Извънредно! ЦСКА е в Лига Европа!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Извънредно! ЦСКА е в Лига Европа!

Мнениеот POPCORN » 27 авг 2010 00:04

Rodn1 написа:
teksas_CSKA написа:Това е голям успех за малка България!Два отбора в лига европа и то втора година поред!Не трябва да се караме и псуваме,а да празнува ме!

Кажи ми как да празнувам след като все едно отиваме на интимна среща с Азис(Ще берем срам :? )

еми не празнувай бе братле... отиди тогава си тегли ножа...то нямаме футобл нямаме стадиони вие не се радвате на това... нахална работа
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
dra6ky9
Контакти:

Мнениеот dra6ky9 » 27 авг 2010 00:04

Честито на двата отбора за влизането в групите ! Злобата е вечна и от двете страни , край това няма да има - ясно е ! Поне малко да се почувстваме БЪЛГАРИ ! ! !

Според мен мача с ТНС , не знам дали е черно тото , но при първи мач завършил 3:0 и в отчайващата форма в която се намираме си личеше че наш'те ама хич не си даваха зор!Победата беше задължителна за самочувствие , престиж и заради самото име ЦСКА ! УСПЕХ И НА ДВАТА ОТБОРА ! НАПРЕД АРМЕЙЦИ !
When you walk..

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 27 авг 2010 00:05

.. браво на цска .. добре вървите .... вече сте в лига Европа ... а като гледам има вероятност и да не изпаднете от А група .. браво ...

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 27 авг 2010 00:06

POPCORN написа:
Rodn1 написа:
teksas_CSKA написа:Това е голям успех за малка България!Два отбора в лига европа и то втора година поред!Не трябва да се караме и псуваме,а да празнува ме!

Кажи ми как да празнувам след като все едно отиваме на интимна среща с Азис(Ще берем срам :? )

еми не празнувай бе братле... отиди тогава си тегли ножа...то нямаме футобл нямаме стадиони вие не се радвате на това... нахална работа

Добре бе брат не можем да бием Видима-Раковски , как искаш да си мерим оная работа със Сити или Порто?

Koceto81
Контакти:

Мнениеот Koceto81 » 27 авг 2010 00:07

Уж биха най-големия отбор идвал в БГ,а пишат тук!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 авг 2010 00:09

Добре бе брат не можем да бием Видима-Раковски , как искаш да си мерим оная работа със Сити или Порто?

кой е казал, че трябва да се мериме с тях бе?и по какво мислиш че ще се мериме?Защото между ЦСКА и Ман сити не може да има сравнение в каквото и да е!Ти не разбираш ли ,че за нас това е успех...в моментното състояние на ЦСКА.И не само тая година всяка година като влезнем в Лига Евроап трявба да се радваме, защото сме скапана държава, нямаме стадиони нямаме нищо!за какво сравнение ми говориш?Боли ме кура, че ще ни бият всички.отобир като фенербахче където имат сумати пари и са дали сумати пари за селекция няма да играят никъде, а някакъв пиклив отбор къудето сме в момента ще играем в лига европа!Е как няма се радвам... аз тряба да съм луд да не се радвам
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 27 авг 2010 00:09

Абе феновете на Левски и ЦСКА да се радват на успехите си.Все пак това влизане в групите е като оазис в пустиня и за двата отбора. :)

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 27 авг 2010 00:10

Rodn1 написа:Добре бе брат не можем да бием Видима-Раковски , как искаш да си мерим оная работа със Сити или Порто?

Миналата година пък не можахме да бием Дери Сити, но успяхме да си я "примерим" тази работа с Динамо...Хайде по-спокойно, отдавна силите в Европа са изравнени, не може да искаме да бием с по 5:0 винаги, ето че продължаваме с общ реултат 5:2... давайте я по-ведро и спокойно, в групите сме, там където доста по-силни и доста по-богати отбори не можаха да влезнат. ;)

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 27 авг 2010 00:10

killer написа:
soilwork написа:
НКВД- написа:В каква ЛЕ ще играете със 15-16 футболиста , като 4-5 от тях игратя професионален футбол по милост ..... ще имате 6 седмици мачове сряда-събота , как ще издържите сами си правете сметката ..... очакват ви срамни загуби в ЛЕ и А група ..... просто ще се наложи да вкарвате в мачовете по 3-4 юноши и ще се излагате със срамни резултати :) :) :)
Щом с този отбор влизаме с 3 победи и един равен ,а вие "великаните" с 2 победи и 2 равни-значи пак сме по-добре от вас :mrgreen: :mrgreen:

Абе, пич, айде да не се заяждаме излишно, а да погледнем реално нещата
Не знам даи сте играли черно тото с резултата от мача, ама некви дърводелци да не можте да биете, и то да додрапате до равен едва след като са им изгонили футболист - нещо не сте много в час. И то втори мач в Европа имате човек повече, че да победите.
Миналата година бяхте 48 от 48 отбора, тая година не ви виждам да сте по-напред. Че те половината ви футболисти не са с нищо по.различни от тия юнаци, които остраните.
Не го знам Гьорето какъв треньор е, ама ми е така нещо като анонимник. И като ви гледаме карето италианци и Шеридън, дето дои на тия аматьори не е вкарал - май ще се молите да спрете само на 0 0 6 1:17

Циганин това е шампиона на Уелс, колко да са дърводелци ???! Ти ако си мислиш че тия НАЙК са по-добри значи ти нещо не си в час ... много вирнахте тия черни носове и тези усти със синиолилави венци,но сте смешници без покритие и скоро ще предстои приземяванееее ... вярно вие мангалите сте задружни и се събирате на тълпи по 20 000 ;) само за това ви права евала иначе сте си мизерници и такива ще си останете . :) Самоче сега няма НАЙК няма пума утре ще се падат отбори и аз съм сигурен,че който и да се падне ще пищите колко е силен,защото е така вие сте жалки и всеки отбор от класата на НАЙК ;) тампере и подобни за вас е страшилище,а да не говорим за голям отбор :) ;)
catch me ... if you can !

loituma
Контакти:

Мнениеот loituma » 27 авг 2010 00:11

Killer защо трябва винаги предварително да говорите ? За какво изобщо влизате за да се заяждате ? А ако Левски изгубят 6 мача ? Миналата година ЦСКА влезе с гръм и трясък в групите на ЛЕ и се провали! Левски спечели една победа срещу юношите на Лацио ( ако ми кажеш поне 1 играч от този отбор тогава ЕВАЛА) и стана огромен успех. Бай Ганьо говори за анонимниците на ЦСКА ... А Беверен, Бате, Жилина и Дебрецен също бяха анонимници, да не говорим за Тампере. Ама сините ги направиха отбор!!!

Върни се в “ЦСКА”