Къде бяхте феновете днеска????

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

viroglav
Контакти:

Re: Къде бяхте феновете днеска????

Мнениеот viroglav » 27 юли 2010 23:34

cska_90 написа:Къде бяхте днес бе големите фенове!!Днес сектор Г беше пълен смях-трагикомедия-никога не е бил толкова зле!!Нали днес лошите ги нямаше-без тях нали било по-добре!!Видяхме ме ви днеска-само "... за Левски" знаете и се дерете 2 часа на това-но когато се пее някоя песен пеят 10 човека-а да не говорим за новите -накоито момчетата на мегафоните сипееха сами на себе си!!!Големи сте фенове-и като заваля и ще си счюпите краката да се скриете да не ви вали!!!Видяхте ли разликата-когато ги няма тиия 100 човека!!Пълна трагедия-поовината сектор седеше-надминахме и Левски в това отношение!!!Ама иначе сте голяма работа!!!

cska_90 написа:Защо да съм се скрил бе??Какво искаш точно да ти кажа??

Кои сме ние , кои сте вие ? Ти или вие някаква самостоятелна единица ли сте ? Вие някакъв виртуален отбор на ЦСКА ли подкрепяте ? Трябва ли да сме организирани във фен клубове , за да ходим на мач ? Трябва ли някой с мегафон да ми казва как да се държа на стадиона и как да подкрепям отбора си ? Интересни въпроси нали ... Апропо , днес Дучето беше като ударен с мокър парцал при третия ни гол ... Явно стискаше палци да се издъниме , за да налее вода в мелницата на бойкотиращите. Не е нужно да членуваш във фен клуб , за да ходиш на мач на любимия си отбор и да го подкрепяш така , както намериш за добре ...
Последна промяна от viroglav на 27 юли 2010 23:42, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 27 юли 2010 23:35

cska_90 написа:
viroglav написа:cska_90 , защо изчезна ? Не ти се говори за нещо , което сигурен съм и ти самия не разбираш ли ? Не се притеснявай , то целия протест е една пародия на тези , които искат ЦСКА да ги осинови ... Слушам Дучето вчера пак се правил на протестиращ ... Бил зад тези , които имали 9.90 лева , а нямали 10 , за да влязат на стадиона ... А докато билета беше 2 лева , то Дучето сигурно пак е бил с тези , които тогава са имали само 1.90 , ама тогава неговите хиляди на мач си вървяха и не му е дремело чак толкова за "бедните". Не знам ... сигурно и аз бих се напъвал така , ако ми отрежат някакви си там 3 000 лева на стотинки и то не на месец , а на мач ...

Защо да съм се скрил бе??Какво искаш точно да ти кажа??

Абе Димо, я се укроти и си мисли утре кво ще искаш да пиеш на рождения ден :?: :mrgreen:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 27 юли 2010 23:39

cska_90 написа:
viroglav написа:
cska_90 написа: Аз съм фен-НЕ СПОНСОР бе!!Ако искаш и стадион да купя и да им го подаря! :evil:

Ти как го разбираш това фенството бе човек ? Като ходене на някаква манифестация ли ... Естествено , че парите за стадиона ще ги платим ние феновете във времето ... Естествено , че селекцията се прави с приходите и от феновете ... Ти какво реши , че Титан са някаква благотворителна организация и имат няколко стотин милиона лева излишни ли ? Глупости са това ... В цял свят един отбор се взима за по - голям според това феновете му колко са платежоспособни и в състояние да го издържат по - добре ... Да ходят много фенове на мачовете да .., но и да имат възможност да си купуват и фен артикули и билети на конкурентни цени спрямо противниковите отбори ...

Е аз не давам ли пари бе??Ти ли ми купи абонаментна карта ??

Шал, Фланелка и знаме купи ли си от магазина на армията ?

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 27 юли 2010 23:39

cska_90 написа:Е аз не давам ли пари бе??Ти ли ми купи абонаментна карта ??

Аз разбрах , че си купил абонаментна карта още преди няколко дни ... Но не мога да схвана каква идея се опитваш да защитиш ... А доста поустове ти изчетох и ... нищо не разбрах. Или съм малоумен или съм се отдалечил прекалено много от възраста , на която сте тези , които бойкотирате и не мога да разбера днешните идеи на младежите като теб ...

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 27 юли 2010 23:41

viroglav написа:

Аз разбрах , че си купил абонаментна карта още преди няколко дни ... Но не мога да схвана каква идея се опитваш да защитиш ... А доста поустове ти изчетох и ... нищо не разбрах. Или съм малоумен или съм се отдалечил прекалено много от възраста , на която сте тези , които бойкотирате и не мога да разбера днешните идеи на младежите като теб ...

Разковничето се крие в Дучето...

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 27 юли 2010 23:47

viroglav написа:
cska_90 написа:Къде бяхте днес бе големите фенове!!Днес сектор Г беше пълен смях-трагикомедия-никога не е бил толкова зле!!Нали днес лошите ги нямаше-без тях нали било по-добре!!Видяхме ме ви днеска-само "... за Левски" знаете и се дерете 2 часа на това-но когато се пее някоя песен пеят 10 човека-а да не говорим за новите -накоито момчетата на мегафоните сипееха сами на себе си!!!Големи сте фенове-и като заваля и ще си счюпите краката да се скриете да не ви вали!!!Видяхте ли разликата-когато ги няма тиия 100 човека!!Пълна трагедия-поовината сектор седеше-надминахме и Левски в това отношение!!!Ама иначе сте голяма работа!!!

Кои сме ние , кои сте вие ? Ти или вие някаква самостоятелна единица ли сте ? Вие някакъв виртуален отбор на ЦСКА ли подкрепяте ? Трябва ли да сме организирани във фен клубове , за да ходим на мач ? Трябва ли някой с мегафон да ми казва как да се държа на стадиона и как да подкрепям отбора си ? Интересни въпроси нали ... Апропо , днес Дучето беше като ударен с мокър парцал при третия ни гол ... Явно стискаше палци да се издъниме , за да налее вода в мелницата на бойкотиращите. Не е нужно да членуваш във фен клуб , за да ходиш на мач на любимия си отбор и да го подкрепяш така , както намериш за добре ...

Почвам поред
1.Ние сме агитката,вие сте по-мирно настроените фенове
2.Да
3.Не-подкрепяме ЦСКА-а вие ПРИСЪСТВАТЕ на мач-а НЕ подкпрепяте-има разлика
4.Не-аз не съм и член на фенклуб,но ходя
5.Щом си в Г-си АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖЕН да слушаш човека с мегафона-иначе нямаш място в Г-нали целта е целият сектор да пее едно и също!
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 27 юли 2010 23:48

terrel написа:
viroglav написа:

Разковничето се крие в Дучето...

Ах този зъл гений Дучето, какви ги е надробил... :shock: :o Пакостник! :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 27 юли 2010 23:49

За какво е тоя вой ?Днеска даже очаквах и по-малко на стадиона и причините които могат да се изброят в оправдание на хората, които не дойдоха са десетки и все съществени
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 27 юли 2010 23:50

Ще си купя,когато сме на Адидас,Найк или Пума!35 лева за тоя боклук-не давам
Изображение

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 27 юли 2010 23:51

cska_90 написа:
viroglav написа:

Почвам поред
1.Ние сме агитката,вие сте по-мирно настроените фенове
2.Да
3.Не-подкрепяме ЦСКА-а вие ПРИСЪСТВАТЕ на мач-а НЕ подкпрепяте-има разлика
4.Не-аз не съм и член на фенклуб,но ходя
5.Щом си в Г-си АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖЕН да слушаш човека с мегафона-иначе нямаш място в Г-нали целта е целият сектор да пее едно и също!

Пич ти добре ли си ????
С какво сте повече от феновете в сектро А и сектор В ?
Сектор А не подкрепял ЦСКА ай сиктри !
ИСкаш да кажеш, че ти си от лумпените фенове така ли ?
Делиш на Лумпен фен и нормален фен на ЦСКА ?

Върни се в “ЦСКА”