Какъв трябва да е състава на ЦСКА днес?!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Какъв трябва да е състава на ЦСКА днес?!

Мнениеот danko_sot » 16 сеп 2010 16:30

В Гонг излезна някакъв състав и пише, че е сигурен, но аз не съм много сигурен в достоверността му ;) Виданов пише, че щял да партнира на Акуаро в средата на защитата, а пък Коце Стоянов ще го замести на бека. Делев липсва изобщо в състава. Абе странна работа, от къде го разбраха че ще е тва състава. Ми да пишат треньора каза или там нещо от къде са го разбрали. Иначе довечера като излезне с друг състав и Гонг остават с пръст в устата, дискредитирани от собствената си некомпетентност
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

11-те за ЦСКА на "Иньоню"

Мнениеот cska_vd » 16 сеп 2010 17:01

Станаха ясни титулярните играчи на ЦСКА, които ще започнат в мача с Бешикташ тази вечер. Срещата от Лига Европа е тази вечер на стадион "Иньоню" в Истанбул и е от първия кръг в група L. Треньорът Гьоре Йовановски е направил една промяна в сравнение с предварителните очаквания, като вместо Спас Делев в игра по десния фланг ще бъде Александър Тонев.

Защитникът Костадин Стоянов пък се завръща в игра, което дава възможност на капитана Тодор Янчев да играе на обичайната си позиция в халфовата линия.

ЦСКА: Райс Мболи, Павел Виданов, Костадин Стоянов, Джузепе Акуаро, Румен Трифонов, Александър Тонев, Тодор Янчев, Уилям Тиеро, Грегъри Нелсън, Маркиньос, Килиън Шеридън

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Какъв трябва да е състава на ЦСКА днес?!

Мнениеот blue avalanche » 16 сеп 2010 17:55

danko_sot написа:В Гонг излезна някакъв състав и пише, че е сигурен, но аз не съм много сигурен в достоверността му ;) Виданов пише, че щял да партнира на Акуаро в средата на защитата, а пък Коце Стоянов ще го замести на бека. Делев липсва изобщо в състава. Абе странна работа, от къде го разбраха че ще е тва състава. Ми да пишат треньора каза или там нещо от къде са го разбрали. Иначе довечера като излезне с друг състав и Гонг остават с пръст в устата, дискредитирани от собствената си некомпетентност

Значи,този състав е "странна работа",а този,дето ти го редиш е "върха",така ли?

Върни се в “ЦСКА”