Пирин, Сливен и Миньор натискат БФС да изхвърли ЦСКА от елит

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Re: Пирин, Сливен и Миньор натискат БФС да изхвърли ЦСКА от елит

Мнениеот kokic1986 » 01 сеп 2010 20:59

viroglav написа:Ок , но после не се ядосвайте , че се оакват и темите в подфорум "Левски". Дано са ви здрави нервите , та да носите по - дълго на "майтапи"...

Все едно не го правите ...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 сеп 2010 21:01

А ле-ле-е! :lol: Ама тризвездният яко се върза, май! :lol: Душко, ако някой в този форум е за "Свети Наум", това си ти, ами я си изпий розовите хапченца и си лягай. :mrgreen:
П.П. Нов проблем, тризвезден: "Черно море" имат 4 звезди, к'во пра'им сега?! :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 01 сеп 2010 21:01

viroglav написа:
Даниел Младенов написа:Да банват ве , ще си направя друг ацц и толкоз :)

Тука не е въпроса до БАН ... Трябва да имаш и един грам мозък , та да разбереш , че с простотия няма да прогресираш нито ти , нито отбора ти. Не си мисли , че и аз не мога да отворя сайтовете и да почна да пействам простотии за любимия ти отбор ... И ще го направя , ако тази тема постои още малко отворена ...

Кое именно е простотията тук, това че и вие трябва да плащате? Голяма простотия е, да!
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Zavinagisin
Контакти:

Мнениеот Zavinagisin » 01 сеп 2010 21:02

До розовите ни приятелки броите до 7 и отивайте да си лягате.

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 01 сеп 2010 21:03

kokic1986 написа:Абе тризвезден , защо се ядосваш толкова - по-полека карай , важното е майтап да става и Миньор в "Б" група :mrgreen:

Не бе човек просто не е нормално да влезна днеска примерно,а то си е всеки ден, да погледна в гонг какво става с отбора ми, да напиша някой ред във форума под някоя що годе нормална тема, а виждам основно провокативни такива пуснати от левскари, отделно във всяка една от тях основно обиди, пълни глупости и простотии по адрес на любимия ми отбор. И най-много се нервирах как във форума на цска левскари ще ми правят забележка какво говоря и какво не има си модеатори, за да говоря така явно нещо или някой ме е подтикнал да го направя. Това в никакъв случй пич не са базици, а си е чисто заяждане с останалите във форума и е напълно излишно.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 01 сеп 2010 21:09

Айде стига с тия глупости-никой няма да изхвърлят!Виж,точки може да им вземат като едно нищо...И сега ще се размине,но ми се струва,че управата на ЦСКА почва да лази по нервите и на БФС,и на клубовете,на които дължи пари,и на държавата...И ако продължат още месец-два в същия дух,тогава вече не се наемам да прогнозирам...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 01 сеп 2010 21:09

AnalBreaker написа:Никога Левски (ако има причина) или ЦСКА няма да бъдат изхвърлени от първенството.

Е, защо бе ,приятелю? За тях законите не важат ли? Много нагла история!

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 01 сеп 2010 21:16

"Левски" се издържа от продажба на наркотици ... Не всички отбори имат такива "твърди" и постоянни приходи. Ако ЦСКА дължи пари , то си има закони , по които те могат да се изискат. Ако е нужно да ни отнемат точки , да ни отнемат ... Ако по закон трябва да ни извадят от групата , то да ни извадят. Цитирайте законите , с които трябва да стане някоя от тези процедури , за да ги коментираме. Иначе си плачкайте , колкото си искате ... Дреме ми на шнура ...

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 01 сеп 2010 21:18

Като ЦСКА не плаща да им се отнемат точки. Има си закони! Името ЦСКА няма и не би трябва да има никакво значение при прилагането на законите...

Потребителски аватар
Zavinagisin
Контакти:

Мнениеот Zavinagisin » 01 сеп 2010 21:18

А цска се издържа с парите изкарани от майкати на магистралата.до вироглавия

Върни се в “ЦСКА”