Официално изявление на Титан

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
berboegeytaK

Re: Официално изявление на Титан

Мнениеот berboegeytaK » 23 окт 2010 09:03

поредната грешка правят тези от титан.за какво ни го слагат този Михов,навремето го изгониха за далавери ,спомням си че доста нещо беше замъкнал.сега е на път да излъже собствениците и само гледайте в каква нова каша ще ни забърка Вальо,който няма голяма разлика от другия Вальо-топлото

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 23 окт 2010 09:10

sentinel написа:
Levskar_90 написа:
Изчакай го да навърши 18 и пак го питай ;)

ПРИЯТЕЛЮ ,ЕДИН ОТ НАЙ ХУБАВИТЕ МАЧОВЕ НА КОИТО СЪМ ХОДИЛ БЕШЕ ТОЗИ ДЕТО СТОИЧКОВ вИ ВКАРА 4 ГОЛА,А ГОДИНА ПРЕДИ ТОВА ЗА КУПАТА вИ ОТУПАХМЕ 4-1 С ДВА ГОЛА НА ПАТРИКА ВИТАНОВ И ТО ВЪВ ВРАТАТА НА БОРЕТО МИХАЙЛОВ

............ а още една година преди това ви обърнахме от 0:2 до 3:2 ......... беше сладка победа ..........
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 23 окт 2010 09:18

berboegeytaK написа:поредната грешка правят тези от титан.за какво ни го слагат този Михов,навремето го изгониха за далавери ,спомням си че доста нещо беше замъкнал.сега е на път да излъже собствениците и само гледайте в каква нова каша ще ни забърка Вальо,който няма голяма разлика от другия Вальо-топлото

Вальо Мишков е маниак на футболни залагания. Бас хващам, че до 3-4 месеца клуба ще изгърми за нагласени мачове и залагания .....
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 23 окт 2010 10:09

Първо основната им грешка е, че махнаха Димитър Пенев. След това, че сложиха точно Любо Пенев, а за агитката. Те са си виновни. Никой не ги е карал да правят тия работи в Мездра. Това ли е подкрепа на отбор. Да направиш така, че да накажат отбора? В момента назначаването на Вальо Михов не мисля, че е грешка. Дори ще е от полза на ЦСКА. Ще привлече нови инвеститори, може би ще има нов модел на управление. По думите му ще се погледне повече на юношите. Ако това е грешка.

И нека левскарите си гледат в своя двор, че ако се контузи "великия" Дембеле ще се чудят как да вкарат гол на отбори като Пирин.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 23 окт 2010 10:12

Аз ще напиша Ботев Пловдив, а вие се сетете защо. Успех в следващите мачове в Европа, че родният футбол има нужда.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 23 окт 2010 10:15

Ki Cho написа:Аз ще напиша Ботев Пловдив, а вие се сетете защо. Успех в следващите мачове в Европа, че родният футбол има нужда.

Ти си пиши Ботев Пловдив. Дано се върнете ама следващия сезон няма да ви е толкова лесно като сега. Колкото и да ни е умрял футбола за А група трябват пари, а с парите на феновете няма да стане. Трябва сериозен инвеститор. Предпочитам да си се измъкнем от тинята без да се налага минаване през селския футбол.

4i4oman4o
Контакти:

Мнениеот 4i4oman4o » 23 окт 2010 10:33

Миличките балъчета от Титан, сега се сетиха на колко прости фенове са се насадили, те наливат пари като откачени а онея викат от трибуните пернишки боклуци. Смях. Да си фен на ЦСКА е тежка мозъчна диагноза, има изключения наистина но те само потвърждават правилото. И се чудят къде го има това. Тук пък един писал били им дали кредит на доверие, ами намерете човек да купи отбора в кризата като сте толкова умни, хората ще се отърват веднага. Сперете да говорите против Левскиминалата година Левски беше в същото положение с подобно класиране, никой не е скочил от трибуните обижда Батков или Гонзо, Мъчиха се цял сезон а тази година вече ни радват.Та не говорете против Левски ами се вижте, не отбора, вие се вижте, вижте по света как се подкрепят отбори които са в криза, вижте феновете на Ливърпул какво правят. Ама вие да не си мислите сега, че сте като тях понеже и те се бориха да сменят собствениците, ама случая там е съвсем друг. Няма да ви отварям очите. Продължавайте да викате срещу собствениците за да може да зарежат отбора в тази криза и да видите лигльовците дето били футболисти на ЦСКА, как ще игратя без пари и какво ще постигнат. Оня дето провали отбора последния мач че на 10 човека трябвало да им се присаждат сърца, болен мозък. Айде чао мъчете се тука но най-добре си пийте редвно лекарствата за да не се излагате по трибуните.

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 23 окт 2010 10:34

Yoda написа:
berboegeytaK написа:поредната грешка правят тези от титан.за какво ни го слагат този Михов,навремето го изгониха за далавери ,спомням си че доста нещо беше замъкнал.сега е на път да излъже собствениците и само гледайте в каква нова каша ще ни забърка Вальо,който няма голяма разлика от другия Вальо-топлото

Вальо Мишков е маниак на футболни залагания. Бас хващам, че до 3-4 месеца клуба ще изгърми за нагласени мачове и залагания .....

Аз съм съгласен с баса.Какво залагаш?
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 окт 2010 10:41

stannn написа:Първо основната им грешка е, че махнаха Димитър Пенев. След това, че сложиха точно Любо Пенев, а за агитката. Те са си виновни. Никой не ги е карал да правят тия работи в Мездра. Това ли е подкрепа на отбор. Да направиш така, че да накажат отбора? В момента назначаването на Вальо Михов не мисля, че е грешка. Дори ще е от полза на ЦСКА. Ще привлече нови инвеститори, може би ще има нов модел на управление. По думите му ще се погледне повече на юношите. Ако това е грешка.

И нека левскарите си гледат в своя двор, че ако се контузи "великия" Дембеле ще се чудят как да вкарат гол на отбори като Пирин.

Ми да,ама не се контузва.Кво да прайш...Те вашите не са контузени,ама все едно,че са!Що не си коментираш по темата,а се занимаваш с Левски?

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 23 окт 2010 10:48

blue avalanche написа:
stannn написа:Първо основната им грешка е, че махнаха Димитър Пенев. След това, че сложиха точно Любо Пенев, а за агитката. Те са си виновни. Никой не ги е карал да правят тия работи в Мездра. Това ли е подкрепа на отбор. Да направиш така, че да накажат отбора? В момента назначаването на Вальо Михов не мисля, че е грешка. Дори ще е от полза на ЦСКА. Ще привлече нови инвеститори, може би ще има нов модел на управление. По думите му ще се погледне повече на юношите. Ако това е грешка.

Ми да,ама не се контузва.Кво да прайш...Те вашите не са контузени,ама все едно,че са!Що не си коментираш по темата,а се занимаваш с Левски?

Явно главната ти идея е да изместиш темата. Както и на другите сини фенове тук. Не променям аз темата. Аз си коментирам отбора и по едно време идва едно синьо човече и засира пейзажа. Нищо ново както се казва. Ако няма какво да кажете по темата по добре не пишете.

Върни се в “ЦСКА”