Митата Якимов и Паро Никодимов - взети от "Септември" - София.

Чичо Митко Пенев - взет от "Локо" - София.

Стоичков - от школата на "Марица" - Пловдив, взет от "Хеброс" - Харманли.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Гуу написа:левскар07 написа:"Евробоецо", я ми пиши колко победи имате в турнирите от 2005 год. насам и колко отбора отстранихте с тези победи.
П.П. Само не ме връщай в миналия век, особено през годините на колективизацията.
А вие колко победи и отстранявания имате от 2006 година насам. ?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
TheClub написа:komunizmashteseruti написа:Смятам че червените фенове няма какво повече да се подиграват за Антверпен, след като се изложиха в последната минута. Е вярно не е от 3-1 4-3, но усетихте колко е гадно.
Бешикташака е пестил пари за вазелин.
Та те отборите не си приличат въобще бе смешко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Captain Stottlemeyer написа:svis2ov написа:...... На България и трябва един такав клуб, който е дал много за нашият футбол - Якимов, Пенев, Никодимов, Стоичков, етц.
Митата Якимов и Паро Никодимов - взети от "Септември" - София.![]()
Чичо Митко Пенев - взет от "Локо" - София.![]()
Стоичков - от школата на "Марица" - Пловдив, взет от "Хеброс" - Харманли.
Гуу написа:левскар07 написа:"Евробоецо", я ми пиши колко победи имате в турнирите от 2005 год. насам и колко отбора отстранихте с тези победи.
П.П. Само не ме връщай в миналия век, особено през годините на колективизацията.
W84me написа:Гуу написа:левскар07 написа:"Евробоецо", я ми пиши колко победи имате в турнирите от 2005 год. насам и колко отбора отстранихте с тези победи.
Абе с какви очи пишете,че ЦСКА е нещо в Европа? Вие от 20 години не сте играли напролет в евротурнир,а казвате,че ние сме евроидиоти!Най-големият ви успех е влизането в групите на Уефа преди няколко години,когато дори записахте победа!
edmon_dantes написа:TheClub написа:komunizmashteseruti написа:Смятам че червените фенове няма какво повече да се подиграват за Антверпен, след като се изложиха в последната минута. Е вярно не е от 3-1 4-3, но усетихте колко е гадно.
Бешикташака е пестил пари за вазелин.
Та те отборите не си приличат въобще бе смешко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Същия този Антверп, когото наричате смешен отбор, през годината, в която елиминира Левски достигна до полуфинал или финал на турнира, не си спомням точно. Отстрани доста по-именити отбори от Левски. А това, че Бешикташ купили този и онзи и искали да вземат купата... То и аз искам много работи, ама няма. С Куарешма и Гути щяли да вземат купата? Боже, боже! И кои са големите звезди на турците, освен тези двамата? Анонимници пълни.
Наистина не си приличат отборите, червен смешко.
komunizmashteseruti написа:Ей с такива...когато ни питате колко победи и остранявания имаме от 2005 г., нормално и обратен въпрос за вас от 2006.г
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта