Платените фенове!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Re: Платените фенове!!

Мнениеот SHYNE » 05 окт 2010 21:44

Пловдив1926 написа:Че nikullas какъв е... не пропуска да ни спомене, ако ще и котка да си счупи крак в щата Алабама... А това със злобата тооолкова се истърка. Дай нещо не толкова клиширано.

Няма кво да давам ,просто ми направи впечатление че пак жълтите са виновни :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 05 окт 2010 22:06

SHYNE написа:
Пловдив1926 написа:Че nikullas какъв е... не пропуска да ни спомене, ако ще и котка да си счупи крак в щата Алабама... А това със злобата тооолкова се истърка. Дай нещо не толкова клиширано.

Няма кво да давам ,просто ми направи впечатление че пак жълтите са виновни :lol:

Точно обратния случай, пак ни намеси твоя приятел без да имаме общо с темата...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 05 окт 2010 22:27

CSKA V-na написа:Аз съм съгласен, че всеки има право да си изказва мнението, стига то да не противоречи на морала, на утвърдените обществени прaвила и на закона. Не виждам нищо лошо в така издигнатите плакати, дали изложеното в тях е правилно или не, всеки си има гледна точка и може да си изкаже мнението. Ако на някое обществено място издигнеш подобен плакат и не нарушаваш обществения ред, ще дойдат ли да го свалят- не би трябвало. Така, че защо стюардите са го направили....става ясно.А както посочи един колега по-горе, няма да хапят ръката от която получават парички. Друг е въпроса, дали си заслужава или не.
Тук искам да засегна още един момент, така и така е станало въпрос за публиката и кои какви фенове били- за Европа или за БГ. Първо искам да направя поклон пред всички фенове на ЦСКА, който независимо къде живеят ходят на 80-90% от мачовете на отбора. Вие наистина сте големи фенове, не че и другите не сме, но не всички ходим на мачовете на ЦСКА така често и наистина ходим само на европейски мачове или когато отбора дойде в нашия град или наблизо в региона, а така не се подкрепя често отбора на стадиона май :) . В числото на тези „големи” фенове не включвам хората от София, които ходят на домакинските мачове само, с цялото ми уважение и към тях. И именно към тях ми е питането. Момчета, мъже и момичета/макар, че във форума не съм видял дами/, как от една 2 000 000 София не може да се съберете 2000 човека да отидете на мач. Снощи наистина бе жалка картинка. Не си спомням мач, където публиката на Локо Сф да се е чувала кой знае колко по ТВ, но снощи и това видях и за съжаление публиката на ЦСКА не се чуваше с някакви епизодични прояви. Че ЦСКА играе пред повече публика когато е в друг град, отколкото когато е в София. И недейте да забравяте, че в този друг град си има отбор или отбори и ЦСКА не е местния отбор. Но поради една или друга причина съответния запалянко си е избрал да е от ЦСКА, а не да речем от Черно Море. И какво е оправданието -за студа или че не играли добре, ама ще ходя да си давам парите за ялов мач, ма те нищо не играят и т.н.. Ами ще ги дадеш, толкова ли са проблем тези 10,15,20лв с билетите или такситата или студа или други оправдания. Знам, че има хора за които са проблем парите, тук говоря за другите дето не им е проблем. Не забравяйте, че в Сф заплатите са най-високи отколкото в цялата страна. Ако някой ми даде логично обяснение, ще му бъда наистина благодарен. И предварително да отговоря на въпроса, ако бъде зададен подобен- Ами ти на колко срещи отиде в София? На малко, но на всички около Варна , сега включвам Бургас и Каварна където ще са другите дестинации ще съм и съм бил, а ти от София на колко мача дойде във Варна или наблизо и колко често?

Бате имаш ораво за това което каза, че от милионен град в София на слабите домакински мачове се сабират алко софиянци. Има си причини, поради което това се получава, като казвам че това не им е оправдание, но гледам че си от варна, и може би не си толкова запознат, но на гстуванията на отбора по фолямата 1аст от феновете са от София. А знаеш че поне за миналата година всяко гостуване събрахме не малко хора. Просто явно има нешо което спира хората в домакинските мачове. Немога да си го обесня чесно казано. А тази година вече нямаме и домакински мачове, сам се сешташ.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
veteran1972
Контакти:

Мнениеот veteran1972 » 05 окт 2010 23:52

ultra_blue написа:
Пловдив1926 написа:
nikullas написа:тази тенденция с платените фенове стана много модерна и очаквам тепърва да се развива в България.подобен модел вече работи в литекс,локо пд и спартак варна на инжстрои(не на феновете).дори очаквам до 2-3 години след като се внасят всякакви чернилки от африка като дембеле и т.н да почнат да внасят и публика от там.дават им по 100 лева на месец,те си идват с вувузелите и т.н.това е бъдещето с такива мутри начело на отборите

Абсолютни глупости. Никога не сме били, няма и да бъдем платени фенове за разлика от други, които продадоха идеала си за 500 лева. Колкото и да ти се иска.

Иначе по темата, хората дето вчера бяха бабаити по секторите днес станаха стюарди на заплата и бият собствената си публика. Видяхме го и в Левски, видяхме го и в ЦСКА. Не знам по-срамно и позорно нещо да има за една публика... Тъжно, много тъжно.

Не знам от къде си толко запознат със стюардите но те подкрепям на 100% ! Много жалка картинка , незнам за агитката на ЦСКА но при нас положението е точно такова каквото го описваш ти ! Дришлиовци които 1 по 1 са мишки но заедно са големи биячи на които е дадена властта да вътворяват ред, власт дадена на същите тези хора които внасят бомбички и правят простотиите в сектора и извън него . :|

Ами това е така уважаеми фенове на всички отбори , защото има така наречени фенове от НФК на големите отбори тук които нямат и 5 дена трудов стаж , те РАБОТЯТ ФЕНОВЕ на стадиона , за тях винаги е дюшеш като има ескурзий тогава парвят голямата лапаница билетите минават през тях , товарят собствените си фенове с цените , изнасят и внасят цигари от митници и магазини , даже и бяло съм виждал да продават , задайте си въпросите защо ги има и при ЦСКА и при левски защото от както се направиха тези така наречени фен клубове ами не останаха старите агитки така стана Дуче , Голди , Гугутки и тн
И преди и сега Литекс не е ЦСКА !

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 06 окт 2010 00:38

Прав си колега,тея екскурзии в Европата са най голямата лапаница на дебелата свиня
и неговата клика.Ама иначе е "голям фен"на отбора-дай му там да грачи по мегафона
и да псува народа.Баси и селяка е мен лично ме е срам от неговите прояви :evil:
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

favaca8
Контакти:

Мнениеот favaca8 » 06 окт 2010 13:39

Abe цесекарчета :twisted: Я да ви питам нали бойкотирахте само домакинствата ?Мачът с Локо бехте гости.

Аз съм фен на локо сф и досега не съм виждал нито титла,нито купа нито кой знае какви победи.Та не ми пречи да ходя на всички мачове.

Любимия отбор се обича , а не служи да си чешете егото.......нещастници ! Закривай :arrow:

Върни се в “ЦСКА”