора, е прекалено голям. Засега има място според мен, на играч като него му е нужно малко спокойствие да си разгърне качествата.
Ако втория полусезон все още не може да реализира и води в листата на хванатите в засада, треньора с пълно право може да търси опция за централен напдател, а Килианчо да седне на пейката. Иначе съм съгласен, че Шеридън не среща нужната подкрепа напред.
Ако обаче Мболи и Нелсън останат в ЦСКА, ще съм много доволен!!! ;)

bafomet
Контакти:

Мнениеот bafomet » 24 окт 2010 22:02

Абсолютен некадърник!В "Б"група имаме по-класни нападатели от него.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 окт 2010 22:02

vaskonti написа:
Кашчей написа:
valantain написа:Кашчей-явно искаш всички да кажем не не става :) всяко друго мнение не ти харесва и се обясняваш като......
И дембеле е сменил сума отбори преди да дойде при вас това означава ли че не става за вас???Почваш сериозно да ме караш да се смея с напъните ти да се заяждаш и да се правиш кефа на чужд гръб.

Не знаех, че Дембеле играе в "Дунав", но щом казваш :mrgreen: Другите мнения, ако ми харесват да пиша +1 ли?Ама аз не съм свикнал така-да трупам брой постове, без да кажа нищо, колкото и грешно да е.
Сега пак по темата Шеридън:
Дай ми някакава сериозна причина, поради която талантлив, млад нападател, със страхотни качества, не се реализира в "Селтик"-там треньорите да не са по-калпави отколкото е Гьоре или сега Радуканов?Същият обикаля за 3 години още 4 отбора, като навсякъде е под наем, никъде не играе постоянно и нито един от тези отбори не е проявил интерес, или е сметнал 300 000 паунда за твърде висока сума за играч, като него...Да не би да смяташ, че щом е в ЦСКА и всички трябва да припадат по него?!?

Ми дай ми една причина, поради която един некадърен и неспособен да се реализира никъде играч е викан редовно в националния си отбор от треньор като Трапатони.
И от къде знаеш, че нито един от тия отбори не е проявил интерес? Сигурно смяташ, че Шеридън толкова го е закъсал последните години, че би се съгласил да играе в първия отбор, който му предложи? Казах ти - той сам е избрал къде да продължи кариерата си. Бил е собственост на Селтик, но и той има думата с кой да подпише. Друг отбор също може да е предлагал тази цена, но е нормално да предпочете ЦСКА пред слабак в Шотландия или Ирландия.

3 мача за редовно ли го имаш?А относно познанията му география и български футбол.. неам думи.Абсолютно съм сигурен, че пичът е бил наясно къде е България и какво е ЦСКА много преди да му бъде предложен договор ;) Наистина играчите имат думата, но пред переспективата ЦСКА или никъде... ти какво ще избереш?

ПП-Дали пък, като са му казали ЦСКА, не е имал предвид отборът от Москва и да е дал съгласие :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 окт 2010 22:09

Ок, явно на 21 г. да имаш само 3 мача за националния отбор си е показател за некадърност. 11 мача за младежите пък съвсем доказва колко е зле.
И пак не разбрах, как реши, че перспективата му е била ЦСКА или никъде?
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 окт 2010 22:33

vaskonti написа:Ок, явно на 21 г. да имаш само 3 мача за националния отбор си е показател за некадърност. 11 мача за младежите пък съвсем доказва колко е зле.
И пак не разбрах, как реши, че перспективата му е била ЦСКА или никъде?

Значи е нормално да псувате като хамали български футболист, който е на 18 години и бърка, но за ирландеца, неприет от купчина отбори, само хвалебствени слова.. защото е ирландец, от страна с невероятни успехи в европейският и световен футбол :o
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 окт 2010 22:35

Според теб никой не го псува ли? Я пак си помисли.
[/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 24 окт 2010 22:39

Levskar_90 написа:Разбира се, че има място :lol:

Естествено, че има. Без него ЦСКА са нула. Той поне вкарва голове.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “ЦСКА”