ЦСКА продава Гранден във Висшата лига на Англия
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА продава Гранден във Висшата лига на Англия
Ако продадем и Гранден това вече ще върха на селекцията-продаваме най-добрия си играч и взимаме 10 полупрофесионалисти!!!Нещата стават все по -комични!

vaskonti написа:Кашчей написа:POPCORN написа:ако парите са добри да го продават, ако не няма смисъл!
А какво става с приказките за обиграването на отбора?Ако продадете всички, за които имате добри оферти.. за какво обиграване говорите?
В момента за ЦСКА е важно да влязат свежи пари и чак след това ще се обиграва отбор. Това е истината, въпреки, че не е много приятна. Гранден е взет точно с цел печалба, същото е и с Шеридан. Такива играчи няма как да останат за дълго в България, така че инвестицията в тях е добра. Още повече, че Гранден беше свободен агент. Навремето стана същото с Кабус - свободен агент продаден за 800 хиляди.
За всеки отбор е важно това-свежите пари.
Обаче отбор не се прави само с покупко-продажби.Така се прави само търговия.Вие (с извинение) сте заприличали на евтина сергия, която работи на консигнация.
Много интересно ще стане, ако се окаже, че ТИТАН-АС финансира ПФК ЦСКА-ЕАД със заеми, които един ден ще си изиска.Това мислил ли си го като вероятност?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- delqnski47
- Контакти:
Кашчей написа:POPCORN написа:ако парите са добри да го продават, ако не няма смисъл!
А какво става с приказките за обиграването на отбора?Ако продадете всички, за които имате добри оферти.. за какво обиграване говорите?
Гранден има кой да го замести,ти не бери толкова грижа за ЦСКА!Гледай си там Литекса,че Дебрецена идва...
[offtopic]Делянски, ти ме разби.....Министерство на милицията....
В България е имало Министерство на вътрешните работи и здравеопазването, но да има Министерство на пощите и милицията.. това ме разби
Относно глупавата тема за ЦСКА във форума на Левски:Аз такова животно ''Министерство на милицията'' не съм писал!Не знам толкова ли мразиш ЦСКА,та почна да пишеш неадекватни мнения или ти си си неадекватен!Да се надяваме,че е първото!Имах предвид Министерството на Пощите и МВР(но го написах като ''милиция'')!Левски беше към ей тия двете!Сега стана ли ти ясно???Малко двусмислен ми стана коментара,признавам си,но ако не беше такова злобарче,щеше да разбереш какво имах предвид![/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Кашчей написа:За всеки отбор е важно това-свежите пари.
Обаче отбор не се прави само с покупко-продажби.Така се прави само търговия.Вие (с извинение) сте заприличали на евтина сергия, която работи на консигнация.
Много интересно ще стане, ако се окаже, че ТИТАН-АС финансира ПФК ЦСКА-ЕАД със заеми, които един ден ще си изиска.Това мислил ли си го като вероятност?
За ЦСКА специално свежите пари са изключително важни, не е нужно да ти обяснявам защо. Не знам дали сме заприличали на сергия, след като единствено за Шеридън ще се плати сума, другите са свободни агенти. За колкото и да бъдат продадени в бъдеще все ще е печалба. Пред вид дълговете на ЦСКА това в момента е приоритет и ще е така поне още 1 година.
Със сигурност ЦСКА се финансира от фирми на Титан. Но нима тази схема не важи за всеки отбор в България? Нима Левски не се финансира от фирми на Батков или пък Черно Море от фирми на ТИМ? Така че колкото е страшно това за ЦСКА, толкова и за всички. В България няма как футболен отбор да се самоиздържа. То в света са малко такива отбори, какво остава за тук...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
delqnski47 написа:Кашчей написа:POPCORN написа:ако парите са добри да го продават, ако не няма смисъл!
Гранден има кой да го замести,ти не бери толкова грижа за ЦСКА!Гледай си там Литекса,че Дебрецена идва...
[offtopic]Делянски, ти ме разби.....Министерство на милицията....
В България е имало Министерство на вътрешните работи и здравеопазването, но да има Министерство на пощите и милицията.. това ме разби
Относно глупавата тема за ЦСКА във форума на Левски:Аз такова животно ''Министерство на милицията'' не съм писал!Не знам толкова ли мразиш ЦСКА,та почна да пишеш неадекватни мнения или ти си си неадекватен!Да се надяваме,че е първото!Имах предвид Министерството на Пощите и МВР(но го написах като ''милиция'')!Левски беше към ей тия двете!Сега стана ли ти ясно???Малко двусмислен ми стана коментара,признавам си,но ако не беше такова злобарче,щеше да помислиш,че има и втори вариант![/offtopic]
Делянски, какво ще си гледам аз не е твоя работа!Досега не съм казвал на никого да си гледа отбора и да не коментира друг отбор, защото това е едно от най-тъпите клишета в този форум.
Къде е бил "Левски" и къде ЦСКА знам много по-добре от теб, но не го натяквам във всеки спор.За Гранден.... мисля, че струва толкова, колкото дават за него, а не колкото искат.виждам, че новината е от Спортал, който въобще не е известен със слабостта си към ЦСКА, но никой от вас не си направи труда да подложи на съмнение тази новина.Ако беше от ДБ със сигурност щеше да е съмнителна.
ПП-Май един все пак реши, че ще е вярно, ако и в Гонг го напишат
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- POPCORN
- Контакти:
Делянски, какво ще си гледам аз не е твоя работа!Досега не съм казвал на никого да си гледа отбора и да не коментира друг отбор, защото това е едно от най-тъпите клишета в този форум.
Къде е бил "Левски" и къде ЦСКА знам много по-добре от теб, но не го натяквам във всеки спор.За Гранден.... мисля, че струва толкова, колкото дават за него, а не колкото искат.виждам, че новината е от Спортал, който въобще не е известен със слабостта си към ЦСКА, но никой от вас не си направи труда да подложи на съмнение тази новина.Ако беше от ДБ със сигурност щеше да е съмнителна.
ПП-Май един все пак реши, че ще е вярно, ако и в Гонг го напишат
новината е на блиц мойто момче.. първо се запознаей и после говори!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
"Червените" няма как да продадат Гранден, защото е собственост на...Олимпик
ЦСКА използва медийното присъствие на импресариото Емил Данчев, за да потуши бунта за пари на "Армията". От Борисовата градина пуснаха партенката, че ЦСКА ще продава Елиот Гранден в Блекпул. Това няма как да стане, тъй като французинът все още е собственост на Олимпик (Марсилия) и е преотстъпен на "армейците" до края на календарната година. sportline
Що за глупава статия е това ?

ЦСКА използва медийното присъствие на импресариото Емил Данчев, за да потуши бунта за пари на "Армията". От Борисовата градина пуснаха партенката, че ЦСКА ще продава Елиот Гранден в Блекпул. Това няма как да стане, тъй като французинът все още е собственост на Олимпик (Марсилия) и е преотстъпен на "армейците" до края на календарната година. sportline
Що за глупава статия е това ?
- delqnski47
- Контакти:
Кашчей,ти само си мислиш,че знаеш къде е бил ЦСКА,и къде ''Левски''!Малцина хора,живяли дълго време по времето на комунизма,са знаели много от това какво се е случвало в България по времето на Тодор Живков и им е трябвало бая да се поровят в миналото като ползват книги,архиви и пр.(пример...авторът на четирите тома ''Български Хроники'' Стефан Цанев!Специално четвърти том го е отдал на комунизма в България!В него са написани много неща,които обикновения българин,живял по онова време не знае,включително и ти Кашчей!Хубаво е всеки българин,който обича родината си,да вземе да ги прочете тези книги,вместо да седи по цял ден във форума и да се излага с глупави мнения)!Така че това какво знаеш е малко под въпрос!
А пък аз не съм ти забранил да кибичиш по цял ден във форума на ЦСКА!Просто,според мен,е най добре,да си подкрепяш отбора в този труден за него момент!Но това си е лично твой проблем!
А пък аз не съм ти забранил да кибичиш по цял ден във форума на ЦСКА!Просто,според мен,е най добре,да си подкрепяш отбора в този труден за него момент!Но това си е лично твой проблем!
Последна промяна от delqnski47 на 07 авг 2010 20:50, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
cska_90 написа:Ако продадем и Гранден това вече ще върха на селекцията-продаваме най-добрия си играч и взимаме 10 полупрофесионалисти!!!Нещата стават все по -комични!
Като ти се виждат скъпи билетите от по 10 лева , естествено че ще продаваме ... В ЦСКА полупрофесионалисти няма ! Футболистите получават заплати и не ходят да работят на други места , за да изкарват прехраната си ... А ти като провокираш феновете на ЦСКА , които милеят за клуба си се превръщаш в един най - обикновен последовател на Бай Ганьо , каквото и да означав това. Очаквам скоро да се пребоядисаш и да се настаниш при дружките си в сектор Б ... Колкото по - бързо това стане , толкова по - добре за ЦСКА - рите във форума на Гонг ... Поне няма да срамиш името на ЦСКА , представяйки го за достоверен твой ник ...
terrel написа:"Червените" няма как да продадат Гранден, защото е собственост на...Олимпик
Що за глупава статия е това ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Интересно как тази собственост на Олимпик има 3 годишен договор с ЦСКА, подписан преди месец?
[center]I'll be the savior of you all