Все си врат носовете,където не трябва и все коментират проблемите на противниковия отбор!Типично по Баткофки!Добре,че не съм фен на такъв отбор!Щеше да ме е срам!
Изтече срокът за погасяване на задълж. на ЦСКА към Миньор
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- delqnski47
- Контакти:
Re: Изтече срокът за погасяване на задълж. на ЦСКА към Миньор
Какъвто собственика на отбора,такива и феновете МУУ!
Все си врат носовете,където не трябва и все коментират проблемите на противниковия отбор!Типично по Баткофки!Добре,че не съм фен на такъв отбор!Щеше да ме е срам!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- Даниел Младенов
- Контакти:
gld_84 написа:Даниел Младенов написа:gld_84 написа:Кто коментираме миропомазани, недосегаеми, минаващи метър и т.н., моля някой да ми обясни този феномен и какви последици има за тези, които са крили доходи и са нанесли щети на държавата, като са били в сивата икономика и не са заплатили данъци и осигуровки. Апропо, на някои им отнеха лиценза за Европа, поради това, че не можаха да погасят задълженията си (защото са си изнесли на светло счетоводството), а други играха с не особено голям успех на тяхно място?
"Средната заплата в ЦСКА е почти пет пъти по-голяма от тази в Левски. Това сочат официално обявените суми пред парламентарната комисия за борба с корупцията. По-долната таблица е заснета от камерата на телевизия Ринг и от нея става видно, че според официалните данни средното възнаграждение е най-високо в ЦСКА, следвано от Черноморец. Средните заплати в Левски пък се оказват по-ниски от тези в тимове като Славия, Сливен и Черно море. Странен е и фактът за средната заплата в Литекс, която за 2009 година е 673 лева.
Цифрите показват средното възнаграждение на играчите в голяма част от професионалните футболни клубове за последните три години. Посочените суми са в български лева.
Отбор 2009 г. 2008 г. 2007 г.
ЦСКА 3804 2923 2554
Левски 820 842 938
Литекс 673 350 178
Локо Пд 665 437 247
Черноморец 3543 2258 1787
Ботев Пд 477 280 219
Славия 1190 1641 379
Марек 343 219 179
Берое 609 234 182
Черно море 1551 789 194
Пирин 462 273 188
Беласица 287 218 165
Локо Мз 795 1082
Локо Сф 425 286
Вихрен 484 220 170
Спартак Вн 546 286 227
Сливен 1775 1405 226
Видима 760 676 893
Миньор 689 273 "
Предварително благодаря.
Тук колега си прав. С фактите немога да спора, но за това си има данъчни инспексции и когато се докаже че Левски или който и да е друг клуб укрива данъци трябва да се санкционират. Но и вие трябва да признаете истината, че "синьото" БФС можеше отдавна да ви е изхвърлило от прпфесионалния футбол
Ами за това говорим, както БФС не е изхвърлил 3/4 от А групата, така не е изхвърлил и нас...
За укриване на данъци се наси имуществена санкци и затвор, а не изхварляне пт групата. Докато виж вашия казус според документите на БФС е друго!
Последно посещение:
01 Сеп 2010 12:25
Общо мнения:
18 | Виж всички мнения на потребителя
(0.00% от всички мнения / 18.00 мнения на ден)
Най-активен във форум:
ЦСКА
(12 Мнения / 66.67% от всички потребителски мнения)
Най-активна тема:
(9 Мнения / 50.00% от всички потребителски мнения)
Daniel Mladenov nai-aktiven v Forum CSKA ko da si govorim
31 Авг 2010 12:46
Последно посещение:
Общо мнения:
Най-активен във форум:
ЦСКА
Най-активна тема:
- Даниел Младенов
- Контакти:
VraTar4o написа:Регистриран на:
Последно посещение:
Общо мнения:
Най-активен във форум:
ЦСКА
Най-активна тема:
Даниел Младенов ще ти отговори мойто момче - Просто почти всяка седмица ме баннват от форума
Надявам се съм отговорил, иначе пак питай ако има нещо :0
Даниел Младенов написа:VraTar4o написа:Регистриран на:
Последно посещение:
Общо мнения:
Най-активен във форум:
ЦСКА
Най-активна тема:
Даниел Младенов ще ти отговори мойто момче - Просто почти всяка седмица ме баннват от форумаза това. този акаун си го направих вчера и за това имам 20тина мнения само, стечение на обстоятелствата е че най-дискотираната тема в момента е как "синьото" БФС подкрепя панчеревци и защо още те не са изхварлени от А група
Надявам се съм отговорил, иначе пак питай ако има нещо :0
Da Kakvo Te interesuva kakvo stava v CSKA nali si levskar ?
[/quote] Тук колега си прав. С фактите немога да спора, но за това си има данъчни инспексции и когато се докаже че Левски или който и да е друг клуб укрива данъци трябва да се санкционират. Но и вие трябва да признаете истината, че "синьото" БФС можеше отдавна да ви е изхвърлило от прпфесионалния футбол[/quote]
Ами за това говорим, както БФС не е изхвърлил 3/4 от А групата, така не е изхвърлил и нас...[/quote]
За укриване на данъци се наси имуществена санкци и затвор, а не изхварляне пт групата. Докато виж вашия казус според документите на БФС е друго![/quote]
Ами нещата са доста свързани. Не плащаш данъци и осигуровки => имаш пари да си платиш навреме траншовете по трансферите. Не плащаш наем за стадион ( ползваш го безвъзмездно) => имаш пари да си платиш навреме траншовете по трансферите.
Ами за това говорим, както БФС не е изхвърлил 3/4 от А групата, така не е изхвърлил и нас...[/quote]
За укриване на данъци се наси имуществена санкци и затвор, а не изхварляне пт групата. Докато виж вашия казус според документите на БФС е друго![/quote]
Ами нещата са доста свързани. Не плащаш данъци и осигуровки => имаш пари да си платиш навреме траншовете по трансферите. Не плащаш наем за стадион ( ползваш го безвъзмездно) => имаш пари да си платиш навреме траншовете по трансферите.
Re: Господи, смили ся над грешнаго! Дали и този път ще минем мет
Captain Stottlemeyer написа:Сладурче, и на твой колега отговорих преди малко: Ако имаш някакви конкретни сведения - обърни се към НАП.Ако ли пък нямаш и искаш само да ни разсмиваш във вашия форум, който за друго май не става, заповядай!
П.П. И все пак, ще платите ли на "Миньор" или пак ще се направите на ударени?!
Сладурче ще викаш на жена си...
На малоумния ти въпрос, едва ли има някой тук, който да може ти отговори,тъй като никой от тук присъстващите не работи в ЦСКА, нито познава Димитър Борисов и Иво Иванов. Дали сме щели да платиме - кои, ние ли да платиме ? Ей сега с delqnski47 и soilwork тръгваме да изчиставаме задълженията...
VraTar4o написа:Регистриран на:
Последно посещение:
Общо мнения:
Най-активен във форум:
ЦСКА
Най-активна тема:
Хаха,ми човекът си търси някой да му го......каже !
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

- Даниел Младенов
- Контакти:
Тук колега си прав. С фактите немога да спора, но за това си има данъчни инспексции и когато се докаже че Левски или който и да е друг клуб укрива данъци трябва да се санкционират. Но и вие трябва да признаете истината, че "синьото" БФС можеше отдавна да ви е изхвърлило от прпфесионалния футбол[/quote]gld_84 написа:
Ами нещата са доста свързани. Не плащаш данъци и осигуровки => имаш пари да си платиш навреме траншовете по трансферите. Не плащаш наем за стадион ( ползваш го безвъзмездно) => имаш пари да си платиш навреме траншовете по трансферите.[/quote]
Според мен всеки нормален бизнесмен, който неможе да си плати задълженията към държавата няма да прави и иновоции в своята фирма => цска не оже да си плати не прави нови трансфери, поне това е моята логика.
На Левски ако преценят че е укривал данъци налагат му глоба, ако не си я плати а продължи да купува нови играчи тогава могат да го изхварлят от групата, но според мен случая не е такъв