Твърдо зад Титан и Емил Костадинов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Re: Твърдо зад Титан и Емил Костадинов

Мнениеот BaLoN » 18 окт 2010 01:04

Аз също съм твърдо зад ТИТАН !!! Да не би ТИТАН да са на терена и да играят ????! Каква вина имат ТИТАН,че привличат футболисти млади момчета с перспектива и то които казва да бъдат привлечени Спортно техническия директор ! ТИТАН спасиха клуба ни и ще ни върнат на армията,но футболистите един път завинаги трябва да разберат какво значи емблемата на ЦСКА и какво значи да играеш в този велик клуб !!! Всеки един клуб рано или късно изпада в подобна дупка (сега така са Ливърпул,Байерн Мюнхен,Милан,Ювентус и т.н.).... психологическа криза или както искате така го наричайте,но отбора игра достойно и доста добре срещу Бешикташ,а после и срещу Порто,което означава че тези момчета могат да играят футбол ,но не мога да си обясня как може да играеш страхотно срещу претенденти за трофея на лигата и само малшанса да ти попречи да спечелиш,а изнасяш толкова слаби мачове във вътрешното първенство още повече срещу отбор като Калиакра Каварна ... та тяхното село е можеби колкото 6-та част на Люлин, извинявам се,ако с това обиждам някой ,но е самата истина.

Според мен трябва да се дискутира обективно какви са причините наистина за толкова стресиращата слаба и жалка серия в която се намираме. Защото аз лично считам,че ТИТАН ,ако имат някаква вина то може би е прекалено дългото време в което оставиха Емил Костадинов в ЦСКА,защото факт е че когато завършихме първенството с 16 точки пред лефски той пак беше при нас,но е факт и това,че сега сме на 9-то място и пак е тук ... Така че за да върнат феновете на терена и да подкрепят до край отбора си мисля че ТИТАН трябва да изгонят Емил Костадинов ,който е наша легенда и страхотен футболист,но много много слаб почти толкова слаб ръководител,колкото беше добър футболист ... Незнам Гьорето според мен не е слаб треньор,но се вижда,че неможе да намери начин да измъкне отбора от тази психологическа криза в която се намира,а ЦСКА няма време за губене !!!

Вариантите според мен са :

1. Отстраняване на Емил Костадинов от поста му в ЦСКА

2. Гьорето да остане и да му се гласува доверие или ако бъде решено да бъде сменен то да е само и единствено с Стойчо Младенов !

СИЛНО УПРЕКВАМ ТЕЗИ КОИТО НЕ ПОДКРЕПЯТ ОТБОРА НА ЦСКА НЕЗАВИСИМО ОТ МОМЕНТНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ОТБОРА !!! ВИЕ тези които сте на стадиона,но не подкрепяте ЦСКА а само освирквате и плуете и само вредите на любимия отбор НЕ СТЕ ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ И НЕ ОБИЧАТЕ ОТБОРА !!! СРАМ СТЕ ЗА ЦСКА !!!
Последна промяна от BaLoN на 18 окт 2010 01:12, променено общо 1 път.
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 18 окт 2010 01:05

Титаните съсипаха отбора и все по надолу отива , ще видим да ли другата година няма да има дербита с Ботев !!!
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Мнениеот Allein » 18 окт 2010 01:28

Титан спасиха ЦСКА - вярно е, но:
Титан назначиха спортния директор;
Титан имат роля в привличането на някои от "талантливите" футболисти;
Титан изгониха Любо Пенев;
Титан довлякоха Андоне, Дочев и Гьоре, както и подържаха Зафиров няколко мача като треньор;
Титан имат заслуга за разсипването на остатъка от школата ( не, че е голяма трагедия и без тях тя беше безкрайна мъка )
Титан имат голяма заслуга за това, че сега играем на "Васил Левски", а не на "Армията"
Титан имат основната заслуга за постоянните скандали, които се шарят в медиите за ЦСКА (пари, играчи и още хиляди неща) ( вижте фк "Левски" - изгониха фалафела тихо и кротко, без изобщо да се раздуе, при нас такова нещо не може да стане )
Треньора и футболистите имат основна вина, че няма никаква игра и още по-малко желание за нея.
За недоразумения като маркинхос и платини, които в махалата няма да ги взема да играят - няма да говоря.
Винаги ще съм им благодарен на боклуджиите, че ни измъкнаха от дупката след Томов, но това което (не) правят последните месеци ( след изгонването на Любо Пенев ) е изцяло и само във вреда на ЦСКА.
Много ми хареса поста на kireto2. В поста на човека има голяма доза истина.
Ако Титаните решат да поправят досегашното си управление, няма да имам нищо против тях, но с гореизброените неща само пречат на клуба.

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 18 окт 2010 01:30

Leooo написа:Титаните съсипаха отбора и все по надолу отива , ще видим да ли другата година няма да има дербита с Ботев !!!

Не приятелю ... ТИТАНИТЕ ни спасиха отбора и сега плащат дълговете на Томов ... и щеше да има дерби с Ботев сега,а не да играем в А група и да недоволстваме от тях. ТИТАН ще ни върнат и на Армията и ЦСКА ще е там където му е мястото аз съм сигурен в това и изобщо не се съмнявам ,но ме е яд на такива като тебе които обвиняват ТИТАН за това че ЦСКА съществува !!! Осъзнайте се и недоволствайте към някое определено тяхно решение, за да знаят и те какво не им харесва на феновете ... треньора ли ... Костадинов ли .... и защитавайте становището си с аргументи,а не с въздушни приказки ! "те ни съсипаха ,те ни дърпат надолу ,те не стават ,те едикво си ... ала бала" неща без обективизъм и аргументация най-много ме дразнят ! :twisted: :evil:

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Мнениеот Allein » 18 окт 2010 01:32

Вече наистина се чудя дали нямаше да е по-добре да минем през чистилището на В група... след Томов така или иначе нищо не сме постигнали.

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 18 окт 2010 01:42

Allein написа:Вече наистина се чудя дали нямаше да е по-добре да минем през чистилището на В група... след Томов така или иначе нищо не сме постигнали.

Allein сега говориш така,защото си все още под въздействието и емоциите от мача,но утре ще ти е по-леко и няма да си толкова краен в мнението си сигурен съм.Просто искам да ти кажа,че въпреки всичко ЦСКА ще завърши на едно от първите места и ще играе в Европа и в това никой здраво мислещ човек не трябва да се съмнява. Разбира се че всички ние които обичаме отбора много ни боли от моментното състояние на отбора,но нека не забравяме,че то е моментно ;) апък и е едва 10-кръг има още 20 ;) С помощта на нас феновете ЦСКА ще е там,където му е мястото накрая на първенството ако не на 1-во то поне на 2-ро место и това го казвам с 100% сигурност и убеденост в думите си ... ЗАЩОТО ТРАДИЦИЯТА ПОВЕЛЯВА ! ;)

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 18 окт 2010 01:49

BaLoN написа:
Allein написа:Вече наистина се чудя дали нямаше да е по-добре да минем през чистилището на В група... след Томов така или иначе нищо не сме постигнали.

Allein сега говориш така,защото си все още под въздействието и емоциите от мача,но утре ще ти е по-леко и няма да си толкова краен в мнението си сигурен съм.Просто искам да ти кажа,че въпреки всичко ЦСКА ще завърши на едно от първите места и ще играе в Европа и в това никой здраво мислещ човек не трябва да се съмнява. Разбира се че всички ние които обичаме отбора много ни боли от моментното състояние на отбора,но нека не забравяме,че то е моментно ;) апък и е едва 10-кръг има още 20 ;) С помощта на нас феновете ЦСКА ще е там,където му е мястото накрая на първенството ако не на 1-во то поне на 2-ро место и това го казвам с 100% сигурност и убеденост в думите си ... ЗАЩОТО ТРАДИЦИЯТА ПОВЕЛЯВА ! ;)

Абе и аз тая някакви надежди но смятам че ако играем в ЕКТ ще е заради Купата на България! Няма клуб в България който да е в постоянен възход и това ме утешава донякъде! Но наистина този треньор не е за нас! ЦСКА е преуспявал само с БГ треньори за какво викаме и купуваме чужденци които не знаят какво е ЦСКА? Това е излишно напрежение! И аз да стана собственик и аз ще съм мразен! Собствениците не са виновни! Ако върнат Стойчо на чужденците ще им се разкаже играта! Любо като го разкараха миналата година едва ли не заради репликата "някой бягат назад други скача надолу" на гола срещу Локо Мездра се видя че наистина има скачащи надолу! На нас ни трябва треньор ЦСКАр а не чужденец! Трябва ни треньор знаещ какво значи ЦСКА за България!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 18 окт 2010 01:58

TPAKTOP абсолютно съм съгласен с теб ... сега чета, токущо излезе новина в Блиц :

САШО БОРИСОВ ПОЕМА ЦСКА?

Изображение

Гьоре Йовановски почти сигурно ще бъде уволнен от треньорския пост в ЦСКА. Според непотвърдена информация босът на клуба Димитър Борисов умува да смени македонеца след поредния резил – 0:0 срещу Калиакра (Каварна). БЛИЦ научи, че при смяна на Гьоре “червените” ще бъдат водени до края на есенния дял от сезона от Сашо Борисов с помощник Милен Радуканов. Специалистът има Про Лиценз и помагаше на Йовановски в първите дни от престоя му в Борисовата градина. Борисов ще бъде назначен като наставник, а по време на паузата в първенството ще се търси нов треньор. На “Армията” имат три варианта за наставник. Първият е българин, който работи в чужбина, вторият е чужденец, който работи в България, а третият вариант е чужденец, който в момента е безработен, но е водил популярен европейски клуб.

Следващият мач на ЦСКА е още в четвъртък - срещу Рапид (Виена) в Лига Европа. При треньорска рокада Сашо Борисов ще изведе "червените", като това няма да бъде дебют за него този сезон. Докато Гьоре Йовановски нямаше виза, Борисов бе записван официално като треньор на "армейците"./БЛИЦ

Както всички знаем Блиц са в много близки отношения с ЦСКА,така че смятам тази информация за почти сигурна,но не знам какво да мисля ...

Вариантите за които пишат Блиц за треньор на ЦСКА от зимата според мен са :

Първият: българин, който работи в чужбина - моето мнение е Стойчо Младенов

Вторият: чужденец, който работи в България - Дуци Симонович

Третият:чужденец, който в момента е безработен, но е водил популярен европейски клуб - незнам кой може да е,но ако не е Люпко Петрович съм против ;)

RED MAGIC
Контакти:

Мнениеот RED MAGIC » 18 окт 2010 02:04

:shock: Някои били с Титан??? :shock: :o
Боже Господи, слепи да бяхте щяхте да прогледнете. :idea: :(
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 18 окт 2010 02:10

Ами наистина ни трябва българин! Сашо Борисов е много умен но и доста отстъпчив! На нас ни трябва треньор който ще реже "звездите" ни без да му мигне окото! Стойчо или Любо! В краен случай чичо Митко защото той сътворява чудеса в моменти на криза!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Върни се в “ЦСКА”