Защо публиката на ЦСКА намалява?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

brossy
Контакти:

Re: Защо публиката на ЦСКА намалява?

Мнениеот brossy » 08 авг 2010 22:44

CSKARCHETO-BS написа:Ебати и феновете дето сте,те и в Англия феновете протестират но са на стадиона :twisted: :twisted: :twisted:

Да.И Феновете на Юнайтед искат смяна на ръководството,но стадиона се пръска по шевовете.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 08 авг 2010 22:49

Като гледам не само публиката я няма и играчите си тръгнаха вече :roll: Сигурно и на тях им е писнало :|
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 08 авг 2010 22:50

McLovin написа:Като гледам не само публиката я няма и играчите си тръгнаха вече :roll: Сигурно и на тях им е писнало :|

Ти пък къде видя играчи ? Някакви ритнитопковци има...друго няма. 8-)

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 08 авг 2010 23:06

Александър Костов отдавна го каза. Питайте чичо си Митко, той знае и помни. :lol:

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 08 авг 2010 23:18

Лято е публиката на цскалевски е по родните си домове :)

Потребителски аватар
naskox1
Контакти:

Мнениеот naskox1 » 08 авг 2010 23:23

Това е от официалното представяне на Ботев и мача с Димитровград преди малко повече от 2 часа, като времето беше и дъждовно!
http://www.youtube.com/watch?v=6yBXpMl-7PM
http://www.youtube.com/watch?v=hX93dvn3tKg

Потребителски аватар
ULPIA SERDIKA 1914
Контакти:

Мнениеот ULPIA SERDIKA 1914 » 08 авг 2010 23:26

Ще кажа,че четирибуквието не са имали публика.....НИКОГА.....трудно е да пътуваш от села и паланки до големио град.Всичко е насила.За мен този клуб продължава да е една пропаганда!Дученце бе част от нея.Но балонеца се спука!Познавам доста фенчета и те са до един пришълци от длибоката и необятна шир.Дори имам признание от един ,който е на 55 г.:
"....-нямаше как да ходя на мачове на Левски....щяха да ме върнат на село.Дошъл съм да уча,да зема вишо и апартамент от войската.Връщане няма,байкооо"/запазвам и диалектиката/.
За справка на невярващите нека да погледнат записи на мачове от преди 2000г. и назад.
Мога да говоря много по тази, признавам, една любима тема! :)
ха-ха....имам четири въпроса към фесовете:
1)Какво означават тези 4 букви?
2)Знаете ли всички имена на отбора си?
3)Защо не сте във "В"група?
4)Защо скрихте билетите?

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 08 авг 2010 23:28

Факт е, че по-добре е отбори с публика да има в А група. Но какво общо има с темата във форума?
Браво събрали са се 4000 пловдивчани новина ли е ? :-) имате си раздел Ботев

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 08 авг 2010 23:37

ULPIA SERDIKA 1914 написа:Ще кажа,че четирибуквието не са имали публика.....НИКОГА.....трудно е да пътуваш от села и паланки до големио град.Всичко е насила.За мен този клуб продължава да е една пропаганда!Дученце бе част от нея.Но балонеца се спука!Познавам доста фенчета и те са до един пришълци от длибоката и необятна шир.Дори имам признание от един ,който е на 55 г.:
"....-нямаше как да ходя на мачове на Левски....щяха да ме върнат на село.Дошъл съм да уча,да зема вишо и апартамент от войската.Връщане няма,байкооо"/запазвам и диалектиката/.
За справка на невярващите нека да погледнат записи на мачове от преди 2000г. и назад.

Мале колко злоба има у всички вас, явно имате много проблеми от социално и психологическо естество, повече мразите от колкото да обичате отборчето ви, което от както е създадено, петни името на най-големия Българин, какви нещастници сте само от страни, една малоумна сган. Радвайте се и подкрепяйте керливия си отбор, вместо да злобеете там където не ви е мястото.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

Потребителски аватар
Levski_1914 forever
Контакти:

Мнениеот Levski_1914 forever » 08 авг 2010 23:43

napred_trizvezdni_1948 написа:
ULPIA SERDIKA 1914 написа:Ще кажа,че четирибуквието не са имали публика.....НИКОГА.....трудно е да пътуваш от села и паланки до големио град.Всичко е насила.За мен този клуб продължава да е една пропаганда!Дученце бе част от нея.Но балонеца се спука!Познавам доста фенчета и те са до един пришълци от длибоката и необятна шир.Дори имам признание от един ,който е на 55 г.:

Мале колко злоба има у всички вас, явно имате много проблеми от социално и психологическо естество, повече мразите от колкото да обичате отборчето ви, което от както е създадено, петни името на най-големия Българин, какви нещастници сте само от страни, една малоумна сган. Радвайте се и подкрепяйте керливия си отбор, вместо да злобеете там където не ви е мястото.

По-добре не давай повече коментари,че ще получа инфаркт,от толкова смях!Само си погледни коментара и ще разбереш кой злобее!!! :? Бот!
Левски завинаги в моето сърце!

Върни се в “ЦСКА”