redrOck написа:За 2 години сменихме ПЕТ треньора, няма такъв отбор просто... Какво е виновен сега Дочев, че тея лекета не искат да играят... Баси как ме е яд...
Това не говори лошо за треньорите, а за тъпите глави които ги назначават и уволняват.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
redrOck написа:За 2 години сменихме ПЕТ треньора, няма такъв отбор просто... Какво е виновен сега Дочев, че тея лекета не искат да играят... Баси как ме е яд...
soilwork написа:С малката разлика че пичовете там се раздават на терена и "умират" за фленелката на клуба-как да не ти е кеф да подкрепяш такива футболисти? И веднага направи сравнение с нашите "лекета" и "балерини"...как да отидеш с кеф на мача и да подкрепяш такива мухльовци-които дори и да падат,да се раздават на терена.Аз поне такова нещо не съм видял скороdrakata написа:Blue_Lion написа:Жалко е това което се случва в двата най-обичани и велики отбора в България в последните 10 год. !
И какво толкова се е случило.
Ето заради такива мрънкачи като тебе сме на това дередже.
Толкова са велики и обичани че като паднат 2 мача и 600 зрители на мач веднага.
Я виж един НОТИНГАМ бе.
2 пъти подред ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН и си игра 3 години във "В" група, при 25000 на домакински мач.
Тука всичко живо реве за всичко.
10 лева билет и веднага бойкот.
TheClub написа:Уволниха Павел Дочев
Ръководството на ЦСКА е взело решение да уволни Павел Дочев заради поредицата слаби резултати.
В 19,30 часа шефовете на "червените" ще се съберат на среща, на която обаче Дочев няма да присъства. Треньорът е говорил два пъти днес със спортния директор Емил Костадинов, който му споделил за срещата, на която официално ще стане ясно решението на ръководството. Очаква се около 20:30 часа тази вечер на Дочев да му бъде съобщено, че вече не е старши треньор на тима.
БЛИЦ научи, че на 95% заместник на треньора ще бъде легендарният Димитър Пенев. Чака се последната дума на боса Димитър Борисов, който държи именно Стратега да поеме тима в напрегнатата ситуация. Още в четвъртък срещу ТНС (Уелс) в Лига Европа Пената ще води ЦСКА.
Емил Костадинов остава спортно-технически директор на ЦСКА.
Източник: Novsport.bg
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
garfild8 написа:......И така да е,но ако не влезете в групите на ЛЕ,ще е по-голяма идиотия,от тези на сините в ЕКТ.
runnersa написа:Защо още нищо не пише по гонг?
Koragg написа:runnersa написа:Защо още нищо не пише по гонг?
Щото в неделя почиват.Такива са те.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта