Казах го и в предната тема Зафето ми е симпатичен спомням си го как на един мач на юношите им се скара ,че бавят времето понеже водеха .И когато един негов играч ме фаулира грубо той му се скара доста .Направи отбора втори ,а те го гонят абе Българска му работа ....
Зафиров и Стоянов аут от ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- storm
- Контакти:
Re: Зафиров и Стоянов аут от ЦСКА!
Пичове левскари не се ебавайте с това понеже не е хубаво и може и на нас да се случи.
Казах го и в предната тема Зафето ми е симпатичен спомням си го как на един мач на юношите им се скара ,че бавят времето понеже водеха .И когато един негов играч ме фаулира грубо той му се скара доста .Направи отбора втори ,а те го гонят абе Българска му работа ....
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
storm написа:Пичове левскари не се ебавайте с това понеже не е хубаво и може и на нас да се случи.
Бояне, ти ли си?
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
А сега и Гришата ще вземе Любо... Гадост!
- Udoji90
- Контакти:
terrel написа:На този етап К.Стоянов е дал повече за ЦСКА, отколкото П.Дочев !
Не е ясно каква е истината, но.. не схващам защо всяка година се прави нов отбор.
Миналата година завършихме на 2-ро място и беше нужно само 2-3 качествени попълнения, които са с 2 класи над наличните играчи.
Прави се нов отбор, все едно предната година сме били пред изпадане от А група.
С тази трансферна политика сме обречени никога да не станем шампиони.
Всъщност, като гледам, май наистина сме взели горе-долу толкова класни попълнения - визирам Тиеро, Нелсън и евентуално шеридан и ето, че наистина са двама или трима
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
„Напрежение между българи и чужденци има,” категоричен бе младият треньор. „Чужденците не дават максимума от себе си и е нормално да се получи напрежение. Те може да имат качества, но още не са го показали. Много от тях имаха контузии, последните, които дойдоха, не са подготвени, което звучи смешно.”
На някой да не му е ясно защо е отстранен този дебил Зафиров?
Нормално било да има напрежение... А май някой е окуражавал такова напрежение.
На някой да не му е ясно защо е отстранен този дебил Зафиров?
Нормално било да има напрежение... А май някой е окуражавал такова напрежение.
soilwork написа:Дано не си прав! Следя Чемпиъншип редовно и мога да ти кажа че за тия пари които прахосаха по Шеридън и Серия Ц- можеха да вземат доста по-стойностни момчета![]()
Тези от Серия Ц май бяха свободни агенти, а за Шеридан все още не се знае колко струва...
ЦСКА Завинаги!
ЦСКА Завинаги!
Korsata написа:soilwork написа:Дано не си прав! Следя Чемпиъншип редовно и мога да ти кажа че за тия пари които прахосаха по Шеридън и Серия Ц- можеха да вземат доста по-стойностни момчета![]()
Тези от Серия Ц май бяха свободни агенти, а за Шеридан все още не се знае колко струва...
ЦСКА Завинаги!
Ми нали уж 300 хиляди паунда...направо умирам от яд като си помисля, че толкова ще платим за Делев на Пирин, което очевидно е абсурд! На тоя етап мисля, че Шеридън е в пъти по-добра инвестиция, да видим...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
edkodimitrov написа:пичове ами ако има неща които незнаем ?! очевидно е че в цска играчите са подготвени физически -надиграха и левски (факт) и черноморец 1 обаче личи си че играчите са изнервени и сприхави -3 ч.к за 2 мача !трябва да се овладее съблекалнята ! и защо си мислите че зафиров не е способен на пунктажи ! нали ако дочев се провали -той става отново първа писта ! тези номера от селската вечеринка са стар патент !бъдете сигурни в едно в момента в който се овладее съблекалнята ОТБОРА РЯЗКО ЩЕ ТРЪГНЕ НА ГОРЕ! p.s НЕ Е ВАЖНО КАКВО СИ ДАЛ НА ЦСКА ВЧЕРА -ОНЗИ ДЕН-И МИНАЛАТА ГОДИНА! ВАЖНО Е КАКВО ДАВАШ СЕГА И УТРЕ !
Зафиров кога взе лиценз "Про", та да е първа писта при провал на Дочев?
Как ще се овладее съблекалнята, ако не се изплащат редовно заплати и траншове и, ако чужденците са в привилегировано положение спрямо българите?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Да се маха емо и павел
"Старши треньорът на ЦСКА Павел Дочев сподели специално за "тЪpsport...", че защитникът Костадин Стоянов не е отстраняван от първия тим, а ще се подготвя сам, за да се възстанови от травмата на крака. Наставникът потвърди, че Стоянов и Данчо Минев няма да могат да вземат участие в следващия мач на тима - в Севлиево срещу Видима.
"Костадин Стоянов не е отстраняван от тренировъчния процес. Просто съм го пратил да работи индивидуално, защото е контузен. Не съм го наказвал или нещо такова. Той има разкъсване на мускулни влакна и все още не е възстановен. С него постоянно има и масажист. Искам да се възстанови възможно най-скоро", обясни Дочев пред "Topsport.bg".
"Няма да мога да използвам Стоянов за мача с Видима-Раковски в Севлиево. Това важи и за Данчо Минев, който се подготвя на облекчен режим", каза още Дочев.
Относно информациите в родни спортни ежедневници, че халфът Уилям Тиеро е напуснал България, Дочев отговори категорично: "Това са пълни глупости"."
Журналята се страшни клоуни ... Никога не съм се съмнявал в тяхната безгранична тъпота.
Язък ви за плюнченето де...
"Костадин Стоянов не е отстраняван от тренировъчния процес. Просто съм го пратил да работи индивидуално, защото е контузен. Не съм го наказвал или нещо такова. Той има разкъсване на мускулни влакна и все още не е възстановен. С него постоянно има и масажист. Искам да се възстанови възможно най-скоро", обясни Дочев пред "Topsport.bg".
"Няма да мога да използвам Стоянов за мача с Видима-Раковски в Севлиево. Това важи и за Данчо Минев, който се подготвя на облекчен режим", каза още Дочев.
Относно информациите в родни спортни ежедневници, че халфът Уилям Тиеро е напуснал България, Дочев отговори категорично: "Това са пълни глупости"."
Журналята се страшни клоуни ... Никога не съм се съмнявал в тяхната безгранична тъпота.
Язък ви за плюнченето де...