В този си вид ЦСКА е обречен в Европа!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: В този си вид ЦСКА е обречен в Европа!

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 19 сеп 2010 11:57

[quote="svis2ov"]...... На България и трябва един такав клуб, който е дал много за нашият футбол - Якимов, Пенев, Никодимов, Стоичков, етц.[quote]

Митата Якимов и Паро Никодимов - взети от "Септември" - София. :lol:
Чичо Митко Пенев - взет от "Локо" - София. :lol:
Стоичков - от школата на "Марица" - Пловдив, взет от "Хеброс" - Харманли. :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 сеп 2010 11:58

Гуу написа:
левскар07 написа:"Евробоецо", я ми пиши колко победи имате в турнирите от 2005 год. насам и колко отбора отстранихте с тези победи.
П.П. Само не ме връщай в миналия век, особено през годините на колективизацията. :lol:

А вие колко победи и отстранявания имате от 2006 година насам. ?

Абе с какви очи пишете,че ЦСКА е нещо в Европа? Вие от 20 години не сте играли напролет в евротурнир,а казвате,че ние сме евроидиоти!Най-големият ви успех е влизането в групите на Уефа преди няколко години,когато дори записахте победа!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 19 сеп 2010 11:59

TheClub написа:
komunizmashteseruti написа:Смятам че червените фенове няма какво повече да се подиграват за Антверпен, след като се изложиха в последната минута. Е вярно не е от 3-1 4-3, но усетихте колко е гадно.

Бешикташака е пестил пари за вазелин.

Та те отборите не си приличат въобще бе смешко :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Същия този Антверп, когото наричате смешен отбор, през годината, в която елиминира Левски достигна до полуфинал или финал на турнира, не си спомням точно. Отстрани доста по-именити отбори от Левски. А това, че Бешикташ купили този и онзи и искали да вземат купата... То и аз искам много работи, ама няма. С Куарешма и Гути щяли да вземат купата? Боже, боже! И кои са големите звезди на турците, освен тези двамата? Анонимници пълни.
Наистина не си приличат отборите, червен смешко.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 19 сеп 2010 12:00

Captain Stottlemeyer написа:
svis2ov написа:...... На България и трябва един такав клуб, който е дал много за нашият футбол - Якимов, Пенев, Никодимов, Стоичков, етц.

Митата Якимов и Паро Никодимов - взети от "Септември" - София. :lol:
Чичо Митко Пенев - взет от "Локо" - София. :lol:
Стоичков - от школата на "Марица" - Пловдив, взет от "Хеброс" - Харманли. :)

Е, и ?
Защото всички ваши легенди са си от "синята" школа, вие никога не сте привличали футболисти от други отбори, които са ставали любомци на "синята" агитка.

komunizmashteseruti
Контакти:

Мнениеот komunizmashteseruti » 19 сеп 2010 12:02

Гуу написа:
левскар07 написа:"Евробоецо", я ми пиши колко победи имате в турнирите от 2005 год. насам и колко отбора отстранихте с тези победи.
П.П. Само не ме връщай в миналия век, особено през годините на колективизацията. :lol:

Публикум
Оксер
Калмар
АИК
Дъндолк
ФК Баку
Сант Жулия
Гент
Лацио
Киево
Марсилия
Удинезе
Динамо Букурещ
Сиони
Артмедия

Като изключим Сант Жулия Дъндолк Сиони и Баку донякъде, остават само грандове на футбола в страната си, с изключение на Артмедия, които не ги знам вече кво правят, нищо че бяха шампиони на Словакия.

Също така и размазването на Брионби с 4-1 от 2003, но то не се вписва в категорията за от 2005
Последна промяна от komunizmashteseruti на 19 сеп 2010 12:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 19 сеп 2010 12:02

W84me написа:
Гуу написа:

Абе с какви очи пишете,че ЦСКА е нещо в Европа? Вие от 20 години не сте играли напролет в евротурнир,а казвате,че ние сме евроидиоти!Най-големият ви успех е влизането в групите на Уефа преди няколко години,когато дори записахте победа!

Ей с такива...когато ни питате колко победи и остранявания имаме от 2005 г., нормално и обратен въпрос за вас от 2006.г ;)

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 19 сеп 2010 12:03

edmon_dantes написа:
TheClub написа:
komunizmashteseruti написа:Смятам че червените фенове няма какво повече да се подиграват за Антверпен, след като се изложиха в последната минута. Е вярно не е от 3-1 4-3, но усетихте колко е гадно.

Бешикташака е пестил пари за вазелин.

Та те отборите не си приличат въобще бе смешко :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Същия този Антверп, когото наричате смешен отбор, през годината, в която елиминира Левски достигна до полуфинал или финал на турнира, не си спомням точно. Отстрани доста по-именити отбори от Левски. А това, че Бешикташ купили този и онзи и искали да вземат купата... То и аз искам много работи, ама няма. С Куарешма и Гути щяли да вземат купата? Боже, боже! И кои са големите звезди на турците, освен тези двамата? Анонимници пълни.
Наистина не си приличат отборите, червен смешко.

Да бе, то вас който ви бие става хит! Нормално е! Знайни и незнайни ви бият и става ЕВРО ОТБОРИ!

komunizmashteseruti
Контакти:

Мнениеот komunizmashteseruti » 19 сеп 2010 12:04

Ей с такива...когато ни питате колко победи и остранявания имаме от 2005 г., нормално и обратен въпрос за вас от 2006.г ;)[/quote]

Написах ти по горе кои сме отстранили. Доста по знаменити съперници от ТНС нали?

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 19 сеп 2010 12:08

Обръщам се до админите : Скъпи съфорумци, защо позволявате ВИНАГИ без значение от темата, разговора да минава към обиди, сравнения и обръщане на темата в една или друга посокоа ? До кога ? Когато не се спазва темата а се стига до мерене на .... на кой е по голям, не мисля че е нужно да има стотици теми. Защо е нужно да има дразги , питам сините , никой нищо не ви е питал съответно не е нужно да "нахлувате" на чужда територия с цел обиждане и промяна на посоката на разговора. Това важи и за цскарите и не само. Спазвайте темата и ако няма какво да добавите , няма нужда да драскате, просто четете. В случая се прави някакъв анализ, без значение дали е обоснован или не, никаде не пише колко титли или победи имат едните или другите, кой е евробоеца или евроидиота, кой има поголяма история в евро турнрите. Спазвайте добрия тон. Благодаря.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 19 сеп 2010 12:10

komunizmashteseruti написа:Ей с такива...когато ни питате колко победи и остранявания имаме от 2005 г., нормално и обратен въпрос за вас от 2006.г ;)

Написах ти по горе кои сме отстранили. Доста по знаменити съперници от ТНС нали?[/quote]

Е да вас такива като ТНС ви бият :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”