Павел Дочев напусна ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

skarab
Контакти:

Re: Уволниха Дочев!

Мнениеот skarab » 15 авг 2010 20:11

redrOck написа:За 2 години сменихме ПЕТ треньора, няма такъв отбор просто... Какво е виновен сега Дочев, че тея лекета не искат да играят... Баси как ме е яд... :evil:

Това не говори лошо за треньорите, а за тъпите глави които ги назначават и уволняват. 8-)

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 15 авг 2010 20:12

soilwork написа:
drakata написа:
Blue_Lion написа:Жалко е това което се случва в двата най-обичани и велики отбора в България в последните 10 год. !

И какво толкова се е случило.
Ето заради такива мрънкачи като тебе сме на това дередже.
Толкова са велики и обичани че като паднат 2 мача и 600 зрители на мач веднага.
Я виж един НОТИНГАМ бе.
2 пъти подред ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН и си игра 3 години във "В" група, при 25000 на домакински мач.
Тука всичко живо реве за всичко.
10 лева билет и веднага бойкот.
С малката разлика че пичовете там се раздават на терена и "умират" за фленелката на клуба-как да не ти е кеф да подкрепяш такива футболисти? И веднага направи сравнение с нашите "лекета" и "балерини"...как да отидеш с кеф на мача и да подкрепяш такива мухльовци-които дори и да падат,да се раздават на терена.Аз поне такова нещо не съм видял скоро

е какво тогава псувате президентите бре, заплашете футболистите, всяка вечер сте заедно по чалгаджиниците. Дайте малко кютек на тия меки китчици
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 авг 2010 20:13

TheClub написа:
Уволниха Павел Дочев

Ръководството на ЦСКА е взело решение да уволни Павел Дочев заради поредицата слаби резултати.

В 19,30 часа шефовете на "червените" ще се съберат на среща, на която обаче Дочев няма да присъства. Треньорът е говорил два пъти днес със спортния директор Емил Костадинов, който му споделил за срещата, на която официално ще стане ясно решението на ръководството. Очаква се около 20:30 часа тази вечер на Дочев да му бъде съобщено, че вече не е старши треньор на тима.

БЛИЦ научи, че на 95% заместник на треньора ще бъде легендарният Димитър Пенев. Чака се последната дума на боса Димитър Борисов, който държи именно Стратега да поеме тима в напрегнатата ситуация. Още в четвъртък срещу ТНС (Уелс) в Лига Европа Пената ще води ЦСКА.

Емил Костадинов остава спортно-технически директор на ЦСКА.
Източник: Novsport.bg

Не разбрах:ЩЕ се съберат в 20.30(още е 20.09),но вече уволниХА Дочев.Уж съм учил български,но,пък,може само така да ми се е струвало...Ако СА УВОЛНИЛИ Дочев,кво им трябва да се събират в 20.30ч.?

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 15 авг 2010 20:21

Ей тая Лига Европа е най-големият враг на българските треньори. Ако не бяха турнирите сигурно МЪри още щеше да е треньор на Литекс, Вуцов на Левски и Дочев на ЦСКА. Зор-зор цяла година, уреждане на мачове, смяна на съдийски комисии, дузпи, и после СТРАХ! Такова нещо сигурно няма никъде в Европа! Треба да се провери кой отбор държи рекорда за най бърза смяна на треньор в света! Левски или ЦСКА!? Очакваме скоро да почнат да ги сменят без изигран нито един мач. 2 тенировки и айде кой от къде е, да идва Пената!
Последна промяна от asenkolev на 15 авг 2010 20:22, променено общо 1 път.
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 15 авг 2010 20:21

Само едно не разбирям, след като той не е привлякъл тези "мега звезди " от италиански произход и онова момче, което неможе да си спре топката от Холандия мисля защо уволняват него. :roll: Който ги е привлякъл не само не е за ЦСКА, но не разбира и от футбол.Как може Илиян Илиев с ограничени от всякъде бюджети да прави отбор от БГ футболисти и да са равностойни на Литекс, а шефовете на ЦСКА да харчат сумати пари за анонимници :!:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 15 авг 2010 20:24

garfild8 написа:......И така да е,но ако не влезете в групите на ЛЕ,ще е по-голяма идиотия,от тези на сините в ЕКТ.

Извън темата: "Сините" през последните години в ЕКТ са направили много повече, отколкото всички български отбори взети заедно. Затова и твоето смешно отборче, Гарфилдчо, имаше възможност да се докосне до Европа миналата година - докосна се и толкоз. :lol: След 20 - 30 години пак! :mrgreen:
По темата: Преди няколко дни написах във вашия форум , че Дочев си вкарва автогол с тези среднощни тренировки (след мача в Ирландия) и тези юркания на вашите балерини. Май никой не ми обърна внимание (освен че един ме напсува) .... Ами изгониха го, както изгониха и Ратко Достанич! Факт. Тук е България..... :evil:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 15 авг 2010 20:31

Защо още нищо не пише по гонг? :roll:

Koragg
Контакти:

Мнениеот Koragg » 15 авг 2010 20:33

runnersa написа:Защо още нищо не пише по гонг? :roll:

Щото в неделя почиват.Такива са те. :evil:

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 15 авг 2010 20:34

Koragg написа:
runnersa написа:Защо още нищо не пише по гонг? :roll:

Щото в неделя почиват.Такива са те. :evil:

...по скоро защото все още няма нищо официално.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 авг 2010 20:37

"16:00 часа, Димитър Борисов: Все още не сме решили
Ники Александров / 15 август 2010 16:06"

Върни се в “ЦСКА”