Възможните съперници на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Възможните съперници на ЦСКА
А дано тоя път ударим късмет с тея уелсци или маритимо.
rzEtw написа:Колкото по-силен отбор, толкова по-добре !
Силните така или инчае в групите няма да избягат, но трябва да се влезе първо. Не е нужно да се тегли силен отбор в този кръг
Коментара е за общото състояние на футбола ни.Не визирам конкретно "армейците".Гледам че всички се тюхкат по форумите как идват "великите" отбори и колко тежко ще бъде.TheClub написа:soilwork написа:Не знам....преди години тия ги отнасяхме с много.Сега треперим от смешни отбори като:Слован,Сибир,Маритимо и Рапид.Докъде стигнахме...хората искат да премерят сили със силен отбор за да видят докъде са стигнали и да напълнят клубните каси.Ние българите се молим за отборчета от Уелс,Казахстан,Азербайджан и Финландия...и не дай си боже се падне нещо по-силно още преди мачовете сме със "свалени гащи"
Свалени гащи ли ? Ние? Какво стана с Байер и Динамо?
soilwork написа:Коментара е за общото състояние на футбола ни.Не визирам конкретно "армейците".Гледам че всички се тюхкат по форумите как идват "великите" отбори и колко тежко ще бъде.TheClub написа:soilwork написа:Не знам....преди години тия ги отнасяхме с много.Сега треперим от смешни отбори като:Слован,Сибир,Маритимо и Рапид.Докъде стигнахме...хората искат да премерят сили със силен отбор за да видят докъде са стигнали и да напълнят клубните каси.Ние българите се молим за отборчета от Уелс,Казахстан,Азербайджан и Финландия...и не дай си боже се падне нещо по-силно още преди мачовете сме със "свалени гащи"
Свалени гащи ли ? Ние? Какво стана с Байер и Динамо?
Ами всички мислим така заради другите ни два евробоеца!
Roger_Federer написа:Батето е при нас бе,в нашата група(смях).Иначе интересно.Съперниците са преодолими,но трябва игра и в двата мача,а не лигавене.И двамата нападатели(ако Шеридън подпише) влязат ли както трябва в отбора,а аз съм сигурен в това,всичко ще е наред и ще мачкаме.Не съм запознат със Сибир,но ми звучат доста по-приемливо,отколкото Маритимо и Рапид,това са най-тежките съперници според мен.
Най-леките възможни противници са ТНС Уелс и ХИК Хелзинки,ще е хубаво,ако се паднем с тях.Но на мен ми мирише на едни стари наши познайници-Слован,приятели на Левски,коварен съперник.Според мен или с тях или със Сибир ще играем.Дано избегнем най-тежките отбори.
Братле ти не четеш ли какво написах? Ако не бяха поставени щяха да са отдолу при непоставените и щяха да ви се паднат евентуално знам,че са при вас защото в последния момент минаха при поставените! Аз говоря ако си бяха останали непоставени!
- Udoji90
- Контакти:
Нито един от отборите не е непреодолим. Рапид изглеждат най-силни, но в мачовете с Берое (особено в първия) се видя, че не са толкова опасни, колкото в последните няколко сезона. Сибир сигурно са корав отбор, пък и пътуването е дълго до Новосибирск, но едва ли могат да се мерят с Динамо, които бихме миналия сезон, пък и на тях ще им се наложи да пътуват доста до София. Слован Братислава не са за подценяване - щом Жилина бие Литекс и Левски, значи и Слован могат да бият българските грандове. Маритимо ми се стурва вторият най-лош вариант след Рапид, но португалицте нямат чак такъв опит в Европа, което би трябвало да е наше предимство. ХИК вероятно биха ни измъчили на свой терен, но не вярвам да не успеем да ги отстраним с убедителна игра у дома. ТНС пък май е горе-долу от класата на Дери Сити, така че не бихме имали никакви проблеми срещу този отбор. Определено уелсците ми изглеждат най-слаби от всичките 74 отбора на този етап от турнира.
Добри варианти за мен са ТНС, ХИК и Сибир, а малко по-лоши, но не и непреодолими, са Рапид, Маритимо и Слован.
Добри варианти за мен са ТНС, ХИК и Сибир, а малко по-лоши, но не и непреодолими, са Рапид, Маритимо и Слован.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
По-силен отбор= по-добър спектакълdrvasko98 написа:rzEtw написа:Колкото по-силен отбор, толкова по-добре !
Силните така или инчае в групите няма да избягат, но трябва да се влезе първо. Не е нужно да се тегли силен отбор в този кръг
- POPCORN
- Контакти:
vladitol написа:Какво се заблуждавате,много сте слаби и ще отпаднете от,който отбор и да ви се падне,но все пак УСПЕХ !
ти си гледай левски бе смотаняк!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
***cska*** написа:ZARAA написа:Малко по-дълга,до другия край на света.Новосибирск е някъде около границата с Монголия......soilwork написа:Много далеч са тия-само от Москва до там са 3300 км.-пътуване с влак:приблизително около седмица![]()
![]()
И чий го дърват в Лига Европа?!!?
![]()
![]()
![]()
Еми дървиха го до финала на Руската купа където паднаха от Зенит и така!
- barabata.cska
- Контакти:
believeinyourself написа:Ама, ако гостуването е в Сибир, не е много приемлив вариант
Вариант е може да се отървем от Мигел