cska_90 написа:Къде бяхте днес бе големите фенове!!Днес сектор Г беше пълен смях-трагикомедия-никога не е бил толкова зле!!Нали днес лошите ги нямаше-без тях нали било по-добре!!Видяхме ме ви днеска-само "... за Левски" знаете и се дерете 2 часа на това-но когато се пее някоя песен пеят 10 човека-а да не говорим за новите -накоито момчетата на мегафоните сипееха сами на себе си!!!Големи сте фенове-и като заваля и ще си счюпите краката да се скриете да не ви вали!!!Видяхте ли разликата-когато ги няма тиия 100 човека!!Пълна трагедия-поовината сектор седеше-надминахме и Левски в това отношение!!!Ама иначе сте голяма работа!!!
cska_90 написа:Защо да съм се скрил бе??Какво искаш точно да ти кажа??
Кои сме ние , кои сте вие ? Ти или вие някаква самостоятелна единица ли сте ? Вие някакъв виртуален отбор на ЦСКА ли подкрепяте ? Трябва ли да сме организирани във фен клубове , за да ходим на мач ? Трябва ли някой с мегафон да ми казва как да се държа на стадиона и как да подкрепям отбора си ? Интересни въпроси нали ... Апропо , днес Дучето беше като ударен с мокър парцал при третия ни гол ... Явно стискаше палци да се издъниме , за да налее вода в мелницата на бойкотиращите. Не е нужно да членуваш във фен клуб , за да ходиш на мач на любимия си отбор и да го подкрепяш така , както намериш за добре ...