Огьори ли Гьорето тактиката??!!??
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Огьори ли Гьорето тактиката??!!??
Смятам, че Гьоре пусна състав, който няма нищо общо със състава от мача с Монтана. Не разбирам докога с това въртене на играчите. Радвам се, че Дечев се справи блестящо, а е на 20 години. За Нелсън въпроса е друг и едва ли ще разберем. За да не го пусне дори резерва, значи има вътрешен проблем, я с пари, я с нещо друго. Пак се очудих, какво прави Платини титуляр! Той имаше едно прекрасно положение и го изтърва, движи се като тролей. Дано накрая го продадът някъде, че да не ни мъчи и нас и съотборниците си. Обеден съм, че шефовете натискат Йовановски да го пуска на терена. Другото недоразумение беше влизането на Трекаричи. Тръгнал си да изравняваш на силен отбор като Порто, а пускаш играч без никаква подготовка. Грешка, трябваше в оня момент да пусне Спас и да натиснеме по крилата, макар, че този мач играхме без крила.
etgecata1 написа:Не разбрах само едно, това нашто Гьоре защо не пусна най-добрия ни играч Нелсън???
Ако е бил контузен добре.
Но ако не, тоя македонец да вземе да се гръмне...
Нелсън е добър техничен и бърз играч,НО не е добър в дефанзивен план ... неможе да отнема топки,а за такива мачове срещу много по-силни от нас противници се играе така с борци и на контраатака,защото да тръгнем да се надиграваме с Порто ще е равносилно на самоубииство а така можехме да спечелим точки,поне имахме шанс и непаднахме срамно и с голяма разлика като един друг БГ отбор ! Големия треньор за това е голям за да преценява спрямо противника тактиката и кои футболисти могат да играят за да измъкне максимума от мача. Предвид контузените и това с което разполага Гьорето, това и според мен беше най-добрият състав ЗА ТОЗИ МАЧ с перфектните смени в точните моменти. Умее Гьорето да напипва състава дори и по време на мача и това личи в пореден мач. Момчета имаме страхотен треньор бъдете сигурни ... може да не е доказано име,но личи че усеща играта и познава футболистите... скоро ще дойдат и успехите
catch me ... if you can !
[quote="vaskonti"]Ако продадат Минев, това със сигурност значи, че титулярен десен бек ще е Бандаловски, но само при положение, че е сериозен. Много по-добър е от Виданов, на този етап е по-добър и от Дечев.
Така си мислиш ти. Тоя Бандаловски не е играл сума ти време. Сега първо трябва да си върне физическата форма, после игровата. Пък и не съм много убеден, че е по-добър както от Виданов, така и от Дечев. Дечката специално расте с всеки мач и аз го виждам даже титуляр в близко бъдеще, ако Минев бъде продаден. Надявам се, че Гьорето няма да се поддава и ще пуска, който е по-добър на тренировките. А не ония Глави да му казват кой да пуска
.
Така си мислиш ти. Тоя Бандаловски не е играл сума ти време. Сега първо трябва да си върне физическата форма, после игровата. Пък и не съм много убеден, че е по-добър както от Виданов, така и от Дечев. Дечката специално расте с всеки мач и аз го виждам даже титуляр в близко бъдеще, ако Минев бъде продаден. Надявам се, че Гьорето няма да се поддава и ще пуска, който е по-добър на тренировките. А не ония Глави да му казват кой да пуска
.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- bobonikolov
Прави ми впечатление,че Гьоре е добър специалист,защото умее да преценява реалните възможности на отбора си и да постави реални цели пред играчите си за съответния мач.Тук вече идва проблема с изпълнението им,защото необиграността на отбора коства точките както в първенството,така и в ЛЕ.Забелязах още,че македонеца изключително добре разузнава противника си.Така беше и с Бешикташ,така беше и с Порто.За Бешикташ каза,че си имат сдлаби места,знаят ги кои са и ще се възползват от тях.така и се случи,въпросът тук е,че Шеридън не успя да реализира.За Порто каза,че слаби места нямат и единственото,което трябва да правят футбо9листите на ЦСКА е да се борят.Така и направиха.Вярно,Порто е класа.Разиграваха си топката съвсем спокойно в нашето поле,което е проблем,който трябва да се отстрани възможно най-скоро,но въпреки това според ЦСКА според мен си изигра добре мача.Порто ни подцениха,което ги лиши от победа с разлика,а можеше да ги лиши и от 3-те точки при малко по-добра концентрация на Платини и Шеридън.
Направи ми впечатление обаче поведението на Платини.През 1-то полувреме играеше сам с топката и не комбинираше с никой,а в някои ситуации имахме футболисти на открити позиции.През 2-то полувреме се опита да дава пасове,но ги правеше много лошо.Не знам на какво се дължи това,но явно колектива го няма,а това е проблем и то голям.Ако Гьоре успее да ги сплоти няма какво да ни спре да побеждаваме.
Направи ми впечатление обаче поведението на Платини.През 1-то полувреме играеше сам с топката и не комбинираше с никой,а в някои ситуации имахме футболисти на открити позиции.През 2-то полувреме се опита да дава пасове,но ги правеше много лошо.Не знам на какво се дължи това,но явно колектива го няма,а това е проблем и то голям.Ако Гьоре успее да ги сплоти няма какво да ни спре да побеждаваме.
danko_sot написа:vaskonti написа:Ако продадат Минев, това със сигурност значи, че титулярен десен бек ще е Бандаловски, но само при положение, че е сериозен. Много по-добър е от Виданов, на този етап е по-добър и от Дечев.
.
Виданов е виновен за поне 80% от получените голове. Наистина ли не виждаш какви неориентирани и рисковани действия прави? Много рядко му идва музата и прави прилични мачове. Не заслужава да бъде титулярен защитник по никакъв начин, за резерва става. При това ще е полезен като резерва защото може да бъде заместник както в дясно, така и в центъра на защитата. Що се отнася до Дечев, не случайно в предният пост казах, че на този етап още не е на нужното ниво. При това проблемът му е по-скоро психологически - липсва му малко увереност и самочувствие, рядко се включва в нападение. Мен ако питат, Бандаловски може да е десен бек, а Дечев ляв. Но пак казвам - при условие, че Иван оправи дисциплината и влезе бързо във форма. Според мен той е в тройката на най-добрите бекове в нашето първенство, но когато е във върхова форма! Сега със сигурност не е във форма, но със сигурност си струва да му бъде даден шанс.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]