fantom 2 написа:Korsata написа:fantom 2 написа:http://ring.bg/cska/remontt-v-pancharev ... video.html
мерси за link-а.
От това което видях, евала...времето ще покаже. И все пак мисля, че "титаничното" управление на клуба е тотално объркано, но това си е лично мое мнение и не ангажирам никого с него. И тук времето ще покаже, но до момента им пиша слаба оценка...
За да тръгне ЦСКА нагоре най - напред трябва да се промени мисленето на така наречените "змии" , които съскат в Борисовата градина ... Доста от пътя към тая промяна вече е извървян , макар че не може да се види с просто око. Вече е променен и закона , който пречеше да получим базата на концесия и това предстои да се случи в най - близко бъдеще. Ако говориш за обстановката в отбора , то и тя е на път да се промени ... Титан са начело от година и половина ... Моята оценка за този период е 4+ ... Очаквам с назначението на Емо Костадинов да започнем да надграждаме и във футболно отношение. Емо разбира от голям футбол и е амбициран да приложи знанията си точно сега и точно в ЦСКА ... От Лупи Титан наследи отбор , пълен с некадърни юноши , мислещи се за звезди ... Ако се изправят тогавашния срещу сегашния отбор , то мисля си , че сегашния е с доста повече достойнства. Общо взето Титан харчи за ЦСКА около 10 милиона евро годишно , което за този момент на криза е доволно много. Без тия пари до края на годината максимум ще изпаднеме в аматьорския футбол и след три , четири години вече ще сме загубили всичкия блясък , който е граден през годините. Примерите за такива отбори от бившия соц . лагер , загубили славата си бол ...
Та за кой закон казваш, че е променен?
Като ти чета този пост, имам чуството, че си (ако не платен) доброволен ПР на ТИТАН-АС.