CSKA V-na написа:Аз съм съгласен, че всеки има право да си изказва мнението, стига то да не противоречи на морала, на утвърдените обществени прaвила и на закона. Не виждам нищо лошо в така издигнатите плакати, дали изложеното в тях е правилно или не, всеки си има гледна точка и може да си изкаже мнението. Ако на някое обществено място издигнеш подобен плакат и не нарушаваш обществения ред, ще дойдат ли да го свалят- не би трябвало. Така, че защо стюардите са го направили....става ясно.А както посочи един колега по-горе, няма да хапят ръката от която получават парички. Друг е въпроса, дали си заслужава или не.
Тук искам да засегна още един момент, така и така е станало въпрос за публиката и кои какви фенове били- за Европа или за БГ. Първо искам да направя поклон пред всички фенове на ЦСКА, който независимо къде живеят ходят на 80-90% от мачовете на отбора. Вие наистина сте големи фенове, не че и другите не сме, но не всички ходим на мачовете на ЦСКА така често и наистина ходим само на европейски мачове или когато отбора дойде в нашия град или наблизо в региона, а така не се подкрепя често отбора на стадиона май

. В числото на тези „големи” фенове не включвам хората от София, които ходят на домакинските мачове само, с цялото ми уважение и към тях. И именно към тях ми е питането. Момчета, мъже и момичета/макар, че във форума не съм видял дами/, как от една 2 000 000 София не може да се съберете 2000 човека да отидете на мач. Снощи наистина бе жалка картинка. Не си спомням мач, където публиката на Локо Сф да се е чувала кой знае колко по ТВ, но снощи и това видях и за съжаление публиката на ЦСКА не се чуваше с някакви епизодични прояви. Че ЦСКА играе пред повече публика когато е в друг град, отколкото когато е в София. И недейте да забравяте, че в този друг град си има отбор или отбори и ЦСКА не е местния отбор. Но поради една или друга причина съответния запалянко си е избрал да е от ЦСКА, а не да речем от Черно Море. И какво е оправданието -за студа или че не играли добре, ама ще ходя да си давам парите за ялов мач, ма те нищо не играят и т.н.. Ами ще ги дадеш, толкова ли са проблем тези 10,15,20лв с билетите или такситата или студа или други оправдания. Знам, че има хора за които са проблем парите, тук говоря за другите дето не им е проблем. Не забравяйте, че в Сф заплатите са най-високи отколкото в цялата страна. Ако някой ми даде логично обяснение, ще му бъда наистина благодарен. И предварително да отговоря на въпроса, ако бъде зададен подобен- Ами ти на колко срещи отиде в София? На малко, но на всички около Варна , сега включвам Бургас и Каварна където ще са другите дестинации ще съм и съм бил, а ти от София на колко мача дойде във Варна или наблизо и колко често?