ЦСКА взе Мболи под наем

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ЦСКА взе Мболи под наем

Мнениеот blue avalanche » 01 сеп 2010 16:42

etgecata1 написа:
Караджов написа:Не одобрявам много този трансфер-тъй като си имаме много добър вратар в лицето на Ванката!! Този е по-слаб от него! Ама щом е факт,трансфера ще го видим що за стока е М'Боли! Направо съм много ядосан :evil: :evil:

Караджа ти ли си бе???
Сядай на пейката (въпреки, че и за резерва не ставаш) и си трупай килца на спокойствие.
По куц вратар от тоя дебелия ЦСКА не и имал...
То Чавдаров е с класи над това многогабаритно недоразумение, та камо ли Мболи...
Трябва да направим всичко възможно да задържим Мболи и след Нова година.
В противен случай от сега трябва да набележим нов опитен и класен вратар, защото ако се върне на вратата ония дебелия сме обречени...

И с какво ще го задържите:с рахат локуми(дето най сте им майстори) или с пилаф?не знам дали в ЦСКА сте забелязали,ама футболистите,обикновено,играят за пари.

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Re: ЦСКА взе Мболи под наем

Мнениеот ***cska*** » 01 сеп 2010 16:47

blue avalanche написа:
etgecata1 написа:
Караджов написа:Не одобрявам много този трансфер-тъй като си имаме много добър вратар в лицето на Ванката!! Този е по-слаб от него! Ама щом е факт,трансфера ще го видим що за стока е М'Боли! Направо съм много ядосан :evil: :evil:

Караджа ти ли си бе???
Сядай на пейката (въпреки, че и за резерва не ставаш) и си трупай килца на спокойствие.
По куц вратар от тоя дебелия ЦСКА не и имал...
То Чавдаров е с класи над това многогабаритно недоразумение, та камо ли Мболи...
Трябва да направим всичко възможно да задържим Мболи и след Нова година.
В противен случай от сега трябва да набележим нов опитен и класен вратар, защото ако се върне на вратата ония дебелия сме обречени...

И с какво ще го задържите:с рахат локуми(дето най сте им майстори) или с пилаф?не знам дали в ЦСКА сте забелязали,ама футболистите,обикновено,играят за пари.

То нали в Левски играят за без пари?! :mrgreen:
[offtopic]Благодаря ти че изписваш правилно името на любимия ми отбор.[/offtopic]
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Върни се в “ЦСКА”