АНОНИМНИКА в Цска

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
wade3
Контакти:

Re: АНОНИМНИКА в Цска

Мнениеот wade3 » 17 авг 2010 13:04

1Neutralen написа:
valkata_levski написа:Проблема не е в треньора!Играчите са ялови.Когото и да доведат госпожиците няма да са доволни.
Колкото и да плюете по Спас момчето тича,раздава се,живее с ЦСКА.А разни Саидходжи,Мигеловци,Акуаровци и подобни покемони-вън от ЦСКА.Клуб като вашия не заслужава такава съдба...жалко е...

Спас Делев?! Не мерси. В този индивид няма нищо футболно! Без него ще е много по добре!

аве ти от футбол разбираш ли ? делев гони до последно,играе,раздава се на терена до колкото може съгласен съм че руи мигел и всички нови който дойдоха това лято трябва да си ходят

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 авг 2010 13:33

TPAKTOP написа:
В.Апостолов написа:Който се смее последен, най-добре се смее... Миналия сезон ни съсипахте от ебавки, нека ви е сега! ;) Който и да дойде за треньор и за шев във четрибуквито, никога няма да сте доволни, така и не разбрахте, че не вие фенчетата сте ръководство и отбор, затова ще затъвате с всеки изминал ден! Никой не иска да ви е треньор и шев и се съмнявам и някой да изяви желание да ви купи от Титан, поне много ви знаят устите... на разни измислени Дучета и т.н. Не искам да влизам в конфликти но това е тъжната реалност.

КОйто се смее последен, най-бавно загрявя, мойто момче! На вас като ви гледам повече ви пука за Дучето от колкото на нас! Ето че лека-полека нещата си идват на мястото! Всички губят точки =>ЦСКА ШАМПИОН!!!
А колкото до треньора... Не знам защо се наемат такива безличници! ЦСКА никога не имал успех с чужденец за треньор!
А колкото до автора... Защо пишеш "Цска" а не "ЦСКА". Не знам дали си синьо фенче или просто неграмотен ама това е абревиатура => се пише с главни букви!!!

Името ЦСКА беше абревиатура, но вече не е ;)
Пичът е много прав, защото новият ви треньор не е провел още една тренировка и започнахте да го плюете яко.Така, както плюехте Божков, след него Митал и Томов, а сега и Титан.Дори и Павел Дочев бе оплют от много от вас, когато се заговори, че той ще поеме отбора от новия сезон.Всички знаете много, много разбирате и много успешно се разпореждате с чужди пари!
"Искаме Стойчо, искаме Любо!"-а те дали искат?Какви треньори са и те, в сравнение с "анонимника"?Този поне е бил треньор на няколко отбора, докато чичовото беше само помощник няколко месеца на Марков, обаче нали е ваш кадър-няма начин да не е добър.Стойчо тук стана шампион(по какъв начин .. си имам едно наум), а сега в Египет жъне "успехи", но пък парички имат яко тия араби, не е като в ЦСКА сега ;)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 17 авг 2010 13:36

Как ще е анонимник !!!!!!!!!!
Тоя бил известен с прякора "Пияната тояга". Прилагал тази техника по време на тренировките и особено на полувремето на мачовете, ако резултата е лош ......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Освен това бил известен с това, че не пиел вода ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 17 авг 2010 14:30

Yoda написа:Как ще е анонимник !!!!!!!!!!
Тоя бил известен с прякора "Пияната тояга". Прилагал тази техника по време на тренировките и особено на полувремето на мачовете, ако резултата е лош ......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Освен това бил известен с това, че не пиел вода ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Водата е за миене :mrgreen: :lol: :lol:
На мен ми се струва несериозно подобен анонимник да поема Цска.Но,да не избързваме,може да се окаже някакъв алхимик :lol:

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 26 авг 2010 15:38

Кашчей написа:
TPAKTOP написа:
В.Апостолов написа:Който се смее последен, най-добре се смее... Миналия сезон ни съсипахте от ебавки, нека ви е сега! ;) Който и да дойде за треньор и за шев във четрибуквито, никога няма да сте доволни, така и не разбрахте, че не вие фенчетата сте ръководство и отбор, затова ще затъвате с всеки изминал ден! Никой не иска да ви е треньор и шев и се съмнявам и някой да изяви желание да ви купи от Титан, поне много ви знаят устите... на разни измислени Дучета и т.н. Не искам да влизам в конфликти но това е тъжната реалност.

КОйто се смее последен, най-бавно загрявя, мойто момче! На вас като ви гледам повече ви пука за Дучето от колкото на нас! Ето че лека-полека нещата си идват на мястото! Всички губят точки =>ЦСКА ШАМПИОН!!!
А колкото до треньора... Не знам защо се наемат такива безличници! ЦСКА никога не имал успех с чужденец за треньор!
А колкото до автора... Защо пишеш "Цска" а не "ЦСКА". Не знам дали си синьо фенче или просто неграмотен ама това е абревиатура => се пише с главни букви!!!

Името ЦСКА беше абревиатура, но вече не е ;)
Пичът е много прав, защото новият ви треньор не е провел още една тренировка и започнахте да го плюете яко.Така, както плюехте Божков, след него Митал и Томов, а сега и Титан.Дори и Павел Дочев бе оплют от много от вас, когато се заговори, че той ще поеме отбора от новия сезон.Всички знаете много, много разбирате и много успешно се разпореждате с чужди пари!
"Искаме Стойчо, искаме Любо!"-а те дали искат?Какви треньори са и те, в сравнение с "анонимника"?Този поне е бил треньор на няколко отбора, докато чичовото беше само помощник няколко месеца на Марков, обаче нали е ваш кадър-няма начин да не е добър.Стойчо тук стана шампион(по какъв начин .. си имам едно наум), а сега в Египет жъне "успехи", но пък парички имат яко тия араби, не е като в ЦСКА сега ;)

.....РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ИМАШ ПРАВО НА ГЛАС, НО ТЕЗИ ГЛУПОСТИ, КОИТО СИ ПОСТНАЛ СИ ГИ ЗАПАЗИ ЗА СЕБЕ СИ..За да дадеш нещо, трябва да го имаш, дори и много малко да е .Е при теб липсва, това , което се опитваш да ни дадеш

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 авг 2010 18:52

TPAtkov написа:.....РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ИМАШ ПРАВО НА ГЛАС, НО ТЕЗИ ГЛУПОСТИ, КОИТО СИ ПОСТНАЛ СИ ГИ ЗАПАЗИ ЗА СЕБЕ СИ..За да дадеш нещо, трябва да го имаш, дори и много малко да е .Е при теб липсва, това , което се опитваш да ни дадеш

Акъл не искам и не давам назаем!Просто изразих мнение по темата.Ако не ти харесват истините в него не е мой проблем.
Гьоре може да е по-голям убитник и от Ратко, но все още не е доказал, че е.

ПП- Лека вметка по последното ти изречение:Знам, че вие сте ЦСКА, а това автоматично прави всички фенове, пишещи тук, доктор хонорис кауза на СУ, на МУ, на Сорбоната, на Кеймбридж и Оксфорд, на Университета в Упсала, на Масачузетският технологичен институт, на Йейл и на които още се сетиш!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 авг 2010 08:23

Кашчей написа:
TPAtkov написа:.....РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ИМАШ ПРАВО НА ГЛАС, НО ТЕЗИ ГЛУПОСТИ, КОИТО СИ ПОСТНАЛ СИ ГИ ЗАПАЗИ ЗА СЕБЕ СИ..За да дадеш нещо, трябва да го имаш, дори и много малко да е .Е при теб липсва, това , което се опитваш да ни дадеш

Акъл не искам и не давам назаем!Просто изразих мнение по темата.Ако не ти харесват истините в него не е мой проблем.

ПП- Лека вметка по последното ти изречение:Знам, че вие сте ЦСКА, а това автоматично прави всички фенове, пишещи тук, доктор хонорис кауза на СУ, на МУ, на Сорбоната, на Кеймбридж и Оксфорд, на Университета в Упсала, на Масачузетският технологичен институт, на Йейл и на които още се сетиш!

[offtopic]Доктор Хонорис Кауза е символично почетно звание, не научно:)[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 27 авг 2010 13:30

zino написа:Ако Титаните назначат този македонски палячо,трябва всички ние,които обичаме отбора ТВЪРДО да се противопоставим!!!Навремето така се вдигнахме срещу Джеки и даде резултат,но Джеки знае какво е Цска,а тоя смешко нищо не знае!:(

Заради такива хора като теб, които търсат само интригата и протеста ... и разни измислени въстания сме на това "дередже". Ти и тези които те подкрепят явно неразбирате,че когато се противопоставяш се противопоставяш единствено срещу ЦСКА !!! Не сме го видяли още този македонец и веднага с атаките как трябва да го махаме,протести и куп други цигански работи !!! СТИГА С ТЕЗИ ГЛУПОСТИ БЕЕ, ДАИТЕ ДА СИ НАПЪЛНИМЕ СТАДИОНА ТАКА КАКТО Е БИЛО ВИНАГИ НА ЕВРО МАЧОВЕТЕ !

ДА ПОДКРЕПИМ МАКЕДОНЕЦА И ОТБОРА В ИМЕТО НА ЦСКА !!!
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 авг 2010 17:41

vaskonti написа:
Кашчей написа:

[offtopic]Доктор Хонорис Кауза е символично почетно звание, не научно:)[/offtopic]

[offtopic]Знам какво звание е, както и това, че не се дава на всеки, а само на заслужили или важни особи.За изредените от мен учебни заведения май трябва да си доста напред с много неща, за да получиш това почетно звание.[/offtopic]
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”