ЦСКА привлича новия Лео Меси от Севиля

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: ЦСКА привлича новия Лео Меси от Севиля

Мнениеот POPCORN » 23 авг 2010 10:44

Гуу написа:
POPCORN написа:по-добре да взимаме такива играчи отколкото..... италянчетата...

Мен Акуаро ми допада, предивид лиспата на качествени защитници си е доста добре. Специално от Иван Иванов например Джудзепе Акуаро ми излгежда по-стабилен.

акуаро е много тромав бате и незне къде да застава... поне според мене... ще го видиме занапредее
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 23 авг 2010 10:44

Гуу написа:

Мен Акуаро ми допада, предивид лиспата на качествени защитници си е доста добре. Специално от Иван Иванов например Джудзепе Акуаро ми излгежда по-стабилен.
Акуаро е бетон!! Вече в два мача играе без грешка-изнася и много добре топката ;)

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 23 авг 2010 10:44

soilwork написа:
TPAKTOP написа:Дано поне да е наполовина добър от Лео Меси! Дано се представи добре! Само незнам дали ще успеем да го картотекираме за четвъртък
Трансферният прозорец е до кр.на седмицата а пича има и италиански паспорт,чува се че и Робърт Петров ще се връща в отбора? Бай ти Гьоре го искал :lol:

той ако дойде тука аз лично ще го кастрирам.Мани го Петров,то такъв дърводелец няма никъде.Гьоре ако го иска толкова ше му подаря снимка с автограф :mrgreen:
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 23 авг 2010 10:45

naiki написа:абе той е бил в Севиля преди 3 години,вижте че след това е подритвал в джуджета.Няма да е нищо особено,това че някой загубен скаут е казал че е вторият Меси не значи нищо.Колко го четкаха Шеридън,мене лично не ме е впечатлил.Според мен е толкова играл в Севиля,колкото и Попов във Фейернод.Аз лично няма да очаквам кой знае какво.Само да не стане както с Да Коща да отиде в Левски

Е как да те впечатли като всички избягват да играят с него? Мочето бяга и търси топката ама никой не му подава!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 авг 2010 10:45

soilwork написа:
TPAKTOP написа:Дано поне да е наполовина добър от Лео Меси! Дано се представи добре! Само незнам дали ще успеем да го картотекираме за четвъртък
Трансферният прозорец е до кр.на седмицата а пича има и италиански паспорт,чува се че и Робърт Петров ще се връща в отбора? Бай ти Гьоре го искал :lol:

само да не го върнеме писна ми от некви старци тука!за какво ни е в момента?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 23 авг 2010 10:46

soilwork написа:
Гуу написа:

Акуаро е бетон!! Вече в два мача играе без грешка-изнася и много добре топката ;)

Бетон,бетон,ама е и толкова подвижен....и май още не е засъхнал :geek:

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 23 авг 2010 10:46

difeza написа:ама това заглавие направо кърти.Сигурен съм,че няма наивници,които си мислят,че футболист с качества ще бъде пуснат ей така от Севиля.

Хм, защо не, мислиш, че футболист на 19 години с качества може да бъде изтърван от отбор в Севиля, в който конкуренцията е огромна, и в който отбор по никакъв начин може да си позволи да чака даден талант ?
Все пак незнам, ще видим, ЦСКА така и така нищо не губи, освен това от ляво нямаме кой знае какви опции, виждаме, че Тонев, Делев и Трифонов (когато играе по крилото) издишат.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 23 авг 2010 10:47

naiki написа:
soilwork написа:

той ако дойде тука аз лично ще го кастрирам.Мани го Петров,то такъв дърводелец няма никъде.Гьоре ако го иска толкова ше му подаря снимка с автограф :mrgreen:

Не върнахме Вальо Илиев а връщаме хора които ни опъваха нервите навремето! Да върнем и Шакири пак е МАКЕ така че явно тоя ще го хареса! Той поне вкарва голове от корнер! Да живее Сийман! :mrgreen:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 23 авг 2010 10:47

TPAKTOP написа:
naiki написа:абе той е бил в Севиля преди 3 години,вижте че след това е подритвал в джуджета.Няма да е нищо особено,това че някой загубен скаут е казал че е вторият Меси не значи нищо.Колко го четкаха Шеридън,мене лично не ме е впечатлил.Според мен е толкова играл в Севиля,колкото и Попов във Фейернод.Аз лично няма да очаквам кой знае какво.Само да не стане както с Да Коща да отиде в Левски

Е как да те впечатли като всички избягват да играят с него? Мочето бяга и търси топката ама никой не му подава!

там проблема е в комюникейшъна,той ако не научи български и в Ботев Враца няма да е по-добър,колкото и да се старае.На мен обаче ми хареса поведението му,аз мислех че ще е някакъв арогантен,да се мисли за супер-звезда,а на мен ми изглежда стъпил на земята
Последна промяна от naiki на 23 авг 2010 10:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 23 авг 2010 10:47

TPAKTOP написа:

Вчера Шеридън се стара много,отиграва добре топката-обаче нямаше никакво разбирателство с Делев. А и турчина му свири 5-6 несъществуващи фаула в нападение

Върни се в “ЦСКА”