CSKARCHETO-BS написа:Ебати и феновете дето сте,те и в Англия феновете протестират но са на стадиона![]()
![]()
Да.И Феновете на Юнайтед искат смяна на ръководството,но стадиона се пръска по шевовете.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
CSKARCHETO-BS написа:Ебати и феновете дето сте,те и в Англия феновете протестират но са на стадиона![]()
![]()
McLovin написа:Като гледам не само публиката я няма и играчите си тръгнаха вечеСигурно и на тях им е писнало
ULPIA SERDIKA 1914 написа:Ще кажа,че четирибуквието не са имали публика.....НИКОГА.....трудно е да пътуваш от села и паланки до големио град.Всичко е насила.За мен този клуб продължава да е една пропаганда!Дученце бе част от нея.Но балонеца се спука!Познавам доста фенчета и те са до един пришълци от длибоката и необятна шир.Дори имам признание от един ,който е на 55 г.:
"....-нямаше как да ходя на мачове на Левски....щяха да ме върнат на село.Дошъл съм да уча,да зема вишо и апартамент от войската.Връщане няма,байкооо"/запазвам и диалектиката/.
За справка на невярващите нека да погледнат записи на мачове от преди 2000г. и назад.
Мога да говоря много по тази, признавам, една любима тема!
napred_trizvezdni_1948 написа:ULPIA SERDIKA 1914 написа:Ще кажа,че четирибуквието не са имали публика.....НИКОГА.....трудно е да пътуваш от села и паланки до големио град.Всичко е насила.За мен този клуб продължава да е една пропаганда!Дученце бе част от нея.Но балонеца се спука!Познавам доста фенчета и те са до един пришълци от длибоката и необятна шир.Дори имам признание от един ,който е на 55 г.:
"....-нямаше как да ходя на мачове на Левски....щяха да ме върнат на село.Дошъл съм да уча,да зема вишо и апартамент от войската.Връщане няма,байкооо"/запазвам и диалектиката/.
За справка на невярващите нека да погледнат записи на мачове от преди 2000г. и назад.
Мога да говоря много по тази, признавам, една любима тема!
Мале колко злоба има у всички вас, явно имате много проблеми от социално и психологическо естество, повече мразите от колкото да обичате отборчето ви, което от както е създадено, петни името на най-големия Българин, какви нещастници сте само от страни, една малоумна сган. Радвайте се и подкрепяйте керливия си отбор, вместо да злобеете там където не ви е мястото.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта